breaking newsΕλλάδα

Καίνε την ελληνική σημαία οι Τσάμηδες (Βίντεο) – «Στο κόκκινο» Ελλάδα – Αλβανία

Οργισμένοι οι Ελληνες – Ναυλώνουν πούλμαν για την κηδεία Κατσίφα στα Τίρανα – Τρέμουν ελληνική εξέγερση οι Αλβανοί

«Στο κόκκινο» βρίσκονται οι σχέσεις Ελλάδας – Αλβανίας, λίγες μόλις μέρες μετά την δολοφονία του βορειοηπειρώτη Έλληνα πολίτη, Κωνσταντίνου Κατσίφα, στην Αλβανία.

Τελευταίο παράδειγμα, το χθεσινό βίντεο που στάλθηκε και αναρτήθηκε στη δημοφιλή ενημερωτική ιστοσελίδα JETA OSH και το οποίο απεικονίζει μέλη του κόμματος των «Τσάμηδων», που καίνε την ελληνική σημαία. Είχε προηγηθεί το εμετικό πανό των Αλβανών από τις κερκίδες γηπέδου όπου έγραφε «Ενας Έλληνας λιγότερος, ένας μπάσταρδος λιγότερος».

Το νεότερο βίντεο φέρεται να έχει τραβηχτεί σε χωριό της Νότιας Αλβανίας ενώ οι πρωταγωνιστές έχουν καλυμμένα το πρόσωπά τους.

Σημειώνεται, ότι το κόμμα των Τσάμηδων, PDIU, διαθέτει τρεις βουλευτές στο αλβανικό κοινοβούλιο, που κατά κανόνα συνεργάζονται με το σοσιαλιστικό κόμμα του Έντι Ράμα, ο οποίος και βρίσκεται πίσω από τη νέα εκστρατεία τρομοκράτησης της ελληνικής μειονότητας.

 

Φόβοι για επεισόδια στη κηδεία Κατσίφα

Την ίδια ώρα οι αρχές στην Αλβανία, φοβούνται ότι η κηδεία του Κώστα Κατσίφα θα συγκεντρώσει πλήθος κόσμου και θα μετατραπεί σε πάνδημη διαμαρτυρία τόσο για τον θάνατο από πυρά της αστυνομίας του ομογενή, αλλά και για τα δικαιώματα της ελληνικής κοινότητας, φέρνοντας στην επιφάνεια συσσωρευμένη ένταση εναντίον των αλβανικών αρχών.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ανακοίνωση του Συλλόγου από τους Βουλιαράτες που ακολουθεί:

Ο Σύλλογος του Αγίου Αθανασίου Βουλιαρατιού έχοντας βαθιά θλίψη για τον άδικο χαμό του συγχωριανού μας θεωρεί χρέος του να παρακινήσει όλους του Βουλιαρατινούς καθώς και τους φίλους να παρευρεθούν στην κηδεία του αγαπημένου μας Κώστα Κατσίφα.

Για το λόγο αυτό ναυλώνει λεωφορεία απο Αθήνα ώστε όσοι επιθυμούν να είναι παρών στη διαδρομή για την τελευταία κατοικία του παιδιού μας..

Παρακαλούμε θερμά όσοι επιθυμούν να έρθουν να δηλώσουν υπεύθυνα τη συμμετοχή τους στα παρακάτω τηλέφωνα:

Παναγιώτης Βλάχος : 697 9566440
Αλέξανδρος Μπούνταλης : 694 2497227
Νίκος Γκάζικας : 698 6924779

Ημερομηνία Αναχώρησης και Επιστροφής θα ανακοινωθεί με νέα δημοσίευση μόλις γίνει γνωστή η ημέρα της κηδείας.

Παρακαλούμε να κοινοποιηθεί από όλους ώστε να δώσουμε βροντερό παρών και να στείλουμε το δικό μας μήνυμα για τον τόπο και τη πατρίδα μας. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να τιμήσουμε τη μνήμη του…

Εκ του Συλλόγου

Ταυτόχρονα, από ώρα σε ώρα, οι γονείς και η αδελφή του, περιμένουν να μάθουν πότε θα επιστραφεί το σώμα του Κώστα Κατσίφα για τον ενταφιασμό του. Η σορός μεταφέθηκε -άγνωστο γιατί- από το Αργυρόκαστρο στα Τίρανα, χωρίς προηγουμένως να έχει επιτραπεί στον τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας και ιατροδικαστή Θεόδωρο Βουγιουκλάκη να προβεί σε πλήρη εξέταση, παρά μόνον να δει από απόσταση και για 5 λεπτά μακροσκοπικά (παρατήρηση δια γυμνού οφθαλμού) το άψυχο σώμα του Κατσίφα.

Ακολούθησαν καταγγελίες για αλλοίωση (ράμματα, πλύσιμο του σώματος) ιατροδικαστικών στοιχείων που θα μπορούσαν να είναι πολύτιμα για την έρευνα γύρω από τις συνθήκες θανάτου.

Back to top button