breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

«Έτσι σκοτώνει το βόλι το ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ σύστημα»!!! ΒΙΝΤΕΟ «ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ», ενώ έχει αρρωστήσει η μισή Ελλάδα

 

Η Sherri J. Tenpenny είναι μια Αμερικανίδα Οστεοπαθητική γιατρός, η οποία τάσσεται επιστημονικά κατά του εμβολιασμού COVID, ενώ υποστηρίζει την θεωρία πως υπάρχουν και άλλα βόλια που προκαλούν αυτισμό.

Κατηγορείται από τα συστημικά μέσα ενημέρωσης και τους ελεγκτές ειδήσεων ως θεωρητικός συνωμοσίας, καθώς οι κρατικοί επιστήμονες διαβεβαιώνουν πως τα εμβόλια COVID είναι ασφαλή και εποτελεσματικά.

Μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Πώς το εμβόλιο ”σκοτώνει” το ανοσοποιητικό σύστημα;

Το εμβόλιο της Pfizer, λόγω του τρόπου που το δημιούργησαν συνθετικά, επιτρέπει στο αγγελιαφόρο RNA να εισέλθει μέσα στα κύτταρά σας και να πολλαπλασιάζεται επ’ αόριστον από τα ριβοσώματα. Συνεπώς, δεν μπορείτε να το βγάλετε απ’ το σώμα σας!!!!

Μπορείτε να αποτοξινώσετε το σώμα σας και να καταστήσετε τον εαυτό σας συνολικά πιο υγιή; Ναι.

Θα εξαλείψετε την πρωτεΐνη-ακίδα ή τα αντισώματα στην πρωτεΐνη-ακίδα;;; Όχι!!!!

Επειδή ευαισθητοποιείτε τα δενδριτικά σας κύτταρα και τα Β-λεμφοκύτταρά σας. Εκείνες οι ακίδες θα υπάρχουν εκεί πιθανότατα για πάντα!!!!!

Το αγγελιαφόρο RNA αφαιρεί, εξαλείφει, καταστρέφει τους υποδοχείς τύπου Toll 3, 7 και 8.

Οι υποδοχείς τύπου Toll είναι σαν τον Θεό μέσα στο σώμα μας. Εντάξει;

Είναι αυτά τα μικρά ραντάρ που συνεχώς άγρυπνα επιθεωρούν και ξεφορτώνονται ιούς, βακτήρια και πράγματα που δεν ανήκουν εκεί.

Γεννιόμαστε μ’ αυτό ανοσοποιητικό σύστημα.

Τα εμβόλια του αγγελιαφόρου RNA καταστρέφουν τους υποδοχείς τύπου Toll 3, 7 και 8 που είναι η πρωταρχική μας 1η γραμμή άμυνας, καθιστώντας μας επιρρεπείς στο να κολλήσουμε covid (σ.σ. Προφανώς, άπαξ και ισχύουν τα λεγόμενα της γιατρού, και άλλες ασθένειες, οι οποίες βρίσκονται όλως τυχαίως σε έξαρση στις μέρες μας)!!!

Κι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλα τα άτομα που λαμβάνουν το εμβόλιο ξαφνικά αρρωσταίνουν…».

 

Δείτε την συνέχεια:

 

 

el.gr

photo intime

Back to top button