breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

”Κλιματική αλλαγή” και παγκόσμια τυραννία

 

Το τελευταίο διάστημα οι ακτιβιστές του περιβαλλοντικού κινήματος Extinction Rebellion με βανδαλισμούς έργων τέχνης και ενοχλητικές διαμαρτυρίες βρίσκονται στο επίκεντρο.

Στη Γαλλία ωστόσο οι αυτοκινητιστές τους αντιμετώπισαν πιο δυναμικά για να τους απομακρύνουν από το οδόστρωμα, όπου διαμαρτύρονταν για την κλιματική αλλαγή και ήδη και τα μουσεία έχουν αρχίσει να λαμβάνουν πιο αυστηρά μέτρα εναντίον τους.

Τους τελευταίους μήνες έχει σημειωθεί αυξανόμενος αριθμός διαταραχών στην κυκλοφορία και βανδαλισμών.

Οι πιο εξέχουσες ενέργειες περιλαμβάνουν την απόπειρα καταστροφής σημαντικών έργων τέχνης σε εθνικά μουσεία, πολλά από αυτά ζωγραφισμένα αιώνες.

Το αναπόφευκτο αποτέλεσμα είναι προφανές – Οι ακτιβιστές θα αντιμετωπίζονται με βία

Εάν η αιτία βασιζόταν στην πραγματικότητα, τότε η εχθρότητα από το κοινό θα μπορούσε να μειωθεί, αλλά η αιτία είναι δόλια.

Δεν υπάρχει ανθρωπογενής υπερθέρμανση του πλανήτη και η ρύπανση από άνθρακα δεν αποτελεί απειλή για το μέλλον του πλανήτη.

Όλη η συζήτηση για την υπερθέρμανση του πλανήτη στα μέσα ενημέρωσης μπορεί να κάνει τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι η Γη …βυθίζεται γρήγορα σε ένα καυτό καζάνι και θα καταστραφεί αλλά η αλήθεια σύμφωνα με τα στοιχεία των επιστημόνων είναι ότι η θερμοκρασία της Γης έχει αυξηθεί λιγότερο από 1°C στο τα τελευταία 100 χρόνια.

Και οι κλιματικοί ακτιβιστές ισχυρίζονται ότι, η Γη βρίσκεται στα πρόθυρα της Αποκάλυψης λόγω λιγότερο από ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ θερμότητας.

Η υστερία

Τι είναι λοιπόν η υστερία της κλιματικής αλλαγής και η εξέγερση της εξαφάνισης; Στην περίπτωση των ακτιβιστών το ζήτημα είναι η ανάγκη για εξέγερση και η απόγνωση για έναν σκοπό.

Αυτοί είναι άνθρωποι που έχουν πάρα πολύ χρόνο στη διάθεσή τους και αίσθημα ανεπάρκειας στη ζωή.

Για να δώσουν νόημα στην ύπαρξή τους, έχουν προσκολληθεί στην ατζέντα για το κλίμα χωρίς να ερευνήσουν τις συνθήκες και τα δεδομένα.

Στην περίπτωση των εταιρικών μέσων ενημέρωσης και των παγκόσμιων ιδρυμάτων για το κλίμα που χρηματοδοτούνται από τον ΟΗΕ και διάφορες κυβερνήσεις, το ζήτημα είναι ο έλεγχος.

Η νομοθεσία για την αλλαγή του κλίματος μαζί με τη φορολογία του άνθρακα δίνει τη δυνατότητα διαχείρισης σχεδόν όλης της παραγωγής τροφίμων, της παραγωγής, της ανάπτυξης πόρων και της χρήσης ενέργειας.

Η διαχείριση στις κυβερνήσεις

Δημιουργεί μια δικαιολογία για την εφαρμογή πληθυσμιακών ελέγχων. Σε έναν κόσμο όπου τα Ηνωμένα Έθνη και οι ακτιβιστές του Extinction παίρνουν το δρόμο τους, μπορεί να υπάρξει μια πολύ πραγματική εξαφάνιση που περιλαμβάνει μαζική μείωση της παραγωγής ενέργειας, παρακμή της παγκόσμιας οικονομίας και της γεωργίας.

Ο κόσμος δεν μπορεί να στηρίξει την πράσινη τεχνολογία που είναι εξαιρετικά αναποτελεσματική και απίστευτα δαπανηρή. Το πετρέλαιο, ο άνθρακας και ίσως η πυρηνική ενέργεια είναι οι μόνοι πρακτικοί πόροι για τη διατήρηση του σημερινού πολιτισμού μας.

Αλλά ίσως αυτό είναι το θέμα; Ίσως ο απώτερος στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον παραγωγής τόσο περιοριστικό που μόνο οι κυβερνήσεις μπορούν να το διαχειριστούν, ενώ οι ιδιωτικές επιχειρήσεις θα εξοστρακίζονται από την αγορά.

Ίσως ο στόχος είναι να μετατραπεί η παραγωγή και η οικονομία σε ένα σημείο μόχλευσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενθαρρύνει το κοινό να συμμορφωθεί με πιο αυταρχικά σχέδια.

Εφαλτήριο για την τυραννία

Ίσως η κλιματική αλλαγή δεν είναι τίποτα άλλο από ένα εφαλτήριο για την τυραννία. Όπως δήλωσε κάποτε η Λέσχη της Ρώμης, μια ομάδα υπέρμαχων της παγκοσμιοποίησης που χρηματοδοτείται από τον ΟΗΕ στο βιβλίο τους «Η Πρώτη Παγκόσμια Επανάσταση»:

«Αναζητώντας έναν κοινό εχθρό εναντίον του οποίου μπορούμε να ενωθούμε, καταλήξαμε στην ιδέα ότι η ρύπανση, η απειλή της υπερθέρμανσης του πλανήτη, η έλλειψη νερού, η πείνα και άλλα παρόμοια, θα ταίριαζαν.

Στο σύνολό τους και στις αλληλεπιδράσεις τους αυτά τα φαινόμενα αποτελούν μια κοινή απειλή που πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί. Καθορίζοντας όμως αυτούς τους κινδύνους ως εχθρούς, πέφτουμε στην παγίδα, για την οποία έχουμε ήδη προειδοποιήσει τους αναγνώστες, δηλαδή μπερδεύοντας τα συμπτώματα με αιτίες.

Όλοι αυτοί οι κίνδυνοι προκαλούνται από την ανθρώπινη παρέμβαση στις φυσικές διεργασίες και μόνο μέσω αλλαγμένων στάσεων και συμπεριφοράς μπορούν να ξεπεραστούν. Ο πραγματικός εχθρός λοιπόν είναι η ίδια η ανθρωπότητα».

Το απόσπασμα προέρχεται από το Κεφάλαιο 5 της πραγματείας με τίτλο The Vacuum, το οποίο καλύπτει την έννοια της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Υποδηλώνει ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη και η περιβαλλοντική υστερία δεν είναι πραγματικές απειλές, αλλά «κατασκευασμένοι δράκοι» που δημιουργήθηκαν για να «σκοτώνουν» ευκολόπιστους ακτιβιστές.

Όχι μόνο αυτό, αλλά αυτοί οι δράκοι είναι δημιουργήματα της ανθρώπινης ύπαρξης και επιβίωσης. Ο μόνος τρόπος να σκοτωθούν αυτοί οι χάρτινοι λεπτοί δράκοι είναι ο πλήρης συγκεντρωτισμός, δίνοντας στις κυβερνήσεις και στους παγκόσμιους θεσμούς την απόλυτη εξουσία να «σώσουν την ανθρωπότητα από τον εαυτό της».

primenews

Back to top button