breaking newsΔιεθνή

Θρήνος στο WWE: Πέθανε ο παγκόσμιος πρωταθλητής Bray Wyatt σε ηλικία 36 ετών

Την ξαφνική απώλεια του Bray Wyatt θρηνεί ο χώρος του WWE. Μόλις στα 36 του, ο Αμερικανός παλαιστής έφυγε από τη ζωή κι ενώ από τον Φεβρουάριο είχε γίνει γνωστό πως αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο Γουίνταμ Ροτούντα, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά από δύο διαφορετικές γυναίκες. Ήταν στον χώρο του WWE από το 2009 ακολουθώντας τα χνάρια του παππού του και του πατέρα του, όπως και ο αδερφός του που έκανε καριέρα ως Bo Dallas. Στην καριέρα του στο WWE κατέκτησε τρεις τίτλους και ήταν από τις πιο δημοφιλείς μορφές του θεάματος.

Έγινε ευρύτερα γνωστός στο κοινό του pro-wrestling, ως αρχηγός της Wyatt Family το 2012 και είχε μαζί του, τους Eric Rowan και Luke Harper (που έφυγε επίσης από τη ζωή το 2020). Οι αγώνες τους με τη Shield αποτέλεσαν για σχεδόν μία διετία το highlight του WWE εκείνης της εποχής.

Ο Ροτούντα ήταν ένα από τα πιο δημιουργικά μυαλά του χώρου και πολύ επηρεασμένος στα concept του που παρουσίαζε από τις ταινίες τρόμου. Ήταν πολλοί αυτοί που τον χαρακτήριζαν ως διάδοχο του Undertaker και ο ίδιος παρά τα πολλά εμπόδια που βρήκε λόγω της χαοτικής κατάστασης στο δημιουργικό τμήμα του WWE την πενταετία 2015-2020, προσπαθούσε πάντα να παρουσιάζει κάτι ξεχωριστό στο κοινό.

Η περσόνα του Fiend που δημιούργησε το 2019, γρήγορα αγαπήθηκε και αυτή από το κοινό όμως η πανδημία έβαλε φρένο στην εξέλιξη και ο Ροτούντα ήταν ανάμεσα στα ονόματα που απομακρύνθηκαν από την εταιρεία.

Επέστρεψε το Φθινόπωρο που μας πέρασε για μία τελευταία -όπως αποδείχθηκε- πορεία, που άρχισε να ξετυλίγεται τους επόμενους μήνες, όμως σταμάτησε απότομα λίγο πριν τη Wrestlemania λόγω των προβλημάτων υγείας.

Πριν από μερικές ημέρες υπήρξαν δημοσιεύματα που τον ήθελαν έτοιμο να επιστρέψει στη δράση, όμως η μοίρα είχε διαφορετικά σχέδια.

Η είδηση ανακοινώθηκε από τον υπεύθυνο περιεχομένου του WWE, Triple H.

Ο Dwayne Johnson ήταν μεταξύ του κόσμου που απέτισαν φόρο τιμής στον σούπερ σταρ παλαιστή.

Το πραγματικό του όνομα ήταν Windham Lawrence Rotunda. Ήταν παντρεμένος με 4 παιδιά και παλαιστής 3ης γενιάς, καθώς τόσο ο παππούς του όσο και ο πατέρας του έγραψαν τη δική τους ιστορία στον χώρο του pro wrestling τις προηγούμενες δεκαετίες.

Ο τελευταίος του αγώνας ήταν τον Ιανουάριο του 2023.

primenews

Back to top button