breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΟΗΕ και η επιβολή μία νέας ά-φυλης γλώσσας και ενός άφυλου κόσμου

Ο ΟΗΕ παρακινεί τους ανθρώπους που τον απαρτίζουν να γράφουν με ένα ύφος ουδέτερο, το οποίο είναι αποφορτισμένο από την ταυτότητα του βιολογικού φύλου.

 

Είναι γνωστό ότι η σύγχρονη εποχή που βιώνουμε περικλείεται από τις απεγνωσμένες προσπάθειες του Διαβόλου να στρώσει το “κόκκινο χαλί” στον Αντίχριστο.

Μάλιστα, μαγειρεύονται επικίνδυνα αποκλίνουσες προς την Ορθοδοξία μεθοδεύσεις. Πολλές φορές συναντούμε οργανισμούς, όπως ο ΟΗΕ, που η εωσφορική τους δράση δεν αποτελεί μία εξόφθαλμη ενέργεια.

Με αποτέλεσμα, βέβαια, η κοσμική συλλογική αποδοκιμασία τους και η εκκλησιαστική καταδίκη τους να χωλαίνει.

Πρόκειται, λοιπόν, για οργανισμούς που ενδύονται ένα αγγελικά πλασμένο profile, αθώο, άκακο, ανίκανο να βλάψει με οποιονδήποτε τρόπο το κοινό καλό, μα ικανό να υπηρετήσει ύψιστες αρετές, αξίες και δικαιώματα. Έτσι, με γνώμονα το κοινό καλό “βάζουν μπρος” για τη διατήρηση της διεθνούς ειρήνης, αποκτούν βήμα και ο λόγος τους ξάφνου, ισχυροποιείται…

 

Πιο συγκεκριμένα, αξίζει να γίνει ειδική αναφορά στη δράση του ΟΗΕ και να απογυμνωθεί επιτέλους, η ασυμβίβαστη προς την Ορθοδοξία τακτική που ακολουθεί.

Είναι γνωστό πως ο οργανισμός αυτός, επεκτείνει το εύρος των «ενεργητικών» παροχών που προσφέρει και συμπεριλαμβάνει, πλέον, την έννοια της ισότητας (της οποίας το νόημα παρερμηνεύουν κυρίως οι Νεοεποχίτες για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους).

Παράλληλα, προβάλλει την υιοθέτηση μίας νεοεισαχθείσας και αυθαίρετης γλώσσας, η οποία ακυρώνει τη δομή της ήδη υπάρχουσας και αναδιαμορφώνεται αποφεύγοντας την ξεκάθαρη αναφορά στο φύλο. Επεξηγηματικά, κάποιες από τις προτάσεις της Στρατηγικής του ΟΗΕ, αποτελούν: H χρήση για τον όρο «ανθρωπότητα» του αγγλικού όρου «humanity» αντί για το «mankind» (που περιέχει τη λέξη «man» – «άνδρας») και για τον όρο «αστυνομικός» η χρήση του αγγλικού όρου «police officer» αντί για το «policeman» (που επίσης περιέχει το «man» – «άνδρας»).

Είναι ξεκάθαρο, βέβαια, ότι ο ΟΗΕ παρακινεί τους ανθρώπους που τον απαρτίζουν να γράφουν με ένα ύφος ουδέτερο, το οποίο είναι αποφορτισμένο από την ταυτότητα του βιολογικού φύλου. Επιδιώκει την αποκατάσταση της ισότητας στο κοινωνικό σύνολο, εφαρμόζοντας όμως, μία καλά οργανωμένη ά ν ι σ η πολιτική προς την Ορθοδοξία.

Αναμφίβολα, η επιβολή μία νέας ά-φυλης γλώσσας επιδιώκει την καθολική κυριαρχία ενός άφυλου κόσμου, όπου κάθε γενετική ανωμαλία όχι μόνο “βαφτίζεται” φυσιολογικότητα, αλλά και η διαφήμισή της χαρακτηρίζεται αναγκαία.

Όλα τα παραπάνω, φυσικά, επιβεβαιώνονται από άρθρο με τίτλο «Η εκστρατεία OHE για τη δημιουργία ενός κόσμου δίχως φύλα», που αποκαλύπτει ανάρτησή τους στο Twitter σύμφωνα με την οποία δηλώνουν:

 «Να βοηθήσουμε στη δημιουργία ενός πιο δίκαιου κόσμου (με περισσότερες ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα), χρησιμοποιώντας γλώσσα ουδέτερη ως προς τα φύλα, εάν δεν είμαστε σίγουροι για το φύλο κάποιου ή αναφερόμαστε σε μια ομάδα». 

Ας μην ξεχνάμε ακόμη, πως ο Αντίχριστος, ως Παγκόσμιος Ηγέτης, θα είναι Οικουμενιστής και Ομοφυλόφιλος. Εύκολα, λοιπόν, συνάγεται το συμπέρασμα πως η πορεία που αναγράφουν τέτοιου είδους οργανισμοί είναι εξαιρετικά σύνθετη. Και τελικά, σκιαγραφούμε έναν χαρακτήρα πολέμιο προς την Ορθοδοξία, δούλο της Νέας Εποχής, προαγωγό του παρδαλού δαιμονίου, πρόδρομο του Αντιχρίστου…

Η απουσία ορθόδοξων φωνών που επιδιώκουν να κοπάσουν τη βλάσφημη θύελλα που προκαλούν τέτοιες δηλώσεις, επιφυλάσσει εμπόδια τερατώδους μεγέθους για τη διάδοση της Αλήθειας

 

 

Πηγή  katanixi.gr
Back to top button