breaking newsΔιεθνή

Ισραηλινή επίθεση κατά Διεθνούς αεροδρομίου Δαμασκού και άλλων θέσεων. 5 Σύροι στρατιώτες νεκροί! ΦΩΤΟ

Νέα απρόκλητη και βάρβαρη επίθεση του Ισραήλ κατά της μαρτυρικής πρωτεύουσας της Συρίας Δαμασκού. Σύμφωνα με το SANA Πέντε στρατιώτες σκοτώθηκαν σε ισραηλινή επίθεση στο διεθνές αεροδρόμιο της Δαμασκού και σε ορισμένες θέσεις στα νότια προάστια της Δαμασκού.

Σε δήλωση που έδωσε στο SANA, μια στρατιωτική πηγή είπε: «Ο ισραηλινός εχθρός πραγματοποίησε επίθεση με πυραύλους σήμερα στις 00:45 π.μ. από βορειοανατολικά της λίμνης Τιβεριάδας, με στόχο το αεροδρόμιο της Δαμασκού και ορισμένες θέσεις νότια της πόλης της Δαμασκού». προσθέτοντας ότι τα συστήματα αεράμυνας αναχαίτησαν τους πυραύλους και κατέρριψαν πολλούς από αυτούς.

Η πηγή πρόσθεσε ότι η επίθεση σκότωσε πέντε στρατιώτες και προκάλεσε υλικές ζημιές.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ισραηλινή αεροπορία στόχευσε το Διεθνές Αεροδρόμιο της Δαμασκού και δύο στόχους στις συνοικίες Al-Kiswah και Seyyida Zeinab. Χρησιμοποιήθηκαν 3 πύραυλοι κατευθυνόμενου πυροβολικού ακριβείας εκτοξευόμενοι από αέρος Rampage. Τα συριακά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι εκτοξεύτηκαν από την κατεύθυνση του Γκολάν.

To Israel που δεν έριξε ούτε μια μπαταριά κατά της ISIS κι Αλ Νούσρα συριακής πτέρυγας της αλ Κάιντα κατά τον 10ετή εμφύλιο πολεμάει τώρα εναντίον του συριακού κράτους που κατέβαλε τη Διεθνή Τζιχαντιστική.

dimpenews.com

Back to top button