Διεθνή

Τα ΗΑΕ παγκόσμια πρωταθλήτρια χώρα σε εμβολιασμό έχει τραγική επιδείνωση: αύξηση ημερήσιων κρουσμάτων (+ 200%).Διπλάσιοι θάνατοι(+ 100%).Μηνιαίο ρεκόρ θανάτων (360), που αναλογεί στο 30% αυτών από αρχή επιδημίας. Ίδια εικόνα με Ισραήλ και Αγγλία.

”Εμβολιασμός στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα:απολογισμός επίσης ανησυχητικός όπως σ΄Ισραήλ ή Αγγλία.” Τα ΗΑΕ σύμφωνα μ΄επίσημα στοιχεία είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής εμβολιασμού (Source : The Coronavirus App) πάνω κι από το Ισραήλ αλλά ο απολογισμός είναι τραγικότατος!!!!!!

Τα ΗΑΕ παγκόσμια πρωταθλήτρια χώρα σε εμβολιασμό έχει τραγική επιδείνωση: αύξηση ημερήσιων κρουσμάτων (+ 200%).Διπλάσιοι θάνατοι(+ 100%).Μηνιαίο ρεκόρ θανάτων (360), που αναλογεί στο 30% αυτών από αρχή επιδημίας. Ίδια εικόνα με Ισραήλ και Αγγλία.

Απολογισμός 2 μήνες μετά την έναρξη εμβολιασμού anticovid

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αντιπροσωπεύουν την πρωταθλήτρια χώρα εμβολιασμού στον αραβικό κόσμο με πάνω από το 40 % του πληθυσμού εμβολιασμένο μετά από τις 23 Δεκεμβρίου 2020. Το σχέδιο του εμβολιασμού ήταν γενναιόδωρο περικλείοντας όλους τους κατοίκους ανεξάρτητα από την εθνικότητά τους.Η παρακολούθηση της επιδημίας σε αυτή τη χώρα επιτρέπει έτσι να προβλέψουμε αυτό που κινδυνεύουμε να μας βρει αν ο εμβολιασμός γενικευθεί. (σσ. ο ίδιος φόβος υπάρχει και για την Ελλάδα. Με βάση την εξήγηση που δίνει η γιατρός γιατί τα νέα εκθετικά κρούσμτα να μην οφείλονται σε αυτή την αιτία που εντοπίζει;) Αυτό εξηγεί το ενδιαφέρον μιας ανάλυσης με 2 μήνες παρακολούθησης.

Για αυτά τα κριτήρια, έχουμε μια αξιόπιστη πηγή, προσβάσιμη μέσω του Διαδικτύου και ανεξάρτητη από τους ενδιαφερόμενους για τον εμβολιασμό: τα δεδομένα του ΠΟΥ ενημερώνονται καθημερινά στον επίσημο ιστότοπό του, το οποίο μπορείτε να συμβουλευτείτε πληκτρολογώντας https://covid19.who.int/. Καθορίζει κάθε μέρα, για κάθε χώρα, τον αριθμό των μολύνσεων και τον αριθμό των θανάτων που αποδίδονται στο Covid-19. Επομένως, σε αυτά τα δεδομένα θα βασίσουμε την ανάλυσή μας.

Εξέλιξη του καθημερινού αριθμού μολύνσεων.

Σύμφωνα με τις καμπύλες του ΠΟΥ για τις 27 Φεβρουαρίου 2021, ο εμβολιασμός που ξεκίνησε στις 23 Δεκεμβρίου ακολουθήθηκε από σημαντική αύξηση (+ 200%) στις καθημερινές μολύνσεις, ο αριθμός τους αυξήθηκε από 1.226 κρούσματα στις 23/12 σε 3.498 στις 27/12.Ο αριθμός υπερβαίνει κατά πολύ τα ρεκόρ στην έξαρση της επιδημίας του προηγούμενου κύματος (1.709 κρούσματα στις 19 Μαΐου 2020).

Πριν τον εμβολιασμό και μετά από 9 μήνες επιδημίας τα ΗΑΕ απαριθμούσαν 195 818 μολύνσεις. Στους 2 μετ-εμβολιακούς μήνες αυτός ο αριθμός έφτασε στις 385 160 (+100 %).

