breaking newsΔιεθνή

ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΑΙΜΑΤΟΣ!!! Εκτέλεση Ρώσου αιχμαλώτου. Ο Ουκρανός δήμιος πετάει χλευαστικά στη λίμνη αίματος του θύματος εικόνα Χριστού που βρήκε αφού σκύλευσε τη σωρό! ΒΙΝΤΕΟ

 

Nέα στοιχεία εγκλημάτων πολέμου του Ουκρανικού Στρατού.

Οι αιχμάλωτοι Ρώσοι στρατιωτικοί βασανίζονται και πυροβολούνται. Τα βίντεο προέρχονται από κοινωνικά δίκτυα της Ουκρανίας. Στο βίντεο 1 ένας αιχμάλωτος Ρώσος στρατιώτης βρίσκεται σε λουτρό αίματος αφού εκτελέστηκε εν ψυχρώ από τους δημίους του.

Ο Ουκρανός εκτελεστής του με γάντια κρατάει μια πλαστικοποιημένη μικρή εικόνα που βρήκε στο Ρώσο αφού σκύλευσε τη σωρό. Η εικόνα είναι γνωστή αποτύπωση με το Χριστό ως Δεσπότη στο κέντρο να περιβάλλεται από τη Θεοτόκο και τον Αη Γιάννη τον Πρόδρομο.

Στη συνέχεια ο Ουκρανός στρατιώτης με αποδοκιμαστικό τρόπο πετάει την εικόνα στο αίμα του Ρώσου στρατιώτη στη λίμνη αίματος. Ιεροσυλία βεβήλωση αλλά και αθέλητος καθαγιασμός του αίματος του Μάρτυρα…Το βάπτισμα του αίματος….Εικόνες σημαδιακές…

Αν ο άρχων του κόσμου τούτου είναι ο διάβολος τότε η Ουκρανία και οι συν αυτώ δυνάμεις που απεργάζονται την Παγκοσμιοποίηση δεν δουλεύουν παρά για την εδραίωση της εξουσίας του. Δεν είναι πόλεμος 2 ομόδοξων λαών. Είναι πόλεμος μεταξύ μερίδας ενός Ορθόδοξου λαού σε Αποστασία υποταγμένου στον Άρχων του κόσμου τούτου τον Παγκοσμιοποιητή και του μεγαλύτερου Ορθόδοξου λαού που εναντιώνεται στην πνευματική υποδούλωση.

Ή με την Παγκόσμια Διακυβέρνηση του Άρχων του κόσμου τούτου ή με την Ορθόδοξη Υπερδύναμη που την αμφισβητεί και της εναντιώνεται..ή με τον διάβολο ή με το Χριστό.. το να υπηρετείς 2 αφεντικά είναι καταδικασμένο.

dimpenews.com

Back to top button