breaking newsΕλλάδα

Άσπρο Μαύρο: Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες

 

του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη, Contributor Editor
αρθρογραφεί για katanixi.gr

Επιμένουμε στα στοιχεία που δίδει ο ΕΟΔΥ, για να κατανοήσουμε τη διαστρεβλωμένη πραγματικότητα από τα ΜΜΕ με εντολές της κυβέρνησης.

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr


Άσπρο Μαύρο: Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες

Ελευθέριος Κοσμίδης

Όλοι συζητούν για το δεύτερο κύμα κρουσμάτων του covid-19. Αν συγκρίνουμε τα δεδομένα  που στηρίζονται στα κρούσματα, θα δούμε πως ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΕΙΤΑΙ κάτι τέτοιο.  

Τα δεδομένα

Περιγράφονται στη 12η Έκθεση Προόδου του Παρατηρητηρίου COVID-19 της 28 Αυγούστου 2020: “Η 12η έκθεση προόδου του Παρατηρητηρίου αφορά στο διάστημα 20 έως 26 Αυγούστου (..). Παρατηρείται την τελευταία εβδομάδα μία σταθεροποίηση στο μέσο όρο των ημερήσιων κρουσμάτων, που διαμορφώνεται, σε 7ήμερη κυλιόμενη βάση, στα 216 κρούσματα ανά ημέρα, από 219 στην προηγούμενη έκθεση (..)

Το πλήθος των τεστ ανά χίλιους κατοίκους συνεχίζει να αυξάνεται σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες. Μεσοσταθμικά, μέχρι σήμερα, τον Αύγουστο διενεργούνται 18.740 τεστ ανά ημέρα (…)”

Δείγματα που έχουν ελεγχθεί εργαστηριακά: Από την 1η Ιανουαρίου 2020 μέχρι σήμερα, στα εργαστήρια που διενεργούν εξετάσεις για τον νέο κορωνοϊό και που δηλώνουν συστηματικά στον ΕΟΔΥ το σύνολο των δειγμάτων που ελέγχουν (θετικά και αρνητικά), έχουν συνολικά ελεγχθεί 8644 κλινικά δείγματα, εκ των οποίων τα 590 (6.8%) θετικά στον κορωνοϊό (Διάγραμμα 5)[1].

Όπως φαίνεται στο διάγραμμα, την 22α Μαρτίου για 25 επιβεβαιωμένα κρούσματα διενεργήθηκαν λιγότερα από 300 tests. Την επόμενη μέρα επιβλήθηκε το lockdown.

Η επεξεργασία τους

Ας κρατήσουμε το δεδομένο πως για να ανιχνεύσουν 216 κρούσματα χρειάστηκε να γίνουν 18.740 tests. Την περίοδο που  οδηγηθήκαμε στο lockdown είχαμε λιγότερα από 300 tests για να ανιχνευθούν 25 κρούσματα. Η ερώτηση είναι απλή: πόσα κρούσματα έπρεπε να έχουμε σήμερα, για να μιλάμε για συνθήκες που συγκρίνονται με τον Μάρτιο του 2020;

Τον Μάρτιο, λοιπόν, σε κάθε 12 tests το 1 δείγμα ήταν θετικό.

Στις 28 Αυγούστου έπρεπε να γίνουν 86 tests, για να βρεθεί 1 θετικό.

Είναι προφανές, λοιπόν, πως δεν μπορούμε να συζητούμε για δεύτερο κύμα! Πόσο μάλλον για πανδημία!

Ποια άραγε η σκοπιμότητα

Προφανώς η κυβέρνηση της Ελλάδας και οι εντολείς της έχουν κάποιο σχέδιο. Δε φτάνει η δική μας πληροφόρηση σε εκείνο το επίπεδο, ούτε μπορούμε να επεξεργαστούμε τα δεδομένα, ώστε να έχουμε μια έγκυρη ανάλυση. Μια προσεκτικότερη ανάγνωση όμως μας βοηθάει να συνδέσουμε τα κομμάτια του παζλ. 

