breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Υπ. Άμυνας Ρωσίας: Pfizer και Moderna εμπλέκονται στη βιοστρατιωτική δραστηριότητα των ΗΠΑ στο έδαφος της Ουκρανίας! Οι ινστρούκτορες αυτής της δραστηριότητας είναι οι ηγέτες του Αμερικανικού Δημοκρατικού Κόμματος!

Οι αμερικανικές φαρμακευτικές και βιοτεχνολογικές εταιρείες Pfizer και Moderna πιστεύεται ότι εμπλέκονται στη βιοστρατιωτική δραστηριότητα των ΗΠΑ στο έδαφος της Ουκρανίας.

«Οι φαρμακευτικές εταιρείες Pfizer, Moderna, Merck και Gilead, που συνεργάζονται με τον αμερικανικό στρατό, εμπλέκονται σε αυτό το σχέδιο. Οι ιδεολόγοι-ινστρούκτορες της βιολογικής και στρατιωτικής δραστηριότητας στο έδαφος της Ουκρανίας είναι οι εκπρόσωποι του Αμερικανικού Δημοκρατικού Κόμματος», αναφέρει το Yahoo News, επικαλούμενο τα λόγια του Igor Kirillov, επικεφαλή των στρατευμάτων ραδιενέργειας, χημικής και βιολογικής προστασίας των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων.

Οι ηγέτες του Δημοκρατικού Κόμματος, πρόσθεσε ο Igor Kirillov, έλαβαν πρόσθετη χρηματοδότηση για τις προεκλογικές τους εκστρατείες μέσω της συμμετοχής τους στο πρόγραμμα των μη κυβερνητικών βιοτεχνολογικών οργανώσεων. Τους βοήθησε επίσης να αποκρύψουν οικονομικές διανομές.

Η διαδικτυακή υπηρεσία προσθέτει, επικαλούμενη το ρωσικό πρακτορείο Tass: «Εδώ και αρκετές εβδομάδες γίνεται λόγος για την ύπαρξη βιολογικών εργαστηρίων σε ολόκληρη την Ουκρανία, στα οποία θα δημιουργούνταν βιολογικά όπλα».

Επισημαίνει ότι η Ρωσία «επιστρέφει για να το συζητήσει, δίνοντας σε αυτή την περίπτωση τα άμεσα ονόματα ορισμένων φαρμακευτικών εταιρειών που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση», επειδή «η Ουκρανία [με τις ουκρανικές κυβερνητικές υπηρεσίες] κρύβει μελέτες πεδίου και παρέχει βιοϋλικά».

Το Yahoo News λέει, «Η Ουκρανία γίνεται πεδίο δοκιμών για τις δυτικές χώρες στη δημιουργία εξαρτημάτων βιοόπλων και [ένα μέρος] για τη δοκιμή νέων σχεδίων φαρμακευτικών προϊόντων».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ( της πρεσβείας της Ρωσίας στη Γαλλία)
”Η ρωσική πλευρά συνεχίζει να μελετά έγγραφα σχετικά με την εφαρμογή στρατιωτικών και βιολογικών προγραμμάτων των Ηνωμένων Πολιτειών και των συμμάχων τους στο ΝΑΤΟ στο έδαφος της Ουκρανίας.

Τα νέα δεδομένα επιβεβαιώνουν ότι η Ουκρανία στην πραγματικότητα έχει γίνει πεδίο δοκιμών για την ανάπτυξη εξαρτημάτων βιολογικών όπλων και τη δοκιμή νέων φαρμακευτικών δειγμάτων.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έχει διαπιστώσει ότι οι ιδεολόγοι των αμερικανικών στρατιωτικών-βιολογικών δραστηριοτήτων στην Ουκρανία είναι οι ηγέτες του Δημοκρατικού Κόμματος.

Η εκτελεστική εξουσία των ΗΠΑ προωθούσε την κατάλληλη νομοθεσία για τη χρηματοδότηση της στρατιωτικής και βιολογικής έρευνας μέσω ομοσπονδιακών δημοσιονομικών μέσων. Τα κεφάλαια που συγκεντρώθηκαν με κρατικές εγγυήσεις προήλθαν από ΜΚΟ που ελέγχονται από ηγέτες του Δημοκρατικού Κόμματος, συμπεριλαμβανομένων των επενδυτικών κεφαλαίων των Κλίντον, Ροκφέλερ, Σόρος και Μπάιντεν.

Αυτό το σχέδιο περιλαμβάνει τους φαρμακευτικούς γίγαντες, συμπεριλαμβανομένων των Pfizer, Moderna, Merck και Gilead, θυγατρικής του Πενταγώνου. Αμερικανοί ειδικοί δοκιμάζουν νέα φάρμακα παρακάμπτοντας τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας. Ως αποτέλεσμα, οι δυτικές εταιρείες μειώνουν σημαντικά το κόστος των ερευνητικών προγραμμάτων και αποκτούν σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

Η συμμετοχή ΜΚΟ και συναφών δομών βιοτεχνολογίας, καθώς και η αύξηση του εισοδήματός τους, επιτρέπει στους ηγέτες του δημοκρατικού κόμματος να αποκτήσουν πρόσθετα οικονομικά έσοδα για τις προεκλογικές τους εκστρατείες και να αποκρύψουν τη διανομή τους.