Αυτή η άμεση εξέλιξη πολύ δυσμενής μετά τον εμβολιασμό, μια υπολόγισμη αύξηση των καθημερινών μολύνσεων υποδηλώνει ότι το εμβόλιο είναι ανίκανο να περιορίσει την μετάδοση της ασθένειας.

Εξέλιξη της καθημερινής θνησιμότητας

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, παρά το lockdown, ο εμβολιασμός ακολουθήθηκε από μια σημαντική αύξηση της ημερήσιας θνησιμότητας περνώντας από 3 στις 23 Δεκεμβρίου 2020, στους 20 στις 23 Φεβρουαρίου 2021. Στις 23 Δεκεμβρίου πριν από τον εμβολιασμό, μετά από εννέα μήνες επιδημίας, τα Ηνωμένοι Τα Αραβικά Εμιράτα είχαν 642 θανάτους που αποδίδονται στον Covid-19. Σε δύο μήνες μετά τον εμβολιασμό, ο αριθμός αυτός διπλασιάστηκε σε 1.182 (+ 100%).

Το Φεβρουάριο του 2021, που δεν έχει ακόμη τελειώσει,η χώρα έχει ήδη καταγράψει το μηνιαίο ρεκόρ θανάτου (360), το οποίο αντιπροσωπεύει μόνο το 30% όλων των θανάτων από την έναρξη της επιδημίας σε αυτήν τη χώρα.

Ο εμβολιασμός, μακριά από τη μείωση του θανατηφόρου κινδύνου της νόσου, φαίνεται αντίθετα να τον επιδείνωσε!

Μετά τη λήψη της πρώτης δόσης του εμβολίου, το Covid-19 φαίνεται να είναι πιο σοβαρό και πιο πιθανό να προκληθεί ο θάνατος. Ευτυχώς, η παγκόσμια μείωση της επιδημίας από τον Ιανουάριο μειώνει και τον κίνδυνο προσβολής της νόσου μετά την πρώτη δόση του εμβολίου και επομένως περιορίζει τον κίνδυνο θανάτου από αυτήν.

Αυτή η παγκόσμια μείωση της επιδημίας δεν φαίνεται να οφείλεται ούτε στο lockdown ούτε στον εμβολιασμό, καθώς είναι πιο έντονη σε χώρες που δεν έχουν lockdown και δεν έχουν εμβολιαστεί όπως η Σουηδία.

η επιδημία είναι σ΄ελεύθερη πτώση παγκοσμίως από τις 8/1

Τι μπορούμε να συμπεράνουμε για τώρα;

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπως στο Ισραήλ [1]  και στη Μεγάλη Βρετανία [2] , οι άμεσες συνέπειες του εμβολιασμού χαρακτηρίστηκαν από μια πολύ σημαντική αύξηση των ημερήσιων κρουσμάτων και της θνησιμότητας, ενώ μια σαφής μείωση αναμενόταν.

Ο εμβολιασμός είναι επιρρεπής στο να ευνοήσει την εμφάνιση παραλλαγών μεταλλάξεων.

Τον Φεβρουάριο, υπήρχαν περισσότερα νέα κρούσματα Covid-19 ανά ημέρα από ό, τι πριν από την έναρξη του lockdown και του εμβολιασμού. Η εμφάνιση διαφορετικών παραλλαγών του Covid-19 μπορεί να το εξηγήσει αυτό, αλλά αυτή η εμφάνιση μπορεί να ευνοήθηκε από τον εμβολιασμό.

Σε μια επιστολή προς το Lancet [1] ο καθηγητής Delfraissy ανησυχεί: «μελέτες δείχνουν ότι η εμφάνιση και εξάπλωση των παραλλαγών SARS-CoV-2 συσχετίζεται με την έλλειψη ισχυρής ανοσολογικής προστασίας μετά την αρχική έκθεση σε ιούς… ή ακόμη και σ΄ εμβόλιο.

