breaking newsΔιεθνή

Νέα δήλωση Ερντογάν που δείχνει αποχώρηση: «Θα παραδώσουμε τον αγώνα μας στους νέους»

«Σύντομα θα αναλάβετε την παρακαταθήκη μας»

Τα επόμενα βήματα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παρακολουθούν οι Τούρκοι, καθώς στο εσωτερικό της γειτονικής μας χώρας αυξάνονται οι συζητήσεις για την αποχώρηση του προέδρου από την πολιτική.

«Θα παραδώσουμε τον αγώνα μας στους νέους, έχοντας ήσυχη την καρδιά μας», είπε ο τούρκος πρόεδρος σε νέες του δηλώσεις, όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ από την Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης.

«Είμαστε φιλοξενούμενοι στην εποχή των νέων. Σύντομα εσείς θα αναλάβετε την παρακαταθήκη μας», συμπλήρωσε.

«Στην πολιτική θα υψώσουμε τη σημαία της νίκης πάνω στο κάστρο και μετά θα παραδώσουμε τη σκοπιά σε εσάς, κι αυτό θα το κάνουμε έχοντας ήσυχη την καρδιά μας. Προσπαθούμε να εκτελέσουμε το καθήκον μας, για να κάνουμε αυτό που μας αναλογεί. Κι εσείς ως νέοι θα κάνετε αυτό που σας αναλογεί. Εμείς τώρα πια είμαστε οι φιλοξενούμενοι της εποχής των νέων.

Με τη βοήθεια του Θεού, σύντομα εσείς θα αναλάβετε τον αγώνα και την παρακαταθήκη, που μας άφησαν οι πρόγονοί μας με τα έργα τους, τις ιδέες τους και την καρδιά τους κι εμείς την υποστηρίζουμε με κάθε κόστος. Εσείς θα κουβαλήσετε αυτήν την παρακαταθήκη, εσείς θα την απογειώσετε», υπογράμμισε κλείνοντας ο πρόεδρος της Τουρκίας.

Back to top button