breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Εμβόλια: «Αυτοί λαδώνονται για να μην βγει στο φως η αλήθεια» – Χαμός με Αμερικανό βουλευτή

Ο Αμερικανός βουλευτής, Matt Gaetz, ισχυρίστηκε ότι οι επιτροπές του Κογκρέσου αρνούνται να διερευνήσουν τις βλάβες που προκαλούνται από τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού επειδή «αγοράζονται και πληρώνονται» από την Big Pharma – φαρμακευτική βιομηχανία!

Ο Ρεπουμπλικανός της Βουλής έκανε το σχόλιο σε ακρόαση που διοργάνωσε η συνάδελφός του, η βουλευτής της Τζόρτζια, Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν, η οποία έλαβε χώρα σε ένα κτίριο γραφείων του Κογκρέσου!

Ο Gaetz είπε χαρακτηριστικά στην ακρόαση της επιτροπής “βλάβες που προκλήθηκαν από τα εμβόλια COVID-19”

«Ένας λογικός άνθρωπος που βλέπει αυτή την ακρόαση, μπορεί να αναρωτηθεί για ποιο λόγο είναι ένα πεδίο ακρόασης υπό την προεδρία της βουλευτή Greene, και όχι μιας ακρόασης που πραγματοποιείται από το Σώμα της Γερουσίας σε μια από τις μόνιμες επιτροπές μας.

Και πιστεύω ότι ο λόγος είναι επειδή, πάρα πολλά μέλη αυτών των επιτροπών εξαγοράζονται και πληρώνονται από την “Big Pharma – φαρμακευτική βιομηχανία”.

Εάν πάτε να εξετάσετε τα άτομα που ηγούνται αυτών των θέσεων στην Βουλή και την Γερουσία, -και βάλετε στην σειρά τα χρήματα που παίρνουν από τους λομπίστες και τα πακέτα της “Big Pharma”, είναι αρκετά εύκολο να δείτε το λόγο που είμαστε εδώ».

/karditsastakra.

Back to top button