Διεθνή

H Χαμάς χρησιμοποιεί τώρα ένα νέο εκρηκτικό όπλο με λέιζερ που είναι εισαγόμενο. ”Το υγρόν πυρ” της Χαμάς….. ; ! Αποχώρηση του 70% των ισραηλινών δυνάμεων από τη βόρεια Λωρίδα της Γάζας…ΑΠΕΤΥΧΑΝ γι αυτό επικεντρώνονται στο Νότο!

Πολεμικός ανταποκριτής του Ισραήλ ο Hallel Bitton Rosen φέρεται να δήλωσε ότι η Χαμάς χρησιμοποιεί τώρα ένα νέο εκρηκτικό όπλο με λέιζερ που πιστεύεται ότι δεν είναι αυτοσχέδιο όπλο. Αλλά εισαγόμενο υπερόπλο..

”Το υγρόν πυρ” της Χαμάς…..

Την ίδια στιγμή γνωστός Λιβανέζος πολεμικός ανταποκριτής αναφέρει

Αποχώρηση του 70% των ισραηλινών δυνάμεων από τη βόρεια Λωρίδα της Γάζας λόγω αποτυχίας των επιχειρήσεων τους και λόγω αντίστασης.

Η αποχώρηση από τη βόρεια Λωρίδα της Γάζας ξεκίνησε με την ηρεμία και επιταχύνθηκε με αντιστασιακά χτυπήματα τις τελευταίες δύο ημέρες. Η ισραηλινή χερσαία επιχείρηση επικεντρώνεται στα νότια της Λωρίδας της Γάζας, συμπίπτοντας με περιορισμένες επιχειρήσεις ελιγμών στο βορρά.” Οι 2 πληροφορίες σχετίζονται;

Στο μεταξύ σήμερα το Ισραήλ βομβαρδίζει σφοδρά Ν Γάζα και Ν Λίβανο ενώ συριακός πύραυλος εκτοξεύθηκε πριν λίγο προς Ισραήλ-νότιο κατεχόμενο συριακό Γκολάν- σύμφωνα με Τσαχάλ.

dimpenews.com

Back to top button