breaking newsΕλλάδακοινωνία

Έχουμε χούντα και δεν το ξέρουμε; Απαγορεύουν τις διαδηλώσεις μέχρι 15/9 και βλέπουμε

Έχοντας ως δικαιολογία πάντα τον κοροναϊό, η κυβέρνηση απαγόρεψε τις διαδηλώσεις μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου! Θυσιάζουν τα πάντα στο όνομα ενός ιού που δεν έχει χτυπήσει την Ελλάδα τόσο διαφορετικά σε σχέση με την γρίπη π.χ.

Ο λόγος που το έκανε αυτό η κυβέρνηση Μητσοτάκη; Προφανής. Αφού τόλμησαν οι γονείς να «βγάλουν γλώσσα στο σύστημα» και να προαναγγέλλουν ότι θα κάνουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, οι κυβερνητικοί -που νομίζουν ότι είναι αλάνθαστοι και αγαπητοί απ΄όλους γιατί αυτό τους λένε τα χρηματοδοτούμενα ΜΜΕ- θα τιμωρούν παραδειγματικά τους διαδηλωτές.

Έτσι όποιος διοργανώνει συγκεντρώσεις μπορεί να τιμωρηθεί από 5 έως και 10 χρόνια φυλακή, μόνο και μόνο επειδή φώναξε δημοκρατικά την αντίθεση του σε όσα του επιβάλλουν αυτοί που «τον κρατούν ασφαλή για να του πίνουν το αίμα με τους φόρους μετά»…

Να σημειωθεί ότι στη Γερμανία δόθηκε άδεια από το Δικαστήριο που προσέφυγαν οι πολίτες και στην απόφαση αναφέρεται οτι δεν κινδυνεύουν από συνωστισμό. Μάλιστα διαδήλωσαν χωρίς μάσκες χιλιάδες άνθρωποι.

Crashonline.gr

Back to top button