breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

«Η ελίτ ενδιαφέρεται για το παγκόσμιο ‘Great Reset’ και όχι για τον ίδιο τον ιό»

Αυξάνουν οι φωνές κατά των ‘εγκληματικών’ lockdown. «Η ελίτ ενδιαφέρεται για το παγκόσμιο ‘Great Reset’ και όχι για τον ίδιο τον ιό»

LifeSiteNews / ΚΟ

Όλο και περισσότεροι γιατροί, δικηγόροι και ακαδημαϊκοί μιλάνε και οργανώνονται παγκοσμίως για να καταπολεμήσουν τα συνεχιζόμενα αδικαιολόγητα και «εγκληματικά» lockdown λόγω Covid, σύμφωνα με ομιλητές στο πρόσφατο Συνέδριο “Truth Over Fear” (Αλήθεια πάνω από τον Φόβο).

Όλοι οι ομιλητές συμφώνησαν ότι τα lockdown προκαλούν πολύ μεγαλύτερη ζημιά από τον ίδιο τον COVID-19 και πολλοί πιστεύουν ότι η πανδημία συνδέεται με τα σχέδια της παγκόσμιας ελίτ να εφαρμόσει ένα παγκόσμιο κράτος σοσιαλιστικής παρακολούθησης μέσω του «Great Reset», το οποίο εμφανίστηκε πρόσφατα στο εξώφυλλο του Time Magazine.

«Δεν πρόκειται πλέον για το COVID-19», δήλωσε η Δρ Dolores Cahill, διάσημη Ιρλανδή επιστήμονας βιοϊατρικής και πρόεδρος της νεοσυσταθείσας World Freedom Alliance.

«Υπάρχουν ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες (για το COVID-19) που πρέπει να διατίθενται και όλα τα άλλα αποτελούν προσπάθειες να ελέγξουν πόσα άτομα είναι στο σπίτι σας, εάν μπορείτε να ασκήσετε τα της θρησκείας σας, εάν έχετε ελευθερία να ταξιδεύετε , αν μπορείτε να συγκεντρώνεστε σε συγκεντρώσεις χωρίς να απειλείστε να συλληφθείτε από την αστυνομία», είπε.

«Αυτό είναι στην πραγματικότητα το θέμα. Δεν αφορά τον ιό. Πιθανότατα ποτέ δεν τον αφορούσε», πρόσθεσε η Cahill, η οποία τον Ιούνιο κλήθηκε να παραιτηθεί από την Επιστημονική Επιτροπή της Πρωτοβουλίας Καινοτόμων Φαρμάκων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις απόψεις της σχετικά με τον κορωνοϊό.

Επιπλέον, άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αντιδρούν όλο και περισσότερο στα lockdown, δήλωσε ο δικηγόρος Reiner Fuellmich, μέλος της ιδιωτικής Γερμανικής Ερευνητικής Επιτροπής για τον Κορωνοϊό.

«Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αλλάζουν τη στάση τους από το να είναι φοβισμένοι στο να είναι θυμωμένοι, ειδικά εκείνοι που χάνουν τα προς το ζην», δήλωσε ο Fuellmich.

«Όλοι οι άνθρωποι… των οποίων το βιός τους καταστρέφεται τώρα, αλλάζουν τη στάση τους από “Ουάου, νομίζω ότι θα πρέπει να περιμένουμε λίγο” στο “Φτάνει πια. Δεν το πιστεύω πια. Και θέλω να βρω μια διέξοδο από αυτό”».

Οι Fuellmich και Cahill ήταν δύο από τους 25 ομιλητές από επτά χώρες που συμμετείχαν στην τηλε-σύνοδο Truth Over Fear, που διοργανώθηκε από έναν καθολικό τηλεπαρουσιαστή με έδρα την Καλιφόρνια, τον ομιλητή και συγγραφέα Patrick Coffin.

Οι Cahill και Fuellmich ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους για να καταπολεμήσουν τους «ολιγάρχες» της πανδημίας, όπως συχνά τους αποκαλεί ο Coffin.