Το παιχνίδι εξελίσσεται και, εκτός από τα τεράστια οικονομικά οφέλη ( από τα παγουρίνο, τις τσάντες και τις μάσκες που θα προσφέρει δωρεάν η Ελληνική κυβέρνηση, τα 21 εκατομμύρια ευρώ του “μένουμε ασφαλείς”στα κανάλια και στα site των ημετέρων, μέχρι το ίδιο το εμβόλιο), μπορούμε να συζητάμε για ένα υπόγειο οικονομικό αλισβερίσι τεραστίων διαστάσεων.

Το σημαντικότερο όμως είναι η ανελευθερία στην οποία εκπαιδεύονται οι μάζες σε παγκόσμια κλίμακα. Η στέρηση θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, (sms για να βγούμε από το σπίτι, μάσκες στα σχολεία, μάσκες σε όλους τους εξωτερικούς χώρους και τέλος η σχεδιαζόμενη υποχρεωτικότητα του εμβολίου) βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη. Εκπαιδεύονται οι πολίτες των χωρών όλου του κόσμου στη στέρηση των ατομικών μας δικαιωμάτων και της ελευθερίας, δια της  υπακοής στο καθεστώς, για το καλό της κοινωνίας. (;;;)

Ποια η αντίδραση

Όλοι πλέον εμπεδώσαμε πως στο youtube και στο facebook η λογοκρισία είναι δεδομένη. Μετά την παρέμβαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ήρθε και η παρέμβαση του εισαγγελέα στην αντίδραση γονέων για τη χρήση μάσκας στα social media.  Σαφώς περάσαμε σε μια πιο ξεκάθαρη φάση που θυμίζει ιδιότυπη χούντα.

Μαθαίνουμε πως η αντίδραση σε χώρες της Ευρώπης οργανώνεται κυρίως από δικηγόρους.  Στην Ελλάδα ήδη ένας δικηγόρος μάχεται μόνος εναντίον όλων.

Εκτός από την απειλή της ειρωνείας και της εξουθένωσης (συνωμοσιολόγοι, ψεκασμένοι, ανεπιγνώστως ζηλωτές υπερορθόδοξοι), πλέον περάσαμε στις διώξεις και την παρέμβαση του εισαγγελέα.

Το επόμενο είναι η αστυνόμευση, οι απαγορεύσεις και ο περιορισμός της πρόσβασης στην πληροφόρηση και την επικοινωνία. Τελικά η αντίδραση είναι απόφαση. Αν ο καθένας από εμάς πάρει την απόφασή του, τρόποι θα βρεθούν.

Κίνηση ματ

Η αντίδραση, λοιπόν, εναντίον της κυβέρνησης (και στο εβραιο-μασωνικό κατεστημένο της Νέας Εποχής) αφορά στην ελευθερία μας στον κόσμο τούτο.

Η αντίδρασή μας για την πίστη, την Ορθοδοξία και τη μόνη αλήθεια, το Χριστό, δε γίνεται για τον κόσμο τούτο, αλλά εις τον αιώνα, γιατί αφορά στη σωτηρία της ψυχής που είναι αιώνια. Αν, λοιπόν, θέλει κάποιος ή κάποια να αθληθεί στο στάδιο της ομολογίας, στο στάδιο της αρετής, το στάδιο ηνέωκται δια της αποτείχισης.

Ακριβώς επειδή οι μασώνοι κυβερνήτες και οι οικουμενιστές Αρχιερείς ακολουθούν πορεία σύγκλισης, είναι κίνηση ματ η πρόκριση της σωτηρίας της ψυχής. Κάθε στέρηση, κάθε δίωξη, κάθε φυλακή, κάθε βάσανος για λόγους θρησκευτικής συνείδησης, θα μας στέλνει σε κοινά δικαστήρια της πολιτείας και της διοικούσας Εκκλησίας.

Αλλά θα είναι αγώνας για την αγάπη του Χριστού!


[1] https://covid19.gov.gr/12i-ekthesi-proodou-paratiritiriou/

katanixi.

Back to top button