breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

20.000 δορυφόροι θα σε βομβαρδίζουν με 5G σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Ούτε τετραγωνικό εκατοστό της γης χωρίς 5G

Δεν γλιτώνεις πουθενά. Μένεις σε βουνό; Ακόμα χειρότερα. Είσαι ακόμα πιο κοντά σε κάποιο δορυφόρο χαμηλής τροχιάς να σε τηγανίζει με 5G. 

 

Στο προηγούμενο άρθρο ανέφερα τους 180 επιστήμονες από 36 χώρες του κόσμου προειδοποιούν την Ευρωπαϊκή Ένωση για τις σοβαρές επιπτώσεις του 5G στην υγεία. Αν δεν το διαβάσατε θα συνιστούσα να το διαβάσετε πρώτα για να δείτε που είναι το πρόβλημα. 

Θα μπορούσε κάποιος να πει: 

Τι με νοιάζει εμένα για το 5G. Μένω σε ακριτική περιοχή όπου καλά-καλά δεν πιάνει το κινητό. Θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο. 

20.000 δορυφόροι σε τροχιά πάνω από το κεφάλι σου. Ούτε τετραγωνικό εκατοστό του πλανήτη χωρίς 5G 

Δεν γλιτώνεις ούτε στο χωριό, σε νησί ακόμα και μέσα σε φουσκωτή βάρκα στη θάλασσα. Το 5G θα είναι παντού. Διαδίκτυο ακόμα και για τα ψάρια. 

Για όσους βιαστούν να πουν ότι αποτελεί θεωρία συνωμοσίας ας διαβάσουν την άδεια που πήρε από την Αμερικανική FCC (Federal Communications Commission) η Space X για την εγκατάσταση των πρώτων 4.425+ 7.518=11.943 δορυφόρων. Όχι δεν έγραψα τίποτε λάθος. 

Επαναλαμβάνω:
Οι πρώτοι 11.943 δορυφόροι από την SpaceX του Elon Musk 

https://docs.fcc.gov/public/attachments/DOC-354775A1.pdf 

Η ιστορία αυτή να μου το θυμηθείτε θα κοστίσει ακριβά στο προφίλ και όχι μόνο του Elon Musk, της SpaceX και κατ’επέκταση της Tesla Motors. Αν διαβάζει κάποιος φίλος του ας τον ενημερώσει. 

Αυτό ακριβώς θα κάνουν. Όσο απίστευτο και αν φαίνεται αποτελεί πραγματικότητα. Το βίντεο της ESA (European Space Agency) δεν αναφέρει αριθμό. Επαληθεύει όμως την είδηση.

 
Το συμβόλαιο με την SpaceX για τους πρώτους 7.000 δορυφόρους έχει ήδη υπογραφεί. Η Space X είναι η εταιρεία του Elon Musk που πλέον ανεβοκατεβάζει πυραύλους (Falcon 9) λες και είναι μηχανάκια για ντελίβερι πίτσας. 

Οι πύραυλοι είναι επαναχρησιμοποιούμενοι. Αλλιώς θα ήταν αδύνατον να θέσει κάποιος σε τροχιά τέτοιο αριθμό δορυφόρων. Το χειρότερο είναι ότι οι δορυφόροι αυτοί θα είναι επί το πλείστον χαμηλής τροχιάς για να μας τηγανίζουν όσο καλύτερα γίνεται. 

Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας τέτοιο εγχείρημα. Δεν υπάρχει καμία απολύτως μακροχρόνια και σοβαρή μελέτη που διασφαλίζει ότι το 5G είναι ακίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Ούτε μια. 
  Να σημειώσω στο σημείο αυτό ότι ο Αμερικάνικος στρατός χρησιμοποιεί ως όπλο σύστημα που εξαπολύει ηλεκτρομαγνητικά κύματα με συχνότητα 95GHz ως μέσο αδρανοποίησης του εχθρού. Ψάξτε το μόνοι σας. Τα 95GHz είναι κοντά στην μέγιστη συχνότητα του 5G.
Ο φούρνος μικροκυμάτων που έχετε στα σπίτια σας λειτουργεί στα 2,45GHz 

Όσο μεγαλύτερη η συχνότητα τόσο μεγαλύτερη η απορρόφηση από το ανθρώπινο σώμα και όχι μόνο. Το 5G θα λειτουργήσει στις συχνότητες 24-86 GHz. Κάντε πράξεις μόνοι σας πόσο πιο ξεροψημένη μπορείτε να κάνετε τη μπριζόλα σας σε αυτή τη συχνότητα.
Δείτε και το παρακάτω βίντεο. Ουδέν σχόλιον για αυτό

 Για τους φίλους της σελίδας από Καναδά (γειά σου Καναδά) δείτε τι λέει ο Canadian Prepper 

Ο Canadian Prepper είναι ένας youtuber ο οποίος τυγχάνει ιδιαίτερου σεβασμού από την κοινότητα για τα «μετρημένα» βίντεό του. 

Πηγή

Back to top button