breaking newsΕλλάδα

Κάποιος να σταματήσει τον… Κυριάκο Σημιτάκη

Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που μας σερβίρει το Μαξίμου σε αγαστή συνεργασία με τους καλολαδωμένους παπαγάλους του.

Κυριολεκτικά η χώρα διολισθαίνει στην άβυσσο κι αυτοί με όχημα την λατρευτή τους προπαγάνδα προσπαθούν να μας πείσουν ότι όλα βαίνουν καλώς.

Τα ασύλληπτα λάθη και οι παραλείψεις στα μέτωπα της οικονομίας, του κορονοϊού, της λαθρομετανάστευσης, της ασφάλειας και της καθημερινότητας, έχουν οδηγήσει στην απώλεια κάθε ελέγχου με άγνωστες τις συνέπειες για τους πολίτες, την ώρα που η αδιανόητη υποχωρητικότητα απέναντι στον τραμπούκο επεκτατικό γείτονα προμηνύει νέες ταπεινωτικές ήττες για την πατρίδα.

Και να είστε σίγουροι ότι αν δεν αποφευχθεί η επαπειλούμενη νέα εθνική προδοσία, το τσουνάμι που θα προκαλέσει θα συμπαρασύρει και τα υπόλοιπα μέτωπα με την Ελλάδα να παρακαλάει γονατισμένη για βοήθεια.

Ο… Κυριάκος Σημιτάκης, όμως, φαίνεται να έχει διαφορετική άποψη, θεωρώντας ότι αν υλοποιήσει την μειοδοτική πολιτική του μέντορά του, ο λαός θα πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Κάτι που επιχειρεί ανεπιτυχώς να επιβάλει δια της καθεστωτικής προπαγάνδας που αναφέραμε.

Καλό είναι να αναθεωρήσει και να θυμηθεί γιατί οι Έλληνες του έδωσαν 40%.

Προφανώς όχι για να έρθουν αντιμέτωποι με έναν Τσίπρα με γραβάτα και πράσινο μειοδοτικό κοστούμι, που πασχίζει να ολοκληρώσει το εθνομηδενιστικό έργο που δεν πρόλαβαν να υλοποιήσουν οι υποτιθέμενες προοδευτικές δυνάμεις του τόπου.

Συνεπώς αγαπητέ μεταλλαγμένε πρωθυπουργέ, αν ο λαός ήθελε να συνεχίσει να πορεύεται με την εθνική ταπείνωση, δεν υπήρχε κανένας λόγος να αντικαταστήσει τον Τσίπρα με τον… Κυριάκο Σημιτάκη.

Έχοντας μια κυβέρνηση δήθεν νεοδημοκρατική που αποσυντίθεται με σημιτικά προϊόντα του χειρότερου ΠΑΣΟΚ που υπήρξε. Το οποίο η παράταξη είχε τσακίσει, λυτρώνοντας την πατρίδα από τον ακρωτηριασμό που μεθόδευε.

Κι έρχεστε εσείς σήμερα και ξεθάβετε από τα πολιτικά σκουπίδια, την μειοδοσία που ευθύνεται για τις γκρίζες ζώνες, τα Ίμια και την συνθηκολόγηση της Μαδρίτης, φέρνοντας πάλι το χαμόγελο στα χείλη των Τούρκων.

Οι οποίοι σουλατσάρουν επί τριμήνου στο Αιγαίο κι εσείς σαν να μην τρέχει τίποτα περιμένετε από την μαμά Μέρκελ να σας σώσει επαναφέροντας στην τάξη και στην νομιμότητα τον παρανοϊκό Σουλτάνο.

Και τι κερδίσαμε εν τέλει κύριε… Σημιτάκη;

Απολύτως τίποτα. Απλώς γινόμαστε περίγελος σε όλο τον πλανήτη με το επαναλαμβανόμενο nein της Φράου για επιβολή κυρώσεων στον τραμπούκο επεκτατικό γείτονα.

Κι αφού κατέρρευσε κι αυτή η διπλωματική πλάνη, φτάσατε στο και πέντε, να ζητάτε την αναστολή της τελωνειακής ένωσης ΕΕ – Τουρκίας και την εφαρμογή εμπάργκο όπλων στα μεμέτια.

Δηλαδή τόσο καιρό κύριε… Σημιτάκη τι ακριβώς κάνατε για να αποφύγει η Ελλάδα τον εθνικό διασυρμό;

Θα σας πούμε εμείς.

Δουλεύατε ψιλό γαζί τους Έλληνες ότι τάχα αντιστέκεστε για να τους κοιμίσετε, επιτρέποντας στους Τούρκους να φτάσουν έξω από το Καστελόριζο δια τους σιγονταρίσματος κάποιων ανεκδιήγητων υπουργών που έφτασαν στο σημείο να τους πουν… περάστε ελεύθερα, εμείς στα 6 μίλια ενδεχομένως να σας ενοχλήσουμε.

Και προσπαθείτε τώρα με άθλιους αντιπερισπασμούς, όπως αυτός με την Αλβανία που εννοείται ότι δεν πρόκειται να βάλει φρένο στον σαλταρισμένο κουμπάρο, να μας πείσετε ότι το… πουλάκι των 12 μιλίων δεν πέταξε οριστικά κι ότι δεν οδηγούμαστε μεθοδικά στις ντροπιαστικές Πρέσπες του Αιγαίου.

Σας πληροφορούμε κύριε… Σημιτάκη, ότι πλέον μόνο θλίψη και θυμό έχουν οι Έλληνες με τα καμώματά σας.

Άραγε που θα σταματήσει ο κατήφορος του ευτελισμού της περήφανης πατρίδας μας;

Είχαμε μια ελπίδα να μπουν ανάχωμα στον επερχόμενο όλεθρο οι πατριωτικές δυνάμεις της παράταξης, αλλά φαίνεται ότι προτιμούν τα οφίτσια και τις καρέκλες.

Η Ελλάδα πεθαίνει, ακούει κανείς;

 

 

antinews

Back to top button