Ελλάδα

Όλα τα λαμoγια, αvαζnτωvτας ψnφαλακια, στnv κnδεiα τoυ nρωα υπoσμnvαγoύ…

Όλα τα λαμόγια που “βίασαν” τα τελευταία χρόνια την Ελλάδα στην κηδεία του ήρωα υποσμηναγού! Ούτε τσίπα ούτε αξιοπρέπεια έχουν οι ανθέλληνες

Έτρεξαν όλα τα πολιτικά λαμόγια στην κηδεία του άτυχου σμηναγού και έκλαψαν με κροκοδείλια δάκρυα για τον χαμό του προκειμένου να μαζέψουν ψηφαλάκια.

Πόση σαπίλα; Πόση υποκρισία;

Ο Μητσοτάκης δήλωσε πως  θα παραστεί αύριο και στην κηδεία του σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη στον Γρανίτη Δράμας

Αλλά …

Τόσα κοστολογεί το Ελληνικό Κράτος τους φρουρούς του Αιγαίου!  Μισθός (Ήρωα) πιλότου 2.000 ευρώ. 

Που παίζουν τη ζωή τους, κάθε μέρα, κορώνα-γράμματα…  Που χάνουν την ζωή τους για την Πατρίδα. Παιδιά που κάθε μέρα ζουν τον πόλεμο του Αιγαίου. Για δυο χιλιάρικα το μήνα…

Γι’ αυτά τα παιδιά  που «χάθηκαν», δεν θα στηθούν εκπομπές. Δεν θα γίνουν αναλύσεις… Δεν θα πάνε κάμερες στα αεροδρόμια. Δεν θα διηγηθεί κανείς παρουσιαστής σε κανένα ακροατήριο το δράμα τους… Για λίγο θα ασχοληθούμε με τους χαροκαμένους γονείς, με τα αδέλφια και τα παιδιά τους και μετά σιωπή. Ο καθένας στη μοίρα του.

Η Ελληνική κοινωνία σαπίζει σε μια κοινωνία που οι μισοί βλέπουν την παραγωγή του Τουρκαλά , φίλου του Ερντογαν , το SURVIVOR!. Που παίρνουν 20.000 ευρώ το μήνα… Για να κλαίμε που δεν τρώνε… Για να κάνουμε μπανιστήρι στην καλύβα… Για να ασχολείται και η γιαγιά… Για να ξεχνάει τη δική της πείνα… Μια χαρά. Απλά κάνε τη σύγκριση: Μισθός (Ήρωα) πιλότου 2.000 ευρώ. Μισθός Survivor 20.000 ευρώ. Εσύ (τους) τα δίνεις.

Έτσι μας αποκοιμίζουν…

Έτσι μας έχουν φτάσει σε αυτά τα χάλια.


πηγη

Back to top button