breaking newsΔιεθνή

ΗΠΑ μου φαγες το ηπα.ρ….! Ντοκιμαντερίστας: ”το San Francisco έγινε η πρωτεύουσα των drugs, της φαιντανύλης! Δεν μπορούμε να ζούμε έτσι….! ΒΙΝΤΕΟ

ΗΠΑ μου φαγες το ηπα.ρ…..Ένας δημοσιογράφος και ντοκιμαντερίστας ελεεινολογεί τη ζωή στη χώρα του: ”δεν μπορούμε να ζούμε έτσι”! Λέει :

”Πραγματοποιώ ντοκιμαντέρ στο San Francisco εδώ και πολυάριθμα χρόνια, η πόλη μας έγινε από πρωτεύουσα της κουλτούρας σε πρωτεύουσα των drugs (fentanyl). Όλα τα χρήματα του κόσμου είναι εδώ αλλά αναρίθμητοι άνθρωποι υποφέρουν εδώ μέσα στους δρόμους. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να ζούμε έτσι….”

Η φαιντανύλη είναι συνθετικό οπιοειδές το οποίο χρησιμοποιείται ως αναλγητικό κατά τη διάρκεια της αναισθησίας. Η φαιντανύλη έχει 100 φορές πιο ισχυρή αναλγητική δράση από τη μορφίνη…..

Οι ΗΠΑ σκοτώνουν για δεκαετίες το λαό τους με χημικά , με ναρκωτικά. Ο ακήρυχτος αυτός πόλεμος εξαπολύθηκε από ΗΠΑ και σερβιρίστηκε με πολιτισμικό περίβλημα και σε άλλες χώρες χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον για ν΄αλώσει εκ των έσω και ν΄ακινητοποιήσει κινήματα για να καταστρέψει μυαλά, χημική λωβοτομή για να παροπλίσει την ορμή της νεολαίας, να φιμώσει τη δημιουργική της πνοή……Τα ναρκωτικά είναι η 5η Φάλαγγα των ΗΠΑ στις αστικές ολοκληρωτικού τύπου ψευδοδημοκρατίες της δύσης…Από τον χημικό πόλεμο των ναρκωτικών των ΗΠΑ εκατομμύρια οι νεκροί, οι ανάπηροι, οι εξαρτημένοι, οι άστεγοι……..Γενοκτονία , ξεπάστρεψαν ολόκληρες γενιές..Ελεύθερη διακίνηση των ναρκωτικών αλλά όχι των ιδεών..

…..μυτιές μέσα σε κεντρικές λεωφόρους και Deal μέσα σε αστικά λεωφορεία, αγελοποιημένοι σε πρεζοδρόμια….

 

dimpenews.com

Back to top button