Ορισμένοι ομιλητές ήταν μέλη του America’s Frontline Doctors και οι παρουσιαστές επανέλαβαν τις ανησυχίες αυτής της ομάδας: τα συνεχιζόμενα lockdown είναι αδικαιολόγητα και κάνουν πολύ περισσότερο κακό παρά καλό, και, μαζί με την επιβολή της μάσκας και τις απαιτήσεις για αποστάσεις, είναι αντισυνταγματικά όρια στην ατομική ελευθερία, αποδεδειγμένες θεραπείες του ιού, ιδίως η υδροξυχλωροκίνη (HCQ), αγνοούνται ή καταστέλλονται.

Εκείνοι που μιλούν κατά του mainstream αφηγήματος λογοκρίνονται και τιμωρούνται τα μέσα μαζικής ενημέρωσης συνεργάζονται με την κυβέρνηση για να διατηρήσουν τους πληθυσμούς σε κατάσταση φόβου που είναι δυσανάλογη με τους κινδύνους για την υγεία που παρουσιάζει ο COVID-19.

Ο Cahill οργανώνεται σε διεθνές επίπεδο και είναι πρόεδρος της νεοσυσταθείσας Παγκόσμιας Συμμαχίας Ελευθερίας (World Freedom Alliance), η οποία εκπροσωπείται από 35 χώρες.

Ένας από τους στόχους τους είναι να φέρουν ενώπιον της δικαιοσύνης εκείνα τα άτομα των οποίων οι πολιτικές είναι άμεσα υπεύθυνες για αυτό που λέει ο Cahill ως απολύτως αποτρέψιμους θανάτους από COVID-19, δεδομένου ότι, όπως λέει, «πρόκειται για 100% θεραπεύσιμη ασθένεια».

 

O Μπάιντεν υποστηρίζει το «Great Reset» για την επίσπευση της εγκαθίδρυσης της Νέας Τάξης Πραγμάτων

 

Στη ρητορική του Joe Biden, συμπεριλαμβανομένων των επίσημων εκστρατειών του, στενοί παρατηρητές παρατήρησαν μια σαφή ευθυγράμμιση του Δημοκρατικού υποψηφίου με ένα ριζοσπαστικό σοσιαλιστικό νεοταξικό σχέδιο που ονομάζεται The Great Reset” («Η Μεγάλη Επανεκκίνηση») – βλέπε εδώ.

Το “Great Reset” είναι ένα σχέδιο που έχει σχεδιαστεί από τους ελίτ παγκοσμιοποιητές, που συγκεντρώνονται στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) στο Νταβός της Ελβετίας μία φορά το χρόνο, το οποίο “επιδιώκει να” πιέσει το κουμπί επανεκκίνησης “στην παγκόσμια οικονομία”.

Μεταφέροντας αυτόν τον όρο που αναφέρεται στους υπολογιστές «στην ανθρώπινη δραστηριότητα», παρατηρεί η Jeanne Smits του LifeSiteNews, «η επανεκκίνηση σημαίνει μια επανάσταση: μια βαθιά μεταμόρφωση όλων όσων γίνονται ή πιστεύονται – φέρνοντας μια ξεκάθαρη ρήξη με το παρελθόν».

Ο Justin Haskins του Ινστιτούτου Heartland επιβεβαιώνει ότι αυτή η «επανεκκίνηση» θα «καταστρέψει το τρέχον καπιταλιστικό σύστημα και θα το αντικαταστήσει με “προοδευτικά και σύγχρονα σοσιαλιστικά συστήματα”, με ιδιαίτερη έμφαση στις οικοσοσιαλιστικές πολιτικές όπως αυτές που περιέχονται στην Πράσινη Νέα Συμφωνία».

Άλλοι στόχοι πολιτικής αυτής της πρωτοβουλίας περιλαμβάνουν την καθολική και συγκεντρωτική υγειονομική περίθαλψη, «προγράμματα βασικού εισοδήματος που παρέχονται από την κυβέρνηση», τεράστιες αυξήσεις φόρων και στραγγαλιστικούς κανονισμούς για τις επιχειρήσεις με το πρόσχημα της περιβαλλοντικής αναγκαιότητας και της φυλετικής ισότητας.

