Ελλάδα

Ζητούν την ποινική του δίωξη του διοικητή του νοσοκομείου “Άγιος Παύλος” για : Παράνομη βία, έκθεση, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, παράβαση καθήκοντος….

Μήνυση κατά του διοικητή του νοσοκομείου “Άγιος Παύλος” σκοπεύουν να καταθέσουν υγειονομικοί που αντιδρούν στους εμβολιασμούς  και στην απομάκρυνση από την εργασία τους….



Υποστηρίζουν ότι ζήτησαν να ενημερωθούν εγγράφως για τα συστατικά και τις παρενέργειες των εμβολίων αλλά δεν πήραν σαφή απάντηση.

Πρόκειται για περίπου 60 υπαλλήλους του συγκεκριμένου νοσοκομείου ( νοσηλευτές, γιατρούς, διοικητικούς υπαλλήλους κ.α). Σήμερα το μεσημέρι μετέβησαν με το δικηγόρο τους στην Εισαγγελία Πρωτοδικών αλλά λόγω παρελεύσεως του ωραρίου δεν μπόρεσαν να καταθέσουν τη μήνυση τους. Ανέφεραν ότι θα επιστρέψουν αύριο για τον ίδιο λόγο.

Στρέφονται κατά του διοικητή του “Αγίου Παύλου”, ζητώντας την ποινική του δίωξη για : Παράνομη βία, έκθεση, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, παράβαση καθήκοντος.

“Δεν είμαστε αντιεμβολιαστές.  Αιτηθήκαμε εγγράφως να δοθούν στοιχεία για τα συστατικά και τις παρενέργειες των εμβολίων . Η διοίκηση δήλωσε ότι είναι αναρμόδια να απαντήσει. Με ποιο δικαίωμα προβαίνει στην αναστολή της εργασίας μας. Στρεφόμαστε κατά του διοικητή που υπέγραψε την πράξη αναστολής” ανέφεραν στους δημοσιογράφους έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.




πηγη 

Back to top button