breaking newsΕλλάδα

Ωχ ωωωωχχχ ακoυστε τi λεει τoυτoς…

Όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφήνει πίσω του σπουδαίο έργο στον τομέα των υποκλοπών, και ελπίζει η επόμενη κυβέρνηση να συνεχίσει το έργο του και να παρακολουθεί ακόμα και τα αγέννητα παιδιά που είναι ακόμα στην κοιλιά της μάνας τους….

Επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε πως είναι πολύ χαρούμενος που έσπασε το ρεκόρ του πατέρα του, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, και κατάφερε να μείνει στην πρωθυπουργία της χώρας μερικές εβδομάδες περισσότερο από τον πατέρα του, ενώ πρόσθεσε πως ο γιος του θα γίνει μια μέρα πρωθυπουργός και θα πάρει εκδίκηση για αυτόν.

Σε ερώτηση έγκριτου δημοσιογράφου για το αν φοβάται πως θα οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη για τις υποκλοπές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε πως δεν έκανε τις υποκλοπές επειδή είναι πολιτικός απατεώνας και εκβιαστής αλλά επειδή είναι ματάκιας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε το εξής:

“Μόλις έμαθα πως υπάρχει το Predator, που σου επιτρέπει να βλέπεις και να ακούς όποιον θέλεις, ενθουσιάστηκα. Βασικά, έγινα πρωθυπουργός, επειδή ήθελα να ικανοποιήσω το πάθος μου. 

Ήθελα να βλέπω και να ακούω τους άλλους ανθρώπους επειδή μου αρέσει να τους παίρνω μάτι. Δεν με ενδιέφερε τι έλεγαν για τα πολιτικά θέματα και τις μίζες αλλά μόνο οι ερωτικές τους περιπτύξεις και τα ερωτικά βογκητά. Μόνο με το μάτι φτιάχνομαι. Είμαι ηδονοβλεψίας. Γουστάρω το μπανιστήρι. 

Αν είναι έγκλημα να είσαι ματάκιας, ας δικαστώ. Αλλά θα πρέπει όλοι οι Έλληνες να σεβαστούν την διαφορετικότητα του ματάκια. Πρέπει να σεβόμαστε την διαφορετικότητα. Ακόμα και την διαφορετικότητα του μπανιστηρτζή. Εγώ σέβομαι όλες τις διαφορετικότητες. Ακόμα και την διαφορετικότητα των βιαστώv και των παιδόφιλωv.”

Μέχρι να προκηρυχτούν εκλογές, πρωθυπουργός της χώρας θα είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης.

(Σε μια κανονική χώρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είχε ήδη παραιτηθεί, μετά την προφανή σχέση του με τις υποκλοπές. Σε μια κανονική χώρα, όχι στο προτεκτοράτο με τις συμμορίες της Μαφίας.)

 

πηγη

Back to top button