Αυτή η εξέλιξη, που σχετίζεται με την εμφάνιση μεταλλάξεων, δεν έχει παρατηρηθεί μόνο με το SARS-CoV-2, αλλά και με άλλους ιούς … διευκολύνοντας την εμφάνιση μιας παραλλαγής με αυξημένη μεταδοτικότητα … εμφανίζονται νέες παραλλαγές και η ανοσοδιαφυγή μειώνει αποτελεσματικότητα του εμβολιασμού βραχυπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα. “

Ο εμβολιασμός μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο διευκολυντικών αντισωμάτων

Η σημαντική αύξηση της θνησιμότητας αφότου άρχισε ο εμβολιασμός οφείλεται ίσως σε ένα φαινόμενο διευκολυντικών αντισωμάτων [2]  του οποίου ο κίνδυνος, όπως φαίνεται από την πρόσφατη εμβολιακή καταστροφή του Dengvaxia στις Φιλιππίνες, που ανακλήθηκε από την Ακαδημία Ιατρικής τον Ιανουάριο του 2021 [3].

“Στο τρέχον πλαίσιο της επιδημικής αύξησης (…) ο ατομικός κίνδυνος επιδείνωσης από διευκολυντικά αντισώματα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη όταν η λοίμωξη εμφανίζεται σ’ ένα άτομο με χαμηλό επίπεδο αντισωμάτων εξουδετέρωσης. “….

Διότι, όπως σημειώνεται από μια ομάδα επιστημόνων στο BMJ[5], ανεξαρτήτως χώρας, “όποιος τολμήσει να πει την αλήθεια στην εξουσία είναι αντι-πατριώτης, μη νομοταγής ή ριζοσπάστης”.

Η δημοκρατία κινδυνεύει

Ελλείψει δημοκρατικής διαβούλευσης…..Πράγματι, δεν υπάρχει επείγουσα ανάγκη για εμβολιασμό, καθώς ο κίνδυνος της νόσου είναι ελάχιστος για άτομα κάτω των 65 ετών. Ο αλτρουιστικός εμβολιασμός δεν μπορεί να συνιστάται καθώς το εμβόλιο φαίνεται ανίκανο να αποτρέψει τη μετάδοση της επιδημίας. Σε λίγους μήνες, μπορεί να γίνει μια πιο αντικειμενική αξιολόγηση και η απόφαση για εμβολιασμό ή μη μπορεί στη συνέχεια να βασιστεί σε συγκεντρωτικά δεδομένα.

Αυτό σίγουρα θέλει να αποφύγει ο Υπουργός Υγείας, με την επιθυμία του να επιβάλει τη χρήση διαβατηρίου εμβολιασμού στο ισραηλινό μοντέλο για να αναγκάσει τους συμπατριώτες μας να εμβολιαστούν.[6] ( δηλ. το τρέχουν γιατί σε λίγο τα στοιχεία δεν θα τους επιτρέπουν να επικαλεστούν ότι διατείνονται σήμερα)

Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε τις προειδοποιήσεις των επιζώντων του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και ιδιαίτερα του Shoah: η προειδοποίηση του Bertolt Brecht και της Margaret Steffin στην αντιστεκόμενη Ανάληψη του Arturo Ui “η κοιλιά είναι ακόμα γόνιμη από την οποία προέκυψε το ακάθαρτο θηρίο”. Τα μαθήματα της Hannah Arendt σχετικά με το banal του κακού.

Το κακό δεν εδρεύει στα κατ΄εξαίρεσην αλλά στα μικρο-πράγματα, στην καθημερινή ρουτίνα της διάπραξης των πιο σοβαρών εγκλημάτων. “

Ελπίζουμε ότι η πλειοψηφία του πληθυσμού που πιθανότατα δεν έχει κοντή μνήμη θα είναι σε θέση ν’ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ σε αυτό το φρικτό και τερατώδες χτύπημα της ιστορίας…..

Στη διάλεξή του η καθηγήτρια νομικής Mary Holland, ενώπιον των Ηνωμένων Εθνών σχετικά με τη σκοπιμότητα του υποχρεωτικού εμβολιασμού στα παιδιά.

