Διεθνή

Το 97% των “θανάτων COVID” στην Ιταλία, δεν ήταν COVID!


Το Ιταλικό Ανώτατο Ινστιτούτο Υγείας μείωσε δραστικά τον επίσημο αριθμό των θανάτων από COVID στη χώρα κατά πάνω από 97% μετά την αλλαγή του ορισμού του θανάτου σε κάποιον που πέθανε από COVID και όχι με COVID.

Η ιταλική εφημερίδα Il Tempo αναφέρει ότι το Ινστιτούτο αναθεώρησε προς τα κάτω τον αριθμό των ανθρώπων που πέθαναν από COVID και όχι με COVID από 130.000 σε κάτω από 4.000.

“Ναι, καλά διαβάσατε. Αποδεικνύεται ότι το 97,1% των θανάτων που μέχρι τώρα αποδίδονταν στην COVID δεν οφειλόταν άμεσα στην COVID”, γράφει ο Toby Young. 

Από τους 130.468 θανάτους που έχουν καταγραφεί ως επίσημοι θάνατοι από την έναρξη της πανδημίας, μόνο 3.783 αποδίδονται άμεσα στον ιό και μόνο.

“Όλοι οι υπόλοιποι Ιταλοί που έχασαν τη ζωή τους είχαν από μία έως πέντε προϋπάρχουσες ασθένειες. Από όσους πέθαναν ηλικίας άνω των 67 ετών, το 7% είχε περισσότερες από τρεις συννοσηρότητες και το 18% τουλάχιστον δύο”, γράφει ο Young.
“Σύμφωνα με το Ινστιτούτο, το 65,8% των Ιταλών που πέθαναν μετά τη μόλυνση από το Covid έπασχαν από αρτηριακή υπέρταση (υψηλή αρτηριακή πίεση), το 23,5% είχαν άνοια, το 29,3% διαβήτη και το 24,8% κολπική μαρμαρυγή. Προσθέστε ότι το 17,4% είχε προβλήματα στους πνεύμονες, το 16,3% είχε καρκίνο τα τελευταία πέντε χρόνια και το 15,7% έπασχε από προηγούμενες καρδιακές ανεπάρκειες.”

Ο νέος ορισμός του Ινστιτούτου για τον θάνατο από COVID σημαίνει ότι η COVID έχει σκοτώσει λιγότερους ανθρώπους στην Ιταλία από ό,τι (ψιθυρίστε το) ο μέσος όρος της εποχικής γρίπης.

Εάν μια παρόμοια αλλαγή γινόταν από άλλες εθνικές κυβερνήσεις, ο επίσημος αριθμός των θανάτων από COVID θα μειωνόταν κατά περισσότερο από 90%.

Ωστόσο, μην περιμένετε να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους πολλές άλλες χώρες, δεδομένου ότι οι κυβερνήσεις έχουν επενδύσει τόσο μεγάλο μέρος της εξουσίας τους στη διαφήμιση της απειλής που συνιστά ο ιός.

Για παράδειγμα, συμπεριφορικοί ψυχολόγοι στο Ηνωμένο Βασίλειο συνεργάστηκαν με το κράτος για να “υπερβάλλουν” σκόπιμα την απειλή του COVID μέσω “ανήθικων” και “ολοκληρωτικών” μεθόδων προπαγάνδας, προκειμένου να τρομοκρατήσουν το κοινό και να το οδηγήσουν σε μαζική συμμόρφωση.

Και αυτό πέτυχε.

Μια έρευνα που διεξήχθη μετά το πρώτο lockdown διαπίστωσε ότι ο μέσος Βρετανός πίστευε ότι 100 φορές περισσότεροι άνθρωποι είχαν πεθάνει από το COVID από τον επίσημο απολογισμό των νεκρών.

Τώρα καταλαβαίνουμε ότι ο επίσημος αριθμός των νεκρών “από COVID” και όχι “με COVID” είναι μικρότερος από το ένα δέκατο αυτού που αναφέρεται επίσημα ως ο συνολικός αριθμός των νεκρών από COVID.

Παρά την αλλαγή, η Ιταλία ακόμη το εξετάζει να κάνει υποχρεωτικό το εμβόλιο COVID-19, αν και ο τρόπος με τον οποίο θα επιβληθεί ένα τέτοιο μέτρο παραμένει άγνωστος. 

Πηγή: www.zerohedge.com

Back to top button