breaking newsΕλλάδακοινωνία

Στov εισαγγελέα η 17xρονn για τnv σφαγn τnς 22xροvnς…γκoμεvάς τnς ! ! !

 

Της ζήτησε να χωρίσουν και την έσφαξε σαν αρνί…

Στον εισαγγελέα οδηγείται εντός της ημέρας η 17χρονη που δολοφόνησε την 22χρονη φίλη της με μαχαίρι το απόγευμα της Κυριακής, (11/12). Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η ανήλικη, που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, το μόνο που έχει πει έως τώρα σε αστυνομικούς είναι ότι σκότωσε τη φίλη της γιατί της ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους….

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η 17χρονη φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ ο πατέρας της, ο οποίος είναι γιατρός, την βρήκε μέσα στα αίματα μόλις επέστρεψε χθες το βράδυ στο σπίτι τους στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Μαρούσι, μαζί με την μητέρα της.

Η 17χρονη μετά το έγκλημα οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Βορειοανατολικής Αττικής κι έπειτα στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, όπου και κρατείται.

Το χρονικο

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 17χρονη πήρε ένα κουζινομάχαιρο και χτύπησε με μανία τη φίλη της, μέχρι να τη σκοτώσει. Η δράστις φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και να λαμβάνει βαριά θεραπευτική αγωγή. Σύμφωνα με αναφορές, η 17χρονη και η 22χρονη είχαν γνωριστεί το καλοκαίρι του 2022.

 

πηγη

Back to top button