breaking newsΕλλάδα

«Παπατζιλίκια» Έντι Ράμα για την δημαρχία της Χειμάρρας και την υπόθεση Μπελέρη

«Ρωτήστε τους Έλληνες δημοσιογράφους, ρωτήστε τις ελληνικές Αρχές»

Aκέφαλος παραμένει ο Δήμος Χειμάρρας με τον εκλεγμένο Φρέντι Μπελέρη να βρίσκεται επί 8 μήνες στις φυλακές Τιράνων και την παραίτηση του Γκιόργκι Γκόρο καθ’ υπόδειξιν του πρωθυπουργού της Αλβανίας. Εντούτοις, ο Έντι Ράμα αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά αναξιόπιστος και «παπατζής» καθώς αποδίδει τα σενάρια τοποθέτησης του Βαγγέλη Τάβου στην θέση του υπηρεσιακού δημάρχου στις ελληνικές Αρχές!

Σύμφωνα με το himara.gr, απαντώντας την Πέμπτη σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου αρνήθηκε να απαντήσει και έκανε λόγο για διαρροές από την ελληνική πλευρά. Αναιρώντας όσα είχε γράψει πριν από λίγες ημέρες στο Χ (πρώην Twitter) για την πρωτόδικη απόφαση στο αίτημα ορκωμοσίας του Φρέντι Μπελέρη. Στην εν λόγω ανάρτηση μιλούσε περί δικαίωσής του καθώς αποδείχθηκε πως το θέμα είναι νομικό και όχι πολιτικό καθώς και περί άμεσης απομάκρυνσης του ηττημένου Γκόρου.

Ωστόσο, σήμερα δήλωσε πως θα περιμένει την τελεσίδικη απόφαση στο αίτημα της ορκωμοσίας του Φρέντι Μπελέρη, προκειμένου να προβεί στα επόμενα βήματα.

Δημοσιογράφος: «Για την υπόθεση Μπελέρη κυκλοφόρησαν σενάρια πως προτείνατε τον Βαγγέλη Τάβο για τον Δήμου της Χειμάρας. Είναι αλήθεια;»

Ράμα: «Η απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου(GJKKO) ήταν θετική, κατά την άποψή μου, και για τον χώρο που δημιουργεί, αλλά πρώτα από όλα δεν είναι τελεσίδικη απόφαση και θα περιμένουμε να πάρει οριστική μορφή. Δεν μπορούμε να ενεργήσουμε με πρωτοβάθμια απόφαση. Όλα τα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει δεν προέρχονται ούτε από τα αλβανικά ΜΜΕ ούτε από την κυβέρνηση ούτε από το γραφείο μου, αλλά από τα ελληνικά ΜΜΕ.

Δεν σχολιάζω, λοιπόν, όσα βάζουν στο στόμα ή στην πλάτη μου τα ελληνικά Μέσα χωρίς να με ρωτήσουν. Είναι ονόματα, ιστορίες που έχω δει στα αλβανικά ΜΜΕ με πηγή προέλευσης τα ελληνικά Μέσα. Είναι μια ερώτηση που θα πρέπει να την απευθύνετε στους Έλληνες συναδέλφους σας (δημοσιογράφους) σε εφημερίδες, ιστοσελίδες και την τηλεόραση ή όταν σας δοθεί η ευκαιρία, ρωτήστε τις ελληνικές Αρχές. Εγώ ξέρω πως περιμένουμε την τελεσίδικη απόφαση.»

PrimeNews.

Back to top button