Σε μια πρόσφατη ανοιχτή επιστολή προς τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, τον Αρχιεπίσκοπο Carlo Maria Viganò, ο πρώην Αποστολικός Νούντσιος (διαπιστευμένος αντιπρόσωπος του Πάπα) στις ΗΠΑ προειδοποιεί ότι «ολόκληρος ο κόσμος απειλείται από μια παγκόσμια συνωμοσία εναντίον του Θεού και της ανθρωπότητας… που ονομάζεται Μεγάλη Επανεκκίνηση». Αυτές οι επιβολές, που σχεδιάστηκαν από παγκόσμιες ελίτ, επιδιώκουν να «υποτάξουν όλη την ανθρωπότητα, επιβάλλοντας καταναγκαστικά μέτρα με τα οποία να περιορίσουν δραστικά τις ατομικές ελευθερίες και τις ελευθερίες ολόκληρων πληθυσμών».

             Ένα επαναλαμβανόμενο θέμα των υποστηρικτών της Μεγάλης Επανεκκίνησης είναι η περίπτωση της κρίσης του COVID-19 ως μια «μοναδική ευκαιρία» (“a unique opportunity”) για να κάνουμε όλες τις αλλαγές σε ολόκληρο τον τρόπο ζωής μας.

Στο σύντομο βίντεο παρακάτω, ο ιδρυτής και εκτελεστικός διευθυντής του WEF, Klaus Schwab ανακοινώνει στις 3 Ιουνίου 2020:

«Η κρίση του COVID-19 μας έδειξε ότι τα παλιά μας συστήματα δεν είναι πλέον κατάλληλα για τον 21ο αιώνα. Έχει αποκαλύψει τη θεμελιώδη έλλειψη κοινωνικής συνοχής, δικαιοσύνης, ‘ένταξης’ και ισότητας. Τώρα είναι η ιστορική στιγμή, η ώρα, όχι μόνο για την καταπολέμηση του ιού, αλλά για τη διαμόρφωση του συστήματος… για την εποχή μετά το COVID… Εν ολίγοις, χρειαζόμαστε μια υπέροχη επανεκκίνηση”.

Ο Biden φαίνεται να συμφωνεί. Ο Joel Pollak του Breitbart έχει καταγράψει τη χρήση παρόμοιας σαρωτικής πολιτικής του Μπάιντεν από τον Μάιο, συμπεριλαμβανομένης της αναφερόμενης στο φαινόμενο του κορωνοϊού ως «απίστευτη ευκαιρία… για να μεταμορφωθεί ριζικά η χώρα» και ζητώντας «επαναστατικές, θεσμικές αλλαγές» στην χώρα, που περιλαμβάνει ένα «τέλος στην εποχή του καπιταλισμού των μετόχων».

Όπως ανέφερε ο Haskins, το τέλος της «εποχής του καπιταλισμού των μετόχων» είναι «ένα σημαντικό μέρος της πρότασης του Great Reset που θα άλλαζε τον τρόπο αξιολόγησης των εταιρειών, αυξάνοντας τα αίτια της κοινωνικής δικαιοσύνης και τις ανησυχίες για την κλιματική αλλαγή για τα δικαιώματα ιδιοκτησίας».

Υποδεικνύοντας τη ρητορική κάλυψη των μαρξιστικών στόχων, ο Haskins γράφει: «Αντί για την ανησυχία για τα κέρδη, οι αντίπαλοι του “καπιταλισμού των μετόχων” υποστηρίζουν ότι οι εταιρείες πρέπει να υποχρεωθούν να επικεντρωθούν σε “ενδιαφερόμενους”, κάτι που είναι ένας άλλος τρόπος να πούμε “το συλλογικό” / “κολλεκτιβικό”».

Άλλες ομοιότητες αποκαλύπτονται όταν παρατηρείται το σχέδιο “Build Back Better” του Joe Biden, το οποίο, περιγράφει ο Haskins, “προέρχεται κατευθείαν από το βιβλίο στρατηγικής του Great Reset” και χρησιμοποιεί ακόμη και την ίδια ορολογία.

 

 

 

redskywarning.blogspot

ΚΟ / πηγή

ΚΟ / από εδώ

Back to top button