breaking newsΕλλάδα

Τραγωδία στη Λιβύη: Από τα όνειρα στον θάνατο… Η κόρη του προέδρου της Ελληνικής κοινότητας της Βεγγάζης παντρεύτηκε λίγες ημέρες πριν σκοτωθεί!

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος των πέντε μελών της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής στη Λιβύη, μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Δύο νοσηλεύτριες, ένας υπαξιωματικός και δύο διερμηνείς ήταν οι πέντε Έλληνες που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο στη Λιβύη. Οι δύο διερμηνείς είναι τα παιδιά του προέδρου της ελληνικής κοινότητας στη Βεγγάζη, Κανάκη Μανδαλιού, Άντζελα και Φιλίπ.

Συγκλονισμένοι οι φίλοι των παιδιών του προέδρου της ελληνικής κοινότητας στη Βεγγάζη

Φίλοι των δύο θυμάτων, μέσω των social media, μοιράζονται τη θλίψη τους για τον άδικο χαμό τους. Μάλιστα, ένας εξ αυτών αναφέρει ότι προ ημερών εύχονταν στην Άντζελα για τον γάμο της. Η κόρη του προέδρου της Βεγγάζης, σύμφωνα με πληροφορίες, παντρεύτηκε το περασμένο Σάββατο, οκτώ ημέρες πριν σκοτωθεί στο τροχαίο.

«Το νέο σήμερα έπεσε σαν βόμβα, πέντε νεκροί στην Λιβύη και μέσα σε αυτούς και εσύ Moira Mandalios με τον αδερφό σου….Σοκ δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό πριν λίγες μέρες σου στέλναμε τις ευχές για το γάμο σου και τώρα,….Καλό ταξίδι», γράφει μία εκ των αναρτήσεων.

Μία παιδική φίλη των δύο αδελφών μοιράστηκε τις αναμνήσεις τους από τα σχολικά τους χρόνια, περιγράφοντας ότι η φιλία τους ξεκίνησε στους διαδρόμους του σχολείου, κάνοντας λόγο για μέρες ανεμελιάς και χαράς.

«Ξέρω ότι το ταξίδι της επιστροφής στη Λιβύη, ως μέρος της ελληνικής ομάδας που βοηθούσε τον λιβυκό λαό, ήταν κάτι κλασσικό γι’ αυτούς – πάντα έτοιμοι να δώσουν ένα χέρι, πάντα πρόθυμοι να έχουν θετικό αντίκτυπο. Ήταν ακριβώς αυτό που ήταν. Αναπαύονται σε αιώνια ειρήνη αγαπητοί μου φίλοι. Μέχρι να ξανασυναντηθούμε…», πρόσθεσε.

Τη θλίψη της και την συμπαράστασή της για τον χαμό των παιδιών του αποστέλλει μία Ελληνίδα στον Κανάκη Μανδαλιό. «Τι να πω αδελφέ μου; Δεν υπάρχουν λόγια, μέχρι πρόσφατα φρόντισες μαζί με τον Σαγιάνο, να παραμείνει το σχολείο μας ιδιοκτησία της Ελληνικής κοινότητας, μέχρι πρόσφατα φρόντιζες για την εκκλησία μας, μαζί με σένα κλαίνε και οι καρδιές όλων μας», σημείωσε.

Τραγωδία στη Λιβύη

Back to top button