breaking newsΔιεθνή

ΗΠΑ: Σκότωσε τη σύζυγο του με ένα κηροπήγιο – Τσακώθηκαν ποιος θα πληρώσει τον κτηνίατρο

Ο ιατροδικαστής κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Μάργκαρετ πέθανε από «θλαστικά τραύματα στο κεφάλι» και έκανε λόγο για ανθρωποκτονία.

Αντιμέτωπος με κατηγορίες για φόνο πρώτου και τρίτου βαθμού βρίσκεται ένας 84χρονος από την Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, αφού χτύπησε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του στην κουζίνα τους.

Ο ίδιος ήταν αυτός που κάλεσε τις Αρχές και ανέφερε ότι κάποιος μπήκε μέσα στην οικία τους και επιτέθηκε στην 85χρονη σύζυγό του, Μάργκαρετ Σελτμαν. Μάλιστα, περιέγραψε ότι «αιμορραγούσε στο κεφάλι» προσποιήθηκε πως δεν αντιλήφθηκε κάτι.

Όταν όμως οι αστυνομικοί έφτασαν στον τόπο του εγκλήματος,τον βρήκαν στο πίσω μέρος του σπιτιού με αίματα στα χέρια, στο πρόσωπο και τα ρούχα του, ενώ εντόπισαν ένα σπασμένο κηροπήγιο, ένα μαχαίρι στην κατοχή του και ένα κάτω από το σώμα της γυναίκας του.

Λίγο αργότερα ο 84χρονος ομολόγησε ότι εκείνος χτύπησε τη σύζυγό του κατά τη διάρκεια ενός καυγά για το ποιος θα πληρώσει τον κτηνίατρο της γάτας τους.

Επίσης ισχυρίστηκε ότι η σύζυγός του άρπαξε πρώτη ένα μαχαίρι και στράφηκε απειλητικά προς το μέρος του. Τότε την έσπρωξε και εκείνη έπεσε στο πάτωμα της κουζίνας και χτύπησε στο κεφάλι. Ωστόσο, αντί να τη βοηθήσει συνέχισε να τη χτυπά πρώρα με τα χέρια και στη συνέχεια με ένα κηροπήγιο.

Ο ιατροδικαστής της κομητείας Μοντγκόμερι κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Μάργκαρετ πέθανε από «θλαστικά τραύματα στο κεφάλι» και έκανε λόγο για ανθρωποκτονία.

Ο Σέλτμαν κρατείται χωρίς εγγύηση στο σωφρονιστικό ίδρυμα και αντιμετωπίζει μια προκαταρκτική ακρόαση στις 5 Δεκεμβρίου.

PrimeNews.

Back to top button