breaking newsΕλλάδα

… Το άλλο με τον Λαβρόφ το ξέρετε;

Φωτο: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Μην βαυκαλίζεστε αγαπητοί. Το ξανθό γένος δεν πρόκειται να μας σώσει ούτε αυτή τη φορά.

 

Απλώς του κάνει τσαλιμάκια ο Ερντογάν και ο Βλαδίμηρος έστειλε τον Σεργκέι στην Αθήνα για να τον στριμώξει διπλωματικά και μόνο.

Άλλωστε το ξεκαθάρισε ο ίδιος προ ολίγων ημερών όταν έπλεξε το εγκώμιο του Ταγίπ (βλέπε: Πούτιν: “Αξιόπιστος και ευέλικτος” εταίρος ο Ερντογάν).

Βέβαια οι κυβερνητικοί παπαγάλοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι ελληνορωσικές σχέσεις βγαίνουν από τον πάγο που τις είχε βάλει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο ποιος τους δίνει σημασία τη στιγμή που όλοι γνωρίζουν ότι είμαστε δεμένοι χειροπόδαρα στο νατοϊκό άρμα και κάνουμε ό,τι μας προστάξει ο τουρκόφιλος Στόλτενμπεργκ.

Το μόνο θετικό από την επίσκεψη Λαβρόφ, είναι όσα ανέφερε περί των 12 μιλίων.

Όμως κι αυτά κάηκαν στον βωμό του κυβερνητικού εθνομηδενισμού.

Άρα τί μένει από την επίσκεψη του Μόσκοβου, πέρα από την ολοφάνερη πίεση που ήθελε να ασκήσει στον Σουλτάνο;

Η προτροπή του να τα βρούμε με τους Τούρκους υπό την διαμεσολάβησή του.

Κοινώς, βλέπουν οι Ρώσοι το κενό εξουσίας που υπάρχει στη δύση ένεκα αμερικανικών εκλογών, και μπαίνουν σφήνα για να ασκήσουν κι αυτοί την εξουσία τους ως μεγάλη δύναμη προς προστασία των σφαιρών επιρροής τους.

Φυσικά οι θερμοκέφαλοι ρωσόφιλοι, τους οποίους στόχευσε ο Μητσοτάκης με την επίσκεψη Λαβρόφ, έχουν ήδη προεξοφλήσει ότι είναι ζήτημα χρόνου να πάρουμε πίσω την Πόλη.

Όμως, είναι η γεωγραφία που δεν αλλάζει, ηλίθιε…

Κατά τα λοιπά, η πορεία προς τις ταπεινωτικές Πρέσπες του Αιγαίου, κατόπιν της μικρής τουρκικής ανάπαυλας λόγω εθνικής επετείου για να μην εξευτελιστεί εντελώς ο Μητσοτάκης, θα συνεχιστεί κανονικότατα.

… Κερδάμε σύντροφοι κοψοχέρηδες!!!

 

 

antinews.
Back to top button