Διεθνή

Οι νέοι θάλαμοι αερίων είναι θάλαμοι ψύχους, πείνας στα γκούλαγκ του καπιταλισμού…Στη Λετονία εξαιρούν τους ανεμβολίαστους συνταξιούχους από τα επιδόματα στήριξης για την αύξηση στο ηλεκτρικό!!! Τρίτο Ράιχ για την Τρίτη Ηλικία!

Υγειονομικός ναζισμός. Σκοτώνουν τα μη εμβολιάσμενα άλογα όταν γεράσουν. Οι μη εμβολιασμένοι συνταξιούχοι δεν θα βοηθηθούν το δύσκολο αυτό χειμώνα με επιδόματα ως αντίμετρο για πρωτοφανή αύξηση σε τιμές ηλεκτρικού στη Λετονία. Υγειονομικό απαρτχάιντ, καθεστώς εγκληματικών διακρίσεων.
Ο κυβερνών συνασπισμός της Λετονίας συμφώνησε να χορηγήσει επιδοτήσεις σε συνταξιούχους για να πληρώσουν για τις πολύ αυξημένες τιμές ηλεκτρικής ενέργειας. 20 ευρώ το μήνα. Υπάρχει όμως μια καθοριστική διαφοροποίηση.
Το επιδοματικό πρόγραμμα θα ισχύει μόνο για συνταξιούχους που έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού, δήλωσε ο πρωθυπουργός Karins. Έτσι, η κυβέρνηση της χώρας σκοπεύει να προωθήσει τον εμβολιασμό μεταξύ των ηλικιωμένων. Εκβιάζουν με το ” πιστόλι στο κρόταφο” τους ηλικιωμένους…Ο μη σεβασμός στην τρίτη ηλικία μετατρέπεται πλέον σε ωμή ευθανασία και πογκρόμ γενοκτονία με υγειονομικά κριτήρια. Ο απόλυτος ρατσισμός του Γ Ράιχ. Στην Ευρώπη στην ΕΕ το λίκνο του απολυταρχικού ολοκληρωτισμού….
Ταυτόχρονα, ο υπουργός Οικονομίας παραδέχτηκε ότι η αύξηση των τιμών του ηλεκτρικού ρεύματος έχει γίνει άνευ προηγουμένου στην ιστορία της Λετονίας.

Σε μια χώρα της Βαλτικής του Βορρά όπου ο χειμώνας είναι κατά κυριολεξία ρώσικος..Οι νέοι θάλαμοι αεριών είναι θάλαμοι ψύχους, πείνας στα γκούλαγκ του καπιταλισμού….

Τρίτο Ράιχ για την Τρίτη Ηλικία!

dimpenews.com

Back to top button