Διεθνή

Λαβρόφ: o Zελένσκι ακολουθεί μια γραμμή που αντιτίθεται στα συμφέροντα της Ορθοδοξίας!

Ο Λαβρόφ μόλις τώρα σε συνέντευξή του είπε την ανομολόγητη αλήθεια: o Zελένσκι ακολουθεί μια γραμμή που αντιτίθεται στα συμφέροντα της Ορθοδοξίας!

Το γιατί είναι πασιφανές και πασίδηλον.

AΠΟΚΑΛΥΨΗ- ΣΚΑΝΔΑΛΟ / ΦΡΙΚΗ / Η Βιογραφία του Ουκρανού Ρασπούτιν που έριξε τον ”τσάρο” της Ορθοδοξίας το Βαρθολομαίο. Ο πλανεμένος ψευδοπατριάρχης Φιλάρετος έχει 3 παιδιά που τα εμφάνιζε στους εκκλησιαστικούς κύκλους ως παιδιά της ”αδερφής” του. Τα εγκατέλειψε για τη διατήρηση της θέσης του. -De profundis- Η κόρη του σχισματικού ψευδοπατριάρχη Κιέβου Φιλάρετου που ο Βαρθολομαίος για χάρη του θυσίασε την ενότητα της Εκκλησίας και 300.000 Ρώσους τον καταγγέλει για βάναυση κακομεταχείριση κι εγκατάλειψη..”Confessions”

Ο Λαβρόφ επαναφέρει σημαντικές καταγγελίες: χρηματισμός εξαγορά του Οικουμενικού εν ενεργεία Πατριάρχη για να προδώσει την Εκκλησία στην οποία προΐσταται προς εξυπηρέτηση πολιτικών σκοπιμοτήτων για λογαριασμό των ΗΠΑ στο Ουκρανικό!

ΦΩΤΟ / Βαρθολομαίε είσαι ΝΑΖΙΣΤΗΣ;;;;; Σ΄εκκλησία του Ρασπούτιν της Ουκρανίας του σχισματικού Φιλάρετου που αποκατέστησε το Φανάρι οι εικόνες διακοσμούνται με ναζιστικά σύμβολα των Waffen-SS Wolfsangel, 2nd SS Panzer Division Das Reich….Ενώ ο Αη- Γιώργης δεν σκοτώνει δράκοντα αλλά τον δικέφαλο αητό οικόσημο της Ρωσικής Ομοσπονδίας και όχι μόνο……

ΤΑ ΑΠΑΡΑΓΡΑΠΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑΤΟ ΕΕ ΣΤΟ ΝΤΟΝΜΠΑΣ

dimpenews.com

Back to top button