breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Τα παιδιά της νέας εποχής

 

Μετάφραση blümlifee

Μερικοί θεωρούν το φύλο ως ασήμαντο και ότι αποσπά την προσοχή από τα πραγματικά ζητήματα.Διαφωνώ: νομίζω ότι αυτό που γίνεται στα παιδιά συνεισφέρει στο να τεθεί σε κίνδυνο το μέλλον μας – για να μην αναφέρουμε την αμέτρητη ταλαιπωρία των παιδιών. Γιατί αυτή η ιδεολογία προκαλεί βαθιά ανασφάλεια στα παιδιά και μπορεί να τους προκαλέσει σημαντική ψυχολογική και σωματική βλάβη.

Αντί να προωθεί την ταυτότητα όπως ισχυρίζεται, την κλέβει. Και μαζί της και την αυτοπεποίθησή τους. Και αυτά τα παιδιά είναι οι μελλοντικοί διαμορφωτές της κοινωνίας.

Αυτό που είναι επίσης επικίνδυνο σε αυτή την ιδεολογία είναι ότι μπορεί να αφαιρεθεί από τους γονείς η επιμέλεια (https://www.zukunft-ch.ch/geschlechtsumwandlung-bei-minderjaehrigen-wenn-eltern-das-mitspracherecht-entzogen-wird/) των παιδιών τους.

Αυτό θυμίζει τις γονιδιακές ενέσεις του «Covid» για παιδιά: πέρυσι, το Ελβετικό Ομοσπονδιακό Γραφείο Δημόσιας Υγείας (BAG) εξήγησε (https://transition-news.org/schutzt-die-kinder) ότι τα παιδιά ηλικίας από δέκα ετών μπορούν να αξιολογήσουν τις συνέπειες των ενέσεων – επομένως δεν είναι απαραίτητη η συγκατάθεση των γονέων.

Ωστόσο, με τις ενέσεις mRNA, ένα παιδί μπορεί να είναι «τυχερό» και να ξεφύγει χωρίς παρενέργειες. Με τους αναστολείς της εφηβείας, από την άλλη, η ζημιά είναι εγγυημένη, γιατί το ίδιο το αποτέλεσμα φροντίζει για αυτό. Και τώρα αυτό δεν έχει να κάνει (μόνο) με την επιστήμη, αλλά και με ένα προσωπικό συναίσθημα. Αυτό καθιστά δυσκολότερη την αντιπαράθεση, γιατί μόνο το παιδί μπορεί να ξέρει αν είναι κορίτσι ή αγόρι, οπότε το επιχείρημα συνεχίζεται.

Και η επιθυμία ενός παιδιού να αλλάξει φύλο πρέπει να ικανοποιηθεί προτού το παιδί μπορέσει να βιώσει τι σημαίνει να είσαι άνδρας ή γυναίκα.

Στη Μεγάλη Βρετανία, για παράδειγμα, έως και 1.000 γονείς θέλουν τώρα να προβούν σε μηνύσεις επειδή τα παιδιά τους έχουν λάβει τέτοια φάρμακα, όπως αναφέρει η Tages-Anzeiger (https://www.tagesanzeiger.ch/lieber-einen-lebenden-sohn-als-eine-tote-tochter-510666868212).

Η κλινική Tavistock (ή Tavistock and Portman NHS Foundation Trust) όπου νοσηλεύτηκαν αυτά τα παιδιά πρόκειται να κλείσει ήδη την επόμενη άνοιξη «για λόγους ασφαλείας».

Μια ανεξάρτητη έκθεση αποκάλυψε καταστροφικές μεθόδους, εξηγεί η Tages-Anzeiger : σε δεκάχρονα παιδιά χορηγήθηκαν ορμόνες μετά από δικό τους αίτημα. Κι αυτό παρά το γεγονός ότι, σύμφωνα με μια έκθεση έρευνας, σχεδόν τίποτα δεν είναι γνωστό για το πώς αυτά επηρεάζουν την ανάπτυξη του νεαρού εγκεφάλου. Όποιος επέκρινε εσωτερικά τη συνταγογράφηση αναστολέων της εφηβείας αποκαλούνταν τρανσφοβικός και «εκφοβιζόταν».

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Κλινική Tavistock βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτού του ψυχολογικού πολέμου εναντίον των παιδιών. Γιατί αυτό που δεν αναφέρει η Tages-Anzeiger, είναι ότι η κλινική αποτελεί παρακλάδι του Tavistock Institute το οποίο είναι εξειδικευμένο στην κοινωνική μηχανική (https://www.goodreads.com/book/show/25073714-tavistock-institute).

Και κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, για παράδειγμα, η Κλινική Tavistock σχεδίασε και διέδωσε έννοιες προπαγάνδας. Είναι επίσης σημαντικό ότι η οργάνωση εδρεύει στο War Propaganda Bureau (Wellington House). Το 1948 η Κλινική Tavistock έγινε μέρος του NHS.

Σύμφωνα με την Tages-Anzeiger, οι γονείς στην Ελβετία αισθάνονται επίσης ότι τους αγνοούν και δέχονται πίεση από ειδικούς. Η εφημερίδα δίνει το παράδειγμα μιας Ελβετίδας που δεν έδειξε σημάδια ότι ήθελε να γίνει αγόρι μέχρι τα δεκατέσσερά της – αν και πριν από δύο χρόνια είχε δηλώσει ότι ήταν λεσβία.

Τον περασμένο χειμώνα, ενημέρωσε τους γονείς της ότι ήταν τρανς και ήθελε να την προσφωνούν με την ανδρική εκδοχή του ονόματός της από εδώ και στο εξής.

Μετά από μερικές συνεδρίες με το κορίτσι, η ψυχίατρος έγραψε σε μια αναφορά στους γονείς της ότι ήταν «επειγόντως απαραίτητο» να συμμορφωθούν με αυτή την επιθυμία. Προκειμένου να διευκολυνθεί η μετάβαση σε άνδρα, πρότεινε να ξεκινήσουν σύντομα τους αποκλειστές της εφηβείας.

Σύμφωνα με την Tages-Anzeiger, για την μητέρα όλη αυτή η διαδικασία προχωρούσε πολύ γρήγορα.

Έβλεπε ότι η κόρη της πάλευε, ψαχνόταν και είχε ανάγκη, αλλά δεν ότι δεν ήταν «τρανς».

Η μητέρα τώρα φοβόταν ότι απέμενε μόνο μία κατεύθυνση: σύντομα οι αναστολείς ορμονών και τελικά οι επεμβάσεις. Όπως σημειώνει η Tages-Anzeiger, τα κορίτσια στο ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, τη ΣΟΥΗΔΙΑ και τη ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ έχουν ελάχιστες πιθανότητες να αποκτήσουν ΑΝΑΣΤΟΛΕΙΣ της ΕΦΗΒΕΙΑΣ, καθώς και οι τρεις χώρες ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ.

Σύμφωνα με το διάσημο Σουηδικό Ινστιτούτο Karolinska, ο κίνδυνος δεν είναι πλέον δικαιολογημένος ΛΟΓΩ της ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ. Η Tages-Anzeiger εφιστά επίσης την προσοχή στο γεγονός ότι σήμερα το 70% των κοριτσιών υποφέρουν από αυτό που είναι γνωστό ως «δυσφορία φύλου». Ωστόσο, ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι αυτές θα μπορούσαν να είναι ΚΟΙΝΕΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ των ΕΦΗΒΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ του ατόμου ή μια νέα μορφή γυναικείας απέχθειας – παρόμοια με τον αυτοτραυματισμό ή την ανορεξία.

Σύμφωνα με την έκθεση της Κλινικής Tavistock, ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΡΑΥΜΑΤΑ, ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ και ανήκουν στο φάσμα του αυτισμού.

Ωστόσο, αυτοί οι παράγοντες δεν λήφθηκαν υπόψη στις θεραπείες γιατί η «προσέγγιση μιας καταφατικής διεμφυλικότητας» ήταν υποχρεωτική. Η Tages-Anzeiger εξηγεί: Η αυτοδήλωση των παιδιών και των νέων δεν μπορούσε να αμφισβητηθεί γιατί και μόνο αυτό θεωρείται ως τρανσφοβικό.

Η Αμερικανίδα δημοσιογράφος Abigail Shrier έχει ασχοληθεί εκτενώς με το φαινόμενο του φύλου και έχει γράψει το βιβλίο «Irreversible Damage: The Transgender Craze Seducing Our Daughters» (Μη αναστρέψιμη Βλάβη : Η τρέλα των τρανσέξουαλ που σαγηνεύει τις κόρες μας).

Σε αυτό ασχολείται επίσης με τις σοβαρές ψυχολογικές και σωματικές συνέπειες των σεξουαλικών μετατροπών.

Η Amazon αρχικά μποϊκόταρε το βιβλίο υπό την πίεση του τρανς λόμπι.

Αξίζει επίσης να δείτε την συνέντευξη που έκανε ο ψυχολόγος Jordan Peterson με την Shrier.

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς,

 

Konstantin Demeter

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

attikanea

Back to top button