breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Η προπαγάνδα της Νέας Τάξης και η επιρροή της στη νέα γενιά. (βίντεο)

 

Η επιλογή αλλαγής φύλου από τα 15 με το νέο νομοθετικό πλαίσιο από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν έγινε τυχαία.

Υπάρχει ολόκληρο σχέδιο για να προβληματίσει, να αναστατώσει και να αποσυντονίσει τους νέους μας, μέσα σε αυτή την μεταβατική ηλικία των εφήβων, που από παιδιά γίνονται ενήλικες, που οι ορμόνες και τα συναισθήματα διακυμαίνονται στα άκρα.

Το διαφημιστικό της ταινίας που ακολουθεί έχει σαν κύριο σκοπό να αναδείξει ότι ένα αγόρι στα 15 του μεταλλάσσετε σε κορίτσι, προσπαθώντας να γίνει επαγγελματίας μπαλαρίνα. Έχει την υποστήριξη του πατέρα της, όμως το σώμα του δεν είναι ευλύγιστο αφού δεν παύει να είναι αγοριού. 


Τι θα μπορούσε να κάνει αυτό το αγόρι; 

Υπενθυμίζουμε ότι έχουμε σήμερα την τεχνολογική υπεροχή να διαλέγουν οι γονείς το φύλο του παιδιού τους ή και άλλα χαρακτηριστικά, με την αλλαγή του DNA (πιθανότατα στην Ελλάδα να γίνει μετά από χρόνια). Μπορούμε να αλλάξουμε το φύλλο μας, αλλά μπορούμε να μεταφέρουμε το κεφάλι μας σε άλλο σώμα και σε λίγα χρόνια πιθανόν να μπορούμε να γίνουμε ρομποκοπ. Τι από όλα αυτά θα θυμίζει την ανθρωπινή φύση; τι από αυτά δεν είναι διεστραμμένο; 

Δείτε το διαφημιστικό βίντεο και πριν πάνε τα παιδιά σας στο σινεμά καλό θα ήταν να δείτε το τρέιλερ της ταινίας, επειδή αυτές διαμορφώνουν τις συνειδήσεις των δικών σας παιδιών. Επειδή η Νέα Τάξη στοχεύει να πλάσει ανθρώπους όπως αυτή επιθυμεί, σίγουρα δεν είναι αυτό που θα ήθελε ο κάθε φυσιολογικός γονιός. 




eleftheroiellines

Τ

Back to top button