breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

«Γιατί κατεβάσατε το βίντεο για τη PFIZ#R;;» – Πήραν στο ΚΥΝΗΓΙ τον αντιπρόεδρο του YouTube

 

Και ενώ στην Ελλάδα ασχολούμαστε μόνο με τους 10 πόντους χιόνι που ρίχνει, στις ΗΠΑ και γενικότερα στη διαδικτυακή κοινότητα δεν έχει καταλαγιάσει ο ντόρος με την ομολογία διευθυντή της Pfizer για τον covid (θυμηθείτε ΕΔΩ).

Το πρότζεκτ “Veritas” στις ΗΠΑ είδε το βίντεο με την παραδοχή του Jordon Trishton Walker, Διευθυντή έρευνας και ανάπτυξης της Pfizer, για τις «μυστικές μεταλλάξεις του covid» να «κατεβαίνει» απροειδοποίητα από το Youtube.

Ρεπόρτερ του εναλλακτικού μέσου ενημέρωσης εντόπισε στον δρόμο τον Αντιπρόεδρο του YouTube και Παγκόσμιο Επικεφαλής για την Εμπιστοσύνη και Ασφάλεια, Matt Halprin, και του έκανε ορισμένες…άβολες ερωτήσεις:

«Είστε ο Matt; Είμαι ο Christian Hartsock από το «Εγχείρημα Αλήθειας». Γιατί αποκλείσατε το βίντεό μας με έναν διευθυντή της Pfizer που έλεγε ότι μεταλλάσσουν ιούς;;; Πόσα σας πληρώνει η Pfizer για να τους καλύπτετε;;

Η Pfizer είναι ο χορηγός του YouTube;; Γιατί δεν επιτρέπεις στο κοινό ένα ζήτημα που αφορά την ασφάλειά του; Matt, εκατομμύρια άτομα θα δουν το βίντεο και την ΔΕΙΛΙΑ σου. Θα δουν την απόλυτη περιφρόνησή σου προς την εμπιστοσύνη του κοινού και την αδιαφορία σου για την δημόσια ασφάλεια».

Δεν πέρασαν βέβαια παρά μερικά δευτερόλεπτα έως ότου ο Matt Halprin να αρχίσει τις…έμμεσες απειλές:

 

el.gr

(ΦΩTO:Freepik)

Back to top button