breaking newsΕλλάδα

Τραγικοί… Ο Πέτσας λέει ότι δεν έκανε έρευνες το Oruc Reis και ο σύμβουλος του Μητσοτάκη τον ακυρώνει λέγοντας ότι έκανε! (βίντεο)

Τελικά τι ισχύει; Ότι δεν κάνει έρευνες το Oruc Reis στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, όπως υποστηρίζει η Κυβέρνηση και μάλιστα δια στόματος Στέλιου Πέτσα, ή ότι έχει κάνει έρευνες, όπως υποστήριξε σήμερα σχεδόν ταυτόχρονα με τον κ.Πέτσα, ο σύμβουλος για θέματα εθνικής ασφάλειας του Πρωθυπουργού Αλέξανδρος Διακόπουλος;

Μιλώντας στο OPEN ο Αλέξανδρος Διακόπουλος έριξε τη… βόμβα: «Έχει κάνει έρευνες για να μην κοροϊδευόμαστε. «Δεν ήταν αυτός ο πραγματικός σκοπός. Τις πρώτες μέρες δεν έκανε έρευνες όταν το σηκώσαμε και στα Μέσα επέστρεψε έκανε έρευνες. Έχει ένα καλώδιο, όχι δύο. Μαρκάρει την περιοχή του. Πάνω κάτω πηγαίνει στην περιοχή της Navtex. Δεν υπάρχει ολίγον έγκυος εφόσον έχει μπει και έχει κάνει έρευνες έστω και μισής ώρας υπάρχει έμπρακτη αμφισβήτηση».

Όσον αφορά τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και ερωτώμενος για το εάν το Oruc Reis παραβίασε κυριαρχικά μας δικαιώματα όλες αυτές τις μέρες είπε: «Είναι ένα ζήτημα της τουρκικής προκλητικότητας το οποίο έχουμε καταδικάσει. Δεν είναι μόνο το ότι έπλεε το τουρκικό ερευνητικό, είναι το γεγονός ότι συνοδευόταν από ένα στολίσκο. Έρευνες πάντως δεν έκανε». (από το 24:50 και μετά η ατάκα Πέτσα)

Πηγή: www.newsbreak.gr

Back to top button