Ελλάδα

ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ….Δεν φοβουνται πια μην χασουν την δουλεια τους, την εχασαν και ανοιγουν τα στοματα των Υγειονομικων ! ! !

 

Γενικό Νοσοκομείο ΧΑΛΚΙΔΑΣ , ανοίγουν όλα τα στόματα και εμβολιασμένων αλλά και μη εμβολιασμένωΝ και πέφτουν οι καταγγελίες βροχή !

1η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Ίσως δοκιμάζεται και η προστασία από την βαριά νόσηση καθημερινά σε μελέτες οι οποίες γίνονται και στο εξωτερικό βλέπουμε άλλα Στοιχεία απ αυτά που θέλουνε να μας δώσουν εδώ !

– Μέσα τώρα στο νοσοκομείο υπάρχουν άνθρωποι με κόβιντ εμβολιασμένοι ?

– ΒΕΒΑΙΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ , ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΘ ΥΠΑΡΧΟΥΝ , ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ !

2η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Δεν μπορούμε λοιπόν να δώσουμε τα σώματα μας να γίνουμε πειραματόζωα , δεν το δεχόμαστε , είμαστε κατά της Υποχρεωτικότητας ως επί το πλείστον δεν είμαστε αντιεμβολιαστές δεν είμαστε κατά των εμβολίων γενικώς , είμαστε υπερ των εμβολίων τα οποία έχουν πάρει ΕΓΚΡΙΣΗ έχουν γίνει μελέτες και είναι ασφαλή 100% !

Έχουμε δει και παρενέργειες πολλές , τις ξέρουμε τις παρενέργειες , ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ , ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙΤΕ ΑΥΤΗ Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ , ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ , ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝΕ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ !

3η Καταγγελία

Έχουνε κόψει ρεπό και έχουνε κόψει ρεπό και ειδικές άδειες παρανόμως γιατί η αναστολή ήτανε για τις κανονικές άδειες από το Υπουργείο και κακώς ΕΔΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΦΕΡΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ !

Και κάτι άλλο τελευταίο , ρίχνουν όλη την ευθύνη στο υγειονομικό προσωπικό , ΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΞΕΤΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΝ ΕΧΕΙ HIM , ΑΝ ΕΧΕΙ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ C , ΑΝ ΕΧΕΙ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ Β , ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΞΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ , λυπάμαι πάρα πολύ εμείς θα είμαστε δίπλα τους και θα πρέπει άμεσα να το καταλάβει η κυβέρνηση αυτό και θα πρέπει να γυρίσουνε οι υγειονομικοί στις θέσεις τους !

4η Καταγγελία

Καταρχήν οι άνθρωποι έχουν ερωτήματα πάρα πολύ σεβαστά

– Έχουν απαντηθεί τα ερωτήματα αυτά ?

– Δεν έχουν απαντηθεί τα ερωτήματα τους και τα ερωτήματα τους θα έπρεπε να απαντηθούν από αρμόδιους επιστήμονες για να καταλάβουν και περισσότερα πράγματα οι άνθρωποι να καταλάβουμε κι εμείς , ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ , έχουμε καλέσει ειδικό κλιμάκιο εδω και 2 μήνες να έρθει να μας δώσει απαντήσεις μαζεύοντας όλους αυτούς τους ανθρώπους σε ενα αμφιθέατρο να βάλουμε τα ερωτήματα μας

– Έγινε αυτό ?

– ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ !

Back to top button