breaking newsΕλλάδα

Ο Τούρκος δε θέλει Χάγη και θα τορπιλίζει κάθε προσπάθεια γιατί τα θέλει ΟΛΑ

 

Η Τουρκία βρίσκεται μπροστά στα αδιέξοδα που έφτιαξε μόνη της και τα βάτα που ο ίδιος ο Ερντογάν καλλιέργησε στο εσωτερικό της χώρας εδώ και χρόνια.

 

Γράφει ο Ζαχαρίας Μυτιληνιός

 

Για αυτο, όπως άλλωστε και ο ίδιος παραδέχτηκε χθες, πλησιάζει η ώρα που θα πληρώσει το τίμημα. Και πιστέψτε με ο λογαριασμός θα είναι τσουχτερός.

Μέχρι σήμερα η Τουρκία είχε να κάνει με άτακτους στρατούς και κυρίως ανεκπαιδευτες πολιτοφυλακές. Ουδέποτε πολέμησε ενάντια σε τακτικό στρατό και κυρίως δεν πολέμησε με κανέναν λαός όπως ο ελληνικός που είναι εξαιρετικά ευφυής και αποτελεί την αρχαιότερη πολεμική φυλή στον κόσμο και την μοναδική που έχει καταφέρει να βρίσκεται στον ίδιο χώρο για χιλιάδες χρόνια παρότι κάθε 50 χρόνια συμμετέχει και σε έναν πόλεμο.

Η Τουρκία του Ερντογάν έκανε το λάθος να γεμίσει το μυαλό του ακροατηρίου του με εθνικιστικές κορώνες, αηθη ψευδή περί γαλάζιων πατρίδων και πράσινων αλόγων και τώρα που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και με το χρόνο για τις εκλογές να μετράει ανάποδα καλείται να θερίσει ότι έσπειρε… Θύελλες…

Η Τουρκία θέλει ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ το Καστελλόριζο, είναι ο μοναδικός τρόπος να αποκτήσει πρόσβαση στα χρυσοφόρα κοιτάσματα που βρίσκονται μόλις λίγα μίλια μακριά από το νησί. Δεν θέλει το 30-50% της Χάγης. Δεν του αρκεί ούτε η μειωμένη επήρεια που σίγουρα θα έδιναν ευχαρίστως οι ελληνικές κυβερνήσεις (παρά την αντίθετη θεση του συνόλου του ελληνικού λαού) ούτε καν μια απόφαση με 50/50 της Χάγης θα τον ικανοποιούσαν.

 

Η μόνη λύση είναι να πάρει το Καστελλόριζο, το πρόβλημα που έχει είναι ότι το Καστελλόριζο ήδη απο την εποχή Πάνου Καμμένου στο υπουργείο άμυνας είναι ΑΣΤΑΚΌΣ, ενώ με τις τελευταίες προσθήκες του μόνιμου στολίσκου που βρίσκεται εγγύς του νησιού η κατάκτηση του χωρίς να προηγηθεί πανωλεθρία είναι αδύνατη.

Αυτή τη στιγμή το Καστελλόριζο είναι το πιο καλά φυλασσόμενο νησί στη χώρα μας. Και οι Τούρκοι το ξέρουν καλά ότι για να το πάρουν θα πρέπει να θυσιάσουν πολλά και κυρίως θα πρέπει να αποχαιρετισουν μια για πάντα την ψευδεπίγραφη και δήθεν ηγεμονία που προσπαθούν να πουλήσουν στον αραβικό κόσμο.

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα που λέει και ο λαός μας.

Η Τουρκία βρίσκεται ακριβώς στη φάση που όλοι θα θέλαμε να βρίσκεται ο εχθρός μας. Εκει που οι λύσεις αρχίζουν και μετριούνται στα ανύπαρκτα δάχτυλα ενός ακρωτηριασμένου χεριού…

Μόλις τελειώσουν και τα τελευταία ψήγματα διπλωματίας, θα έρθει η ώρα της εκπλήρωσης του ιστορικού καθήκοντος των Ελλήνων, όπως καναμε με τη Μάχη του Μαραθώνα, όπως με τον Μέγα Αλέξανδρο, τους Βυζαντινούς Αυτοκράτορες και τους Γερμανούς στους δυο παγκόσμιους πολέμους. Να τους στείλουμε μια για πάντα στα βάθη της Ανατολής και στο χρονοντούλαπο της άθλιας ιστορίας τους.

Σύντομα…

 

freepen

 

Back to top button