breaking newsκοινωνία

Άδωνις Γεωργιάδης: Τα… ξεπουλάει όλα για να διατηρήσει την υπουργική καρέκλα!

Σε ένα κρεσέντο εθνικής αισχρότητας ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε προδότες όσους προσπάθησαν είτε να παρελάσουν είτε να καταθέσουν στεφάνι για τους νεκρούς του Επους του ’40.

Με τρόπο ύπουλο, χαρακτηριστικό ανθρώπου που δεν υπολογίζει τίποτα προκειμένου να ικανοποιήσει αυτόν που τον κρατά ακόμη υπουργό, δηλαδή τον Κ. Μητσοτάκη, παρά τις συνεχείς αποτυχίες του, προσπάθησε να συνδέσει τις ευαισθησίες όσων θέλησαν να τιμήσουν την εθνική μας επέτειο με τη μάχη που δίνουν η Ελλάδα και ολόκληρος ο κόσμος κατά της πανδημίας του κορονοϊού.

Σε συνέντευξή του στο MEGA ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων επιτέθηκε σε όσους Ελληνες αψήφησαν τις απαγορεύσεις και παρήλασαν ή κατέθεσαν στεφάνι σήμερα για να τιμήσουν τους ήρωες του 1940, λέγοντας ότι «πρόδωσαν την πατρίδα».

Ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι όσοι παρέβησαν τα μέτρα προσπάθησαν να αποδείξουν ότι είναι περισσότερο πατριώτες από τους υπόλοιπους Ελληνες, αλλά είναι αυτοί που απέχουν από τη μάχη κατά του κορονοϊού: «Ξέρω ότι κάποιοι συνελήφθησαν στο Σύνταγμα. Είναι πολύ λυπηρό την ημέρα της εθνικής επετείου κάποιοι να νομίζουν ότι είναι περισσότερο πατριώτες από κάποιους άλλους.

Ο καλύτερος τρόπος για να τιμήσεις μια εθνική επέτειο είναι το να συμμετέχεις σε μια εθνική μάχη (σ.σ.: εννοεί τη μάχη κατά του κορονοϊού). Οπως οι Ελληνες το 1940 έδωσαν μία μάχη, έτσι τώρα πρέπει να δώσουμε κι εμείς μια μάχη. Αν χάσουμε αυτή τη μάχη και πάμε στο lockdown, θα θρηνήσουμε πολλά θύματα από την οικονομική κρίση.

Για να το αποφύγουμε, πρέπει να δουλέψουμε. Οποιος δεν το κάνει προδίδει την πατρίδα, όχι μόνο τον εαυτό του. Αρα αυτοί που πήγαν να κάνουν αυτές τις πράξεις δεν πήγαν να τιμήσουν την πατρίδα, πήγαν να προδώσουν την πατρίδα».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, στην προσπάθειά του να γίνει αρεστός στον πρωθυπουργό και με το βλέμμα του στραμμένο στην επόμενη ημέρα ενός ανασχηματισμού, υπερέβη τα εσκαμμένα και έμπλεξε με πρόστυχο τρόπο την εποποιία του 1940 με την ανικανότητα της κυβέρνησης να διαχειριστεί το δεύτερο κύμα της πανδημίας του Covid-19.

Ο υπουργός Ανάπτυξης αποκάλεσε με μεγάλη ευκολία προδότες αυτούς που θέλησαν να τιμήσουν τους προγόνους μας και υπομένουν καθημερινά τις πολιτικές της κυβέρνησης στην οποία συμμετέχει. Αποκάλεσε πολύ εύκολα προδότες όσους δεν φορούσαν μάσκα -όπως φάνηκε ήταν ελάχιστοι αυτοί- και ανέχεται πολύ χαλαρά αυτούς που έχουν απεμπολήσει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και είναι ομοτράπεζοί του.

Την ώρα μάλιστα που ακόμη και χθες το «Oruc Reis» συνέχιζε τη δική του «παρέλαση» μεταξύ Ρόδου και Καρπάθου…

 

 

dimokratianews
Back to top button