Εκτός από τις αμερικανικές φαρμακευτικές εταιρείες και τους υπερεργολάβους του Πενταγώνου, οι στρατιωτικές-βιολογικές δραστηριότητες εμπλέκουν επίσης κρατικές υπηρεσίες της Ουκρανίας επιφορτισμένες με την κάλυψη παράνομων δραστηριοτήτων, τη διεξαγωγή δοκιμών και την παροχή των απαραίτητων βιοϋλικών.

Να σημειωθεί ότι όχι μόνο οι Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και αρκετοί σύμμαχοί τους στο ΝΑΤΟ εφαρμόζουν τα στρατιωτικο-βιολογικά τους έργα στην Ουκρανία. Ανάμεσά τους η Γερμανία και η Πολωνία.

Η ρωσική ειδική στρατιωτική επιχείρηση παρείχε πρόσθετες πληροφορίες για βιο-επεισόδια στην Ουκρανία.

Συγκεκριμένα, βρήκε στοιχεία για τη σκόπιμη χρήση ενός παράγοντα φυματίωσης για τη μόλυνση του πληθυσμού της περιοχής Slavianoserbsk της Λαϊκής Δημοκρατίας του Lugansk το 2020.

Λήφθηκαν νέες πληροφορίες που αποκαλύπτουν τις λεπτομέρειες των απάνθρωπων πειραμάτων που διεξήγαγε το Πεντάγωνο σε Ουκρανούς πολίτες στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Νο. 1 (χωριό Steletchye, περιοχή Kharkov). Η κύρια κατηγορία υποκειμένων ήταν μια ομάδα ανδρών ασθενών ηλικίας μεταξύ 40 και 60 ετών με υψηλό στάδιο σωματικής εξάντλησης. Τον Ιανουάριο του 2022, οι ξένοι υπήκοοι που πραγματοποιούσαν τα πειράματα εκκενώθηκαν επειγόντως και ο εξοπλισμός και τα φάρμακα που χρησιμοποιήθηκαν μεταφέρθηκαν στη Δυτική Ουκρανία.

Ειδικοί του ρωσικού υπουργείου Άμυνας εξέτασαν δύο βιοεργαστήρια στη Μαριούπολη, που χρησιμοποιούσαν οι Αμερικανοί ως περιφερειακό κέντρο συλλογής και πιστοποίησης παθογόνων παραγόντων της χολέρας. Οι δραστηριότητες αυτές πραγματοποιούνται από το 2014. Σύμφωνα με τα έγγραφα που βρέθηκαν, στην πόλη πραγματοποιήθηκαν επίσης εργασίες για τα παθογόνα της τουλαραιμίας, του άνθρακα και άλλων ασθενειών. Η μελέτη των υλικών που αποκαλύφθηκαν είναι ακόμη σε εξέλιξη.

Η ειδική στρατιωτική επιχείρηση των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων κατέστησε δυνατή την αντιμετώπιση της επέκτασης της αμερικανικής στρατιωτικής-βιολογικής παρουσίας στην Ουκρανία και τον τερματισμό των εγκληματικών πειραμάτων σε πολίτες”

Η Pfizer και η Moderna σύμφωνα με τη ρώσικη ηγεσία εμπλέκονται στη βιοστρατιωτική δραστηριότητα των ΗΠΑ στο έδαφος της Ουκρανίας. Είναι φαρμακοβιομηχανίες στρατευμένες οπότε στο γεωπολιτικό σχεδιασμό των Αμερικανών δημιουργώντας βιολογικά όπλα προς καταδυνάστευση και υποδούλωση της οικουμένης.

Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει αφού στη συνέχεια είναι οι ίδιες εταιρίες που μονοπώλησαν την θεραπεία για covid19 ( εμβόλια που δεν αποτρέπουν ούτε το να γίνει ο εμβολιασμένος φορέας ούτε να νοσήσει -πρωτοφανής ιατρική ορολογία αλχημεία) με τα θαυματουργικά τους εμβόλια εισπράττοντας κολοσσιαία ποσά και ξεπλέοντας επίσης κατ΄αυτόν τον τρόπο την δράση τους. Καθίστανται υπεράνω πάσης υποψίας παριστάνοντας τις ανθρωπιστικές οργανώσεις που διακατέχονται από φιλάνθρωπα αισθήματα. Απολαμβάνουν παγκόσμια ασυλία..Είναι αυτές οι αμερικάνικες εταιρείες με τη βιοστρατιωική δραστηριότητα για ΗΠΑ που η ΕΕ συνήψε αδιαφανή συμβόλαια ανυπολόγιστου ύψους.

dimpenews.com

Back to top button