breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Βέλγος Παιδοψυχίατρος:Αναξιόπιστη η Pfizer το 2009 καταδικάστηκε σε 2,3 δις$ για ψευδή διαφήμιση φαρμάκων ό,τι κάνει και τώρα.

Υπότροπη. Ελεύθερη συνταγογράφηση, θεραπευτική ελευθερία, ελεύθερος γιατρός.Ο κόσμος διαδηλώνει για να σταματήσει η δικτατορία.ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη του Βέλγου Παιδοψυχίατρου Frédéric Goaréguer στο kairos κατά τη διάρκεια της οποίας ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι 60% των νοσηλευόμενων στο Ισραήλ είναι εμβολιασμένοι. Ο γιατρός συμφωνεί προσθέτει ότι και στην Αγγλία ισχύει το αντίστοιχο και από την πλευρά του αναφέρει ενώ συμμετέχει σε κινητοποίηση υπέρ υγειονομικών ”..είναι μια κινητοποίηση πολιτών υποστήριξης στους γιατρούς για να αφού επιθυμούν να συνεχίσουν τη διαφύλαξη της ελεύθερης συνταγογράφησης και τo αίτημα της θεραπευτικής ελευθερίας καθώς πολλοί από εμάς διερευνήθηκαν από τον Ιατρικό Σύλλογο γιατί έδωσαν τις δικές τους καταθέσεις ( θέσεις, μαρτυρία) σχετικά με τα εμβόλια, αναφορικά με το να επιτρέπεται η συνταγογράφηση των φαρμάκων που λειτουργούν και γιατί έχουμε μια λογοκρισία παντού στο fb στο youtube… Υπογράφτηκε μια διαμαρτυρία από πολίτες και υπό αυτό το νόημα κι αυτή η διαδήλωση που συμβολίζει ότι οι πολίτες θέλουν το γιατρό ελεύθερο (σσ κι όχι σκλάβο των Big Pharma και όμηρο πολιτικών).”

Για τις πιέσεις που δέχονται αναλυτικότερα είπε ότι από την αρχή της επιδημίας δέχθηκαν μια επιστολή για απαγόρευση συνταγογράφησης χλωροκίνης και ότι ξέρει τουλάχιστον 2 συναδέλφους του που έχουν απευθυνθεί σε δικηγόρους γιατί αναστάλθηκε η άσκηση του έργου τους για 1 χρόνο από τον Ιατρικό Σύλλογο προφανώς γιατί άσκησαν ελεύθερη συνταγογράφηση.Λέει ότι δέχονται πιέσεις γιατί ακολουθούν κριτική στάση στον καθολικό εμβολιασμό που παρουσιάζει προβλήματα. Στα νοσοκομεία είναι πιο ριζοσπαστικοποιημένο το κλίμα και βαρύ κατά γιατρών αφού υπάρχει η οδηγία-παραγγελία προσωπικού.

Ο κόσμος λέει διαδηλώνει για να σταματήσει αυτό το κυνήγι μαγισσών αυτή η δικτατορική κατάσταση να σταματήσει. Λέει επίσης ότι πουλούν τα εμβόλια σε κάθε πληθυσμό υπάρχει σαφής κερδοσκοπία κι από την άλλη εν δίνουν εξουσιοδότηση σε οικονομικές θεραπείες που λειτουργούν και ότι είναι μια τεράστια διαδικασία που ασκείται από πολύ δυνατούς κι ότι είναι σκάνδαλο και ότι οι εφημερίδες χειραγωγούν κι εμφανίζουν ως μόνη λύση το εμβόλιο. Καμιά έρευνα από τύπο ποιός κερδίζει ποιός παρήγγειλε όλα αυτά…

Για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου της Pfizer λέει ότι ανακοίνωσε 95% αλλά με τη Δέλτα έχει πέσει δραστικά ενώ τονίζει ”έχει κάποια αποτελεσματικότητα αλλά όχι αυτή που ανακοινώνουν”.Eνώ υπενθύμισε ότι σύμφωνα με δημοσίευμα της Lemonde το 2009 η αξιόπιστη καθ΄όλα Pfizer υποχρεώθηκε από ην αμερικάνικη δικαιοσύνη να καταβάλει ως πρόστιμο 2,3 δις δολάρια για ψευδή διαφήμιση σχετική με πολλά φάρμακά της. (σσ ό,τι κάνει και τώρα ως υπότροπη…)

Το λέει ο γιατρός χρησιμοποιεί και πάλι προπαγάνδα και μάρκετινγκ για τα εμβόλια αντί για επιστημονικά επιχειρήματα. (σσ. Ως αναξιόπιστη έπρεπε να έχει αποκλειστεί από την διαδικασία κι όχι να της δοθεί και παγκόσμιο υποχρεωτικού τύπου μάλιστα μονοπώλιο.. Η δεδηλωμένη αναξιοπιστία της αρκεί για την μη επιβολή υποχρεωτικότητας, σκάνδαλο.)

Η συνέντευξη μας δίνει την ευκαιρία για μια περιδιάβαση στις Βρυξέλλες αφού είναι μια περιπατητική συνέντευξη όπως αρμόζει σε αληθινά διανοούμενους επιστήμονες που τιμούν τον όρκο τους και την μπλούζα τους και δεν περιμένουν το χειροκρότημα σαν αρτίστες χαμηλής υποστάθμης συνεργούντες στο πολιτικό θέατρο σκιών της εποχής!!! Χωρίς πάθος χωρίς φανατισμό με τη σιγουριά του δίκιου ο Βέλγος γιατρός παραδίδει επικοινωνιακά μαθήματα

Ένας γιατρός είναι πάντα γιατρός και πρέπει να εκπέμπει σεβασμό,ηθική,εντιμότητα κι αξιοπρέπεια στον πολίτη…..Η άσπρη μπλούζα δεν είναι για το θεαθήναι….Να μην γίνεται τηλεμαιντανός να μην δείχνει ότι είναι ο αρεστός ο ημέτερος κι ο κολαούζος της εκάστοτε εξουσίας.Το ότι ούτε η Ιατρική είναι ανεξάρτητη αυτό εγκυμονεί τους μεγαλύτερους κινδύνους για τη Δημόσια Υγεία! Oι ”ειδήμονες” που βγαίνουν νυχθημερόν στα παράθυρα δείχνουν ότι είναι λιγούρια για προβολή και καταξίωση. Ένας επιστήμονας την καταξίωση την κερδίζει στο εργαστήριο και το αμφιθέατρο..Πολλές φορές δεν ξέρουμε καν το πρόσωπο του γιατί είναι σκυμμένο και στραμμένο στο αντικείμενο!

dimpnews.com

Back to top button