breaking newsκοινωνία

Έγινε η πορεία του ΚΚΕ για το πολυτεχνείο – Δεν τους ενόχλησε κανείς – Την 28η Οκτωβρίου προσήγαγαν δεκάδες πολίτες

 

Ένας νόμος για όλους τους Έλληνες, ένας άλλος νόμος για το ΚΚΕ, το οποίο έκανε τελικά πορεία εκθέτοντας την κυβέρνηση αλλά και τους επικοινωνιακούς απολογητές της, για δεύτερη φορά. 

Η αστυνομία σε ρόλο θεατή  έκανε συστάσεις, χωρίς να βεβαιώσει την παράβαση στους συγκεντρωμένους, να διαλυθούν.

Η ΕΛ.ΑΣ. που λίγες ώρες πριν κυνηγούσε και συνελλάμβανε Κυπρίους φοιτητές που πήγαν να βάλουν ένα πανό κατά των τουρκικών προκλήσεων στην Αμμόχωστο.

Η ΕΛ.