breaking newsΆποψηΕλλάδα

Μια ανάσα από τις Πρέσπες του Αιγαίου

Θέμα χρόνου είναι πλέον να οδηγηθούμε σε δεύτερη εθνική ταπείνωση.

Μην αυταπατάστε, ο τελικός στόχος της κυβέρνησης είναι να πάει στη Χάγη και να συνθηκολογήσει με την Τουρκία.

Να κάνει πράξη δηλαδή την μειοδοσία που έχουν εισηγηθεί τόσο ο Ντόκος με το περίφημο καζάν-καζάν, όσο και η πρωθυπουργική αδελφή με την συμφωνία που ορέγεται να κλείσει με τον τραμπούκο επεκτατικό γείτονα.

Απλώς αυτά που βιώνουμε στο ενδιάμεσο είναι τα… προεόρτια της νέας προδοσίας.

Εκτός κι αν είστε τόσο κουτοί και όντως πιστεύετε ότι η μαμά Μέρκελ είπε στον Σουλτάνο ότι ο νέος… Μωυσής θα του την μπουμπουνίσει, κι αυτός σκιάχτηκε και τράπηκε σε φυγή.

Κάτι που δεν το πιστεύουμε.

Και είμαστε σίγουροι ότι έχετε πάρει χαμπάρι τις μεθοδεύσεις και τις επικοινωνιακές πομφόλυγες του Μαξίμου για να δικαιολογήσει τις Πρέσπες του Αιγαίου που έρχονται με βήμα ταχύ.

Καλλιεργώντας στον δύσμοιρο λαό, που ετοιμάζεται για νέο γύρο οικονομικής εξαθλίωσης, το εκβιαστικό δίλημμα πόλεμος ή συνεκμετάλλευση.

Ευελπιστώντας πως θα προτιμήσει την επίπλαστη ειρήνη για να γεμίσει το στομάχι του με λεφτά που δεν πρόκειται ποτέ να μπουν στην τσέπη του.

Για τέτοια αθλιότητα μιλάμε.

Δυστυχώς αυτός είναι ο εθνομηδενιστικός τακτικισμός της κυβέρνησης.

Να δημιουργήσει τις απαραίτητες συνθήκες ώστε να μπορέσει να σερβίρει στον λαό, με όσο το δυνατόν λιγότερες συνέπειες, την νέα επαίσχυντη εθνική προδοσία.

Διαφορετικά αν όντως διακατεχόταν από πατριωτισμό θα έκανε δυο απλές κινήσεις.

Ανακήρυξη ΑΟΖ και επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 μίλια.

Πάντως έστω και την τελευταία στιγμή μπορεί να αναθεωρήσει και να εγκαταλείψει τον εθνομηδενισμό.

Διότι όσα τεχνητά στησίματα -υπό την καθοδήγηση των κορακιών των Βρυξελλών και των αμερικανικών αρπακτικών- κι αν μηχανευτεί, οι Πρέσπες του Αιγαίου δεν θα περάσουν που να χτυπιέται κάτω.

Προφανώς ξεχνάει ο πρωθυπουργός, λόγω της μετέπειτα κωλοτούμπας, ότι ένας από τους βασικούς λόγους που κατέστη αυτοδύναμος ήταν η εκμετάλλευση του συριζαίικου εθνομηδενισμού που τον συνέτριψε.

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ευφυΐα για να αντιληφθεί τι θα του συμβεί αν επιχειρήσει να ολοκληρώσει αυτό που δεν πρόλαβε ο Τσίπρας.

Καλύτερα να μην το δοκιμάσει.

Εμείς πάντως τον προειδοποιήσαμε.

Και κάτι ακόμη.

Οι πατριωτικές δυνάμεις της Νέας Δημοκρατίας τώρα που δικαιώθηκαν, θα κινητοποιηθούν ή απλώς θα συνεχίσουν να σχολιάζουν;

Έκτος κι αν νομίζουν ότι με ομιλίες στη Βουλή θα μπορέσουν να καταστείλουν τη οργή του λαού κατόπιν του ξεπουλήματος του Αιγαίου.

Ολίγον τι δύσκολο.

Θα το διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι, αν δεν σοβαρευτούν.

Μπλέξαμε αδέρφια, και να δούμε πως θα ξεμπλέξουμε…

 

 

antinews

Back to top button