breaking newsκοινωνία

Ιωάννινα: Ανήλικος από το Πακιστάν κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από ανήλικους ομοεθνείς του

To 16χρονο αγόρι από το Πακιστάν μεταφέρθηκε κωματώδη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Ιωαννίνων

Ο ανήλικος κατήγγειλε ότι κατανάλωσε αλκοόλ μαζί με τους άλλους τρεις ανήλικους, οι οποίοι του έδωσαν και χάπια με άγνωστη δραστική ουσία. Στη συνέχεια, μαζί με τον άγνωστο, τον απείλησαν με μαχαίρι και τον βίασαν διαδοχικά σε ένα χωράφι κοντά στην ξενοδοχειακή μονάδα όπου στεγάζεται η Δομή, ενώ παράλληλα κατέγραφαν τα πάντα τους στα κινητά τους.

Σύμφωνα με τον 16χρονο παρέμεινε επί δύο ημέρες στο νοσοκομείο για νοσηλεία αλλά δεν πήγε αμέσως στις αστυνομικές αρχές για να καταγγείλει το περιστατικό. Όπως ισχυρίστηκε, αποφάσισε να υποβάλει μηνύσεις όταν οι ομοεθνείς του τού έστειλαν στο κινητό του το οπτικό υλικό και άρχισαν να τον εκβιάζουν ότι θα το στείλουν στους συγγενείς του και σε όσους διαμένουν στην ίδια Δομή.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν τους φερόμενους ως δράστες, σχημάτισαν σε βάρος τους δικογραφία για βιασμό και εκβίαση που περιλαμβάνει και τον άγνωστο συνεργό τους και την υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Οι τρεις ανήλικοι, που υποστηρίζουν ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση του 16χρονου, αφέθηκαν ελεύθεροι μια και είχε παρέλθει το χρονικό όριο του αυτοφώρου.

 

 

 

protothema

Back to top button