breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σοκ: Η ακίδα από τα mRNA εμβόλια κατά Covid αναπαράγεται συνεχώς μέσα στα κύτταρα των εμβολιασμένων!

 

Πολύ ανησυχητικά είναι τα νέα σε ό,τι αφορά τα εμβόλια mRNA κατά του κορωνοϊού τα οποία εκατομμύρια ανθρώπων αναγκάστηκαν να τα κάνουν κατά την διάρκεια της πανδημίας, αφού όπως αποκαλύπτει ο γενικός χειρουργός Δημήτριος Γάκης, τα πλασμίδια, που βρέθηκαν στα εμβόλια μπαίνουν στον πυρήνα των κυττάρων, ενσωματώνονται στο DNA και παράγουν αενάως την ακίδα!

Και θα πει κάποιος τι σημαίνει αυτό; Παίζει κάποιο ρόλο ως προς την υγεία των εμβολιασμένων;

Τα κακά νέα συνεχίζονται καθώς η βρετανική κυβέρνηση έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία από τους θανάτους ανάμεσα στους εμβολιασμένους και από τους θανάτους ανάμεσα στους ανεμβολίαστους και οι αριθμητικές διαφορές μεταξύ τους είναι τεράστιες εις βάρος των πρώτων!

Αναλυτικότερα:

Ο εμβολιασμένος πληθυσμός της Βρετανίας είχε σχεδόν ένα εκατομμύριο θανάτους σε 23 μήνες!

Ο μη εμβολιασμένος πληθυσμός είχε λιγότερους από 61.000 θανάτους την ίδια περίοδο!

Τα στοιχεία δημοσιοποίησε η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και δείχνουν ότι τα τελευταία δύο χρόνια, ο εμβολιασμένος πληθυσμός έχει υποστεί πολύ περισσότερους θανάτους σε σύγκριση με τον μη εμβολιασμένο πληθυσμό, παρόλο που περίπου το 30% του πληθυσμού δεν είχε κάνει ούτε μια δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό.

Με λίγα λόγια η αναλογία δεν είναι τέτοια  που να δικαιολογεί την τεράστια διαφορά στα νούμερα των θανάτων.

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKHSA), έως τον Ιούλιο του 2022, 18,9 εκατομμύρια άνθρωποι είχαν αρνηθεί την πρώτη δόση της ένεσης COVID-19, 21,5 εκατομμύρια άνθρωποι είχαν αρνηθεί τη δεύτερη δόση της ένεσης COVID-19, μαζί με 2,6 εκατομμύρια άτομα που είχαν λάβει την πρώτη δόση αλλά αρνήθηκε τη δεύτερη και 30,4 εκατομμύρια άνθρωποι είχαν αρνηθεί την τρίτη δόση της ένεσης COVID-19, μαζί με 8,9 εκατομμύρια άτομα που είχαν λάβει τη δεύτερη δόση αλλά αρνήθηκαν την τρίτη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του UKHSA, 63,4 εκατομμύρια άνθρωποι ήταν επιλέξιμοι για εμβολιασμό εκείνη τη στιγμή.

Ως εκ τούτου, από τον Ιούλιο του 2022, το 30% του πληθυσμού της Αγγλίας παρέμενε εντελώς ανεμβολίαστο.

Το 34% δεν εμβολιάστηκε διπλά και το 50% δεν ήταν τριπλομβολιασμένο.

Ωστόσο, ο εμβολιασμένος πληθυσμός στο σύνολό του αντιπροσώπευε το 95% όλων των θανάτων από COVID-19 μεταξύ Ιανουαρίου και Μαΐου 2023, ενώ ο μη εμβολιασμένος πληθυσμός αντιπροσώπευε μόλις το 5%!

Αλλά το γεγονός ότι αυτοί οι θάνατοι δεν είναι μεταξύ των εμβολιασμένων με μία δόση και δύο δόσεις από τον συνολικό πληθυσμό προκαλεί μεγάλη εντύπωση.

Η συντριπτική πλειονότητα μεταξύ εκείνων που εμβολιάστηκαν τέσσερις φορές, σε αυτόν τον πληθυσμό αντιπροσωπεύει το 80% όλων των θανάτων και το 83% όλων των θανάτων μεταξύ των εμβολιασμένων!

 

pronews.

Back to top button