breaking newsΕλλάδα

Ενώ αλλοδαποί, ισλαμιστές & ακροαριστεροί αλωνίζουν ανενόχλητοι ο Μ.Χρυσοχοΐδης «κουνάει το δάχτυλο» στους Έλληνες!

 

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη συμμετείχε στην σημερινή ανακοίνωση των νέων απαγορεύσεων του κορωνοϊού και «κούνησε το δάχτυλο» στους Έλληνες και στους επιχειρηματίες λέγοντας πως «σκάβουν τάφους» αν δεν υπακούν στις νέες απαγορεύσεις.

Ο κ.Χρυσοχοϊδης δεν είπε «λέξη» για τις ανενόχλητες συγκεντρώσεις αλλοδαπών, ισλαμιστών, ακροαριστερών και για τα πλιάτσικα παράνομων μεταναστών στη Σάμο που έχουν αναστατώσει τις τελευταίες ημέρες την Ελλάδα και έχουν εξοργίσει τους «κλειδωμένους» και υβριζόμενους από τα ΜΜΕ, Έλληνες πολίτες.

Συγκεκριμένα ο κ.Χρυσοχοϊδης δήλωσε: 

«Θέλω να σας πω ότι χθες η Αστυνομία έκανε 48.000 ελέγχους για μάσκα κι αποστάσεις»

«Όποιος διασκεδάζει, πίνει, τρώει χωρίς να τηρεί τα μέτρα, σκάβει τάφους. Όποιος μαγαζάτορας σκέφτεται την είπσραξη της τελευταίας μέρας και παρανομεί, σκάβει τάφους»

«Είμαστε υποχρεωμένοι και ταυτόχρονα αποφασισμένοι να μην αφήσουμε εκδήλωση τέτοιων συμπεριφορών και περιστατικών»

«Συμπεριφορές να φεύγουμε από νομό σε νομό και να πηγαίνουμε σε κάποιον άλλο νομό όπου τα μαγαζιά είναι ανοιχτά δεν θα γίνουν ανεκτές.Οι έλεγχοι του Σαββατοκύριακου θα είναι περαιτέρω σαρωτικοί και εντατικοί όλη η αστυνομία είναι στο δρόμο και θα είναι στο δρόμο από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ μέχρι τον τελευταίο αρχιφύλακα. Περιμένουμε από τους πολίτες ανθρωπιά και αλληλεγγύη. Η ανυπακοή είναι ανεύθυνη πράξη», δήλωσε σε αυστηρό τόνο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Επιπλέον ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφέρθηκε και στο τηλεφώνημα του πρωθυπουργού στον Τούρκο Πρόεδρο (ενώ το Oruc Reis ήταν εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας στο 28ο μεσημβρινό) λέγοντας πως αυτό είναι «ανθρωπιά», υπονοώντας πως οι πολίτες πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Εκατοντάδες ισλαμιστές συγκεντρώθηκαν ανενόχλητοι στην πλατεία Ομονοίας κι έκαψαν εικόνες του προέδρου της Γαλλίας, Εμμανουέλ Μακρόν, φωνάζοντας συνθήματα κατά των «απίστων» και καλώντας σε «ιερό πόλεμο» λόγω των σκίτσων του Μωάμεθ στο περιοδικό Charlie Hebdo τις οποίες ζωγράφισε σε μεγάλα κτίρια με εντολή του Γάλλου προέδρου με αποτέλεσμα να πυροδοτηθεί «τζιχάντ»

 

Αύριο Κυριακή 1/11 οι ισλαμιστές έχουν προγραμματίσει νέα διαμαρτυρία κατά της Γαλλίας στην πλατεία Συντάγματος.

Η κυβέρνηση παντελώς απούσα κυνηγάει μόνο όσους δεν φορούν μάσκες ή όσους θέλουν να παρελάσουν για την 28η και έχει αφήσει αλλοδαπούς και επικίνδυνους ισλαμιστές να πραγματοποιούν ανενόχλητοι καθημερινές συγκεντρώσεις και παρελάσεις στην πρωτεύουσα της Ελλάδας! 

Περισσότεροι από 150 αλλοδαποί ισλαμιστές συγκεντρώθηκαν στην οδό Γερανίου στην Ομόνοια και φώναξαν εξτρεμιστικά συνθήματα μίσους και έκαψαν εικόνες του Προέδρου της Γαλλίας. Την διαμαρτυρία συντόνισε νεαρός αλλοδαπός από το Μπαγκλαντές.

Για αύριο Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2020 στις 11:00 πμ, οργανώσεις αλλοδαπών σε κλειστές εφαρμογές καλούν σε μαζική ισλαμιστική διαμαρτυρία κατά της Γαλλίας στο Σύνταγμα, απέναντι από την Βουλή.

Η κυβέρνηση απαγόρευσε τις παρελάσεις κι έχει αφήσει μόνο τις τελευταίες ημέρες: Παράνομους μετανάστες να κάνουν πλιάτσικο στη Σάμο, Ιρακινούς, Νιγηριανούς και Πακιστανούς να κάνουν πορείες στην Αθήνα, ακροαριστερούς να κρεμούν ταμπέλες σε καθηγητές και τώρα ισλαμιστές να πραγματοποιούν εξτρεμιστικές συγκεντρώσεις, με την Ελλάδα να μετατρέπεται ταχύτατα σε χώρα της Μέσης Ανατολής.

 

Pronews
Back to top button