Υπενθύμισε το 2016: “σχετικά με το ζήτημα της συγκατάθεσης, η Διακήρυξη ορίζει ότι κάθε προληπτική ιατρική παρέμβαση πρέπει να πραγματοποιείται μόνο με την προηγούμενη, ελεύθερη και ενημερωμένη συγκατάθεση του ενδιαφερομένου και βάσει επαρκών πληροφοριών. Σημειώνει επίσης (στο άρθρο 2) ότι «το μόνο(αποκλειστικό) συμφέρον της επιστήμης ή της κοινωνίας» δεν πρέπει να υπερισχύει.

« Μην βλάπτεις προκαταβολικά », αυτό το credo ενσαρκώνει την αρχή της προφύλαξης στην ιατρική θέτοντας ξεκάθαρα τα συμφέροντα των ασθενών πάνω από τα συμφέροντα της συλλογικότητας ή της « αγέλης». Αυτή η αρχή της προφύλαξης στην ιατρική οδηγεί άμεσα στην ιδέα ότι οι πολιτικές εμβολιασμού πρέπει να συνιστώνται και να μην καθίστανται υποχρεωτικές.( σσ. είτε μέσω εκβιασμών και διλημμάτων, διαχωρισμού πληθυσμού αποκλεισμών ή προνομίων επιλεκτικών ως κίνητρο)

Ας θυμηθούμε για άλλη μια φορά αυτό στο οποίο επέμεινε ο Δρ Leo Alexander, επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος Αμερικανός στις δίκη της Νυρεμβέργης το 1949.

« Ξεκινώντας από τα ασήμαντα οι αξίες μιας κοινωνίας ολόκληρης μπορούν ν’ ανατραπούν ». Πολύ πριν πάρουν την εξουσία οι Ναζί στη Γερμανία, είχε ήδη συμβεί μια αλλαγή στην ιατρική κουλτούρα “ανοίγοντας το δρόμο για την υιοθέτηση μιας Χεγκελιακής ωφελιμιστικής οπτικής” με τη λογοτεχνία ν’ ασχολείται με την ευθανασία και την εξολόθρευση των ατόμων με ειδικές ανάγκες από το 1931. Δεν είμαστε εκεί;

 Dr G. Delépine,χειρούργος ορθοπεδικός,ογκολόγος και στατιστικολόγος  τ. Επικεφαλής της Clinique de la Faculté de Paris.ripostelaique 27/2/21

[1] Laetitia Atlani-Duault, Bruno Lina, Franck Chauvin, Jean-François Delfraissy, Denis Malvy Laetitia. Atlan Immune evasion means we need a new COVID-19 social contract Lancet Public Health 2021

Published Online February 18, 2021 https://doi.org/10.1016/ S2468-2667(21)00036-0

[2] déjà responsables de l’échec du Dengvaxia aux Philippines et des vaccins contre les précédentes épidémies à coronavirus

[3] Communiqué de l’Académie : Élargir le délai entre les deux injections de vaccin contre la Covid-19 : quels risques pour quels avantages 11 janvier 2021

[4] Mark Hodge COVID TRAGEDY Nine care home residents dead and 69 infected in mass Covid outbreak six days after getting vaccine The Sun 2 Feb 2021

[5] Covid-19 : Social murder, they wrote—elected, unaccountable, and unrepentant

BMJ 2021 ; 372 doi : https://doi.org/10.1136/bmj.n314

[6] Passeport vaccinal sur TV liberté https://www.youtube.com/watch?v=DzZTsBbwpo0

[7] VACCIN COVID-19 : EFFETS INDÉSIRABLES ET LA POSSIBILITÉ DE RENDRE « LES VACCINÉS AVEUGLES » – JEMINFORMETV.COM

[8] Coronavirus vaccine – weekly summary of Yellow Card reporting – GOV.UK (www.gov.uk)

[1] G Delépine Analyse des résultats de la vaccination anti-Covid19 en Israël au 23 février 2021 https://ripostelaique.com/israel-spectaculaire-augmentation-de-la-mortalite-apres-la-vaccination.html

[2] https://ripostelaique.com/bilan-de-la-vaccination-au-royaume-uni-au-75e-jour.html

dimpenews.com

Back to top button