Διεθνή

Εκατόμβη νεκρών στη Γάζα οι 17 παιδιά και 500 τραυματίες!Χιλιάδες Παλαιστίνιοι στο Αλ Ακσά για τη γιορτή Eid Al-Fitr! Σ΄επιθέσεις νεκροί Ισραηλινοί στρατιώτες!

To Yπ. Υγείας της Γάζας λέει ότι 83 σκοτώθηκαν, εκ των οποίων 17 παιδιά και 487 τραυματίστηκαν από αεροπορικές επιδρομές IDF..

Η ΙDF σκότωσε 100 μέλη της Hamas κι άλλων οργανώσεων στη Gaza, και βομβάρδισε πάνω από 650 θέσεις σύμφωνα με το Army Radio. 7 νεκροί Ισραηλινοί εκ των οποίων ένα παιδί. Απώλειες και στον Ισραηλινό στρατό. Χθες αναφέρθηκε ένας νεκρός στρατιώτης σήμερα ισραηλινά μέσα μιλούν για

ένα όχημα του IOF που επλήγη από πύραυλο Kornet. Πολλά θύματα μεταξύ αυτών και Ισραηλινοί στρατιώτες.

Σ΄επίθεση με ATGM 4 Ισραηλινοί στρατιώτες τραυματίες κάποιοι σε κρίσιμη κατάσταση κοντά στο Karm Abu Salem (Kerem Shalom) ,στο Νότο Λωρίδας Gaza, 2 δίνονται ως νεκροί. 2 ισραηλινά αστυνομικά οχήματα κάηκαν στο Kafr Qassem.

Εικόνα
Πετάχ Τίκβα

20 τραυματίες ελαφρά από ρουκέτα στην ισραηλινή πόλη Πετάχ Τίκβα.Εθνοτικές συγκρούσεις σε όλη την πόλη Άκρε στο Ισραήλ…

Οι μουσουλμάνοι σήμερα γιορτάζουν το Ιντ αλ-φιτρ ή Εΐντ αλ-φιτρ, που λέγεται συχνά και Ιντ, είναι μουσουλμανική εορτή που γίνεται μετά το τέλος του μήνα Ραμαντάν.Υπάρχει μια ιδιότυπη εκεχειρία έπεσε κάπως ο ρυθμός της έντασης αφού σήμερα τεράστιος αριθμός Παλαιστινίων προσεύχονται για το Eid Al-Fitr στο τζαμί Al-Aqsa. Όλα ξεκίνησαν την προηγούμενη Παρασκευή από εδώ όταν για λόγους που μόνο το Ισραήλ γνωρίζει επιτέθηκαν οι αρχές του και εισέβαλαν στο τέμενος 3ο πιο ψηλό τόπο λατρείας του Ισλάμ πυροδοτώντας ως ήταν αναμενόμενο το χάος και την αιματοχυσία. Χιλιάδες Παλαιστίνιοι στο Αλ Ακσά χωρίς φόβο ορατού κι αόρατου εχθρού…

Εικόνα

dimpenews.com

Back to top button