breaking newsΆποψηΕλλάδα

Κι όμως, θα τους ξαναψηφίσουν….

Φωτο: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 Από εκεί που θα μας έσωζαν μας παίρνουν και το βόδι.

Κοιτά να δεις που κινδυνεύαμε να μας πάρουν τα σπίτια οι αριστεροί και τελικά μας τα παίρνουν οι δεξιοί (ο θεός να τους κάνει αμφότερους).

Αυτό ήταν αγαπητοί. Με τον νέο πτωχευτικό νόμο που θα κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους και του φτωχούς φτωχότερους, έπεσε και το τελευταίο φύλλο συκής αποκαλύπτοντας πλήρως την απάτη ακόμη ενός… fake σωτήρα.

Ο οποίος αφού έταξε προεκλογικά ότι θα έσωζε τη μεσαία τάξη από τη λαίλαπα του Τσίπρα για να υφαρπάξει την ψήφο της, με το έκτρωμα που ψηφίστηκε ρίχνει κυριολεκτικά ταφόπλακα στη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας.

Κι όλα αυτά την ώρα που η χώρα εισέρχεται σε νέα οικονομική εξαθλίωση ένεκα κορονοϊού, με τον τραμπούκο επεκτατικό γείτονα να σουλατσάρει στο Αιγαίο έτοιμος να αρπάξει τα ανυπεράσπιστα νησιά μας.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο πρωθυπουργός εκμεταλλεύτηκε αδίστακτα και κυνικά το χάος που δημιουργήθηκε από την ανεπάρκεια της κυβέρνησής του, για να περάσει όσο το δυνατόν πιο αναίμακτα το ληστρικό νομοσχέδιο.

Διότι είναι προφανές ότι υπό φυσιολογικές συνθήκες θα είχε βουλιάξει η Ελλάδα από τις κραυγές απόγνωσης των Ελλήνων που χάνουν τα σπίτια τους, με μεγάλες πιθανότητες να μην πέρναγε το όνειδος.

Με την τρομοκρατία όμως του κορονοϊού και της απειλής πολέμου, οι… άριστοι ανίκανοι του Μαξίμου προχωρούν ανεμπόδιστοι στην ολική σύνθλιψη των καταφρονεμένων Ελλήνων, για να προστατεύσουν εκ νέου τα κοράκια των τραπεζών.

Το τραγικότερο όλων είναι, ότι δεν υπάρχει ικανή αντιπολίτευση για να σταματήσει τους νεοφιλελεύθερους ολετήρες.

Και πως να τους σταματήσει θα μας πείτε, όταν ο εκπρόσωπος της μείζονος, που δήθεν μπορεί να μας λυτρώσει, ψεύδεται και υποκρίνεται ασύστολα με λεκτικούς αριβισμούς, προσπαθώντας μάταια να αποκρύψει το γεγονός ότι η προστασία της πρώτης κατοικίας καταργήθηκε επί των ημερών του.

Προσφέροντας παράλληλα ένα ανέλπιστο δώρο κυβερνητικής συσπείρωσης στον Μητσοτάκη δια της ψήφου εμπιστοσύνης που έλαβε κατόπιν της μομφής που του άσκησε, το οποίο θα χρησιμοποιήσει για να στριμώξει όσους βουλευτές του τολμήσουν να δηλώσουν δημοσίως τη δυσαρέσκειά τους για πτυχές της πολιτικής του.

Διότι μην αυταπατάστε, ψήφο εμπιστοσύνης πήρε συνολικά η κυβέρνηση, όχι μόνο ο Σταϊκούρας.

Που σημαίνει ότι αν πχ. αποφασίσει ο Μητσοτάκης να φέρει προς κύρωση τα… σκοπιανά μνημόνια και βρεθεί αντιμέτωπος με τη διαφωνία του Σαμαρά, θα γυρίσει να του πει το εξής: Από τη στιγμή που μου έδωσες ψήφο εμπιστοσύνης, προς τί η ετεροχρονισμένη διαφωνία; Μήπως διακατέχεσαι από ιδιοτελείς κι όχι πατριωτικούς σκοπούς;

Και κάπως έτσι θα του βάλει τα δυο πόδια σ΄ ένα παπούτσι.

Πιο στημένο σκηνικό δεν έχουμε ξαναδεί στα μεταπολιτευτικά χρονικά.

Πιο ανύπαρκτοι πολιτικοί δεν έχουν ξαναπεράσει από τούτο τον δύσμοιρο τόπο.

…. Βόηθα με να σε βοηθώ, ν’ ανεβούμε στο βουνό, φωνάζουν Μητσοτάκης και Τσίπρας μεταξύ τους, ενώ οι γύπες των funds ετοιμάζονται να αρπάξουν τα σπίτια των Ελλήνων.

Περαστικά τόσο στους δεξιούς όσο και στους αριστερούς κοψοχέρηδες.

Κι όμως, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που δηλώνουν παθιασμένα ότι θα τους ξαναψηφίσουν. Και δυστυχώς είναι πολλοί..

 

 

 

antinews
Back to top button