breaking newsΕλλάδα

Κάποιοι λείπουν……..κοντά σε αυτούς που έφυγαν.

Κάποιοι λείπουν……..κοντά σε αυτούς που έφυγαν. Σύμφωνα με μαρτυρίες κάποιοι λείπουν η Ερριέτα, το ζευγάρι 2 Άγγλων, ένας Ρουμάνος, ένας από το Μπαγκλαντές…..Υπάρχει και πληροφορία για μια αγνοούμενη γυναίκα από την Καλαμάτα αλλά κανένα άλλο στοιχείο… Η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λάρισας κα Λεονταρή ξεκαθάρισε ότι «δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα. Όλες οι σοροί ήρθαν στην ιατροδικαστική υπηρεσία. Έχουν καταγραφεί λεπτομερώς από όλους μας και από το κλιμάκιο αυτό αλλά και από εμάς και είναι αυτοί που λένε. Πόσοι άνθρωποι είχαν την ατυχία να βρεθούν σε εκείνο το σημείο (της μεγάλης πυρκαγιάς) δεν το ξέρω και δε θα βρεθεί τίποτα».23χρονης Εριέττας φοιτήτριας Αρχιτεκτονικής. Ίσως ήταν στο σημείο όπου η φωτιά προκάλεσε θερμοκρασίες 1.000-1.100 βαθμών Κελσίου δήλωσε η κα Λεονταρή. Μόνο αυτή ήταν αποκλείεται οπότε υπάρχουν και άλλοι που δεν αναφέρονται και από τους οποίους δεν έμεινε τίποτα.Αγνοείται κι ένας 34χρονος υπηκοότητας Μπαγκλαντές, τον οποίο ανέφεραν οικείο του ως παρόντα στην αμαξοστοιχία

Μίλησε στο Mega ο 20χρονος Βασίλης Νεθερίδης, που κατάφερε να σωθεί όμως, έχασε τη σύντροφό του, Κλαούντια.

«Ήμασταν με την Κλαούντια στο κυλικείο, πίναμε καφέ και ακούγαμε μουσική…Χωρίς δεύτερη σκέψη σηκώθηκα μπήκα στο τρίτο βαγόνι έκανα πέντε με δέκα βήματα και άκουσα ένα τεράστιο μπαμ….δεν μπορούσα να βρω καν το κυλικείο» ως θαμώνας του κυλικείου ανέφερε ότι ίσως υπήρχαν και άλλοι επιβάτες που δεν έχουν αναζητηθεί ακόμη: «Ήταν ένα ζευγάρι Άγγλοι, μεγάλης ηλικίας 40 με 50 ετών. Δεν έχει ακουστεί κάτι για αυτούς τους δύο ανθρώπους». Δίπλα μου καθόταν και ένας άνδρας, Ρουμανικής υπηκοότητας, ο οποίος δεν έχει αναζητηθεί.

Για σήμερα Τετάρτη 8/3/23 έχουν προγραμματιστεί μια σειρά από απεργιακές κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις εις ένδειξη διαμαρτυρίας για το τραγικό δυστύχημα..

dimpenews.com

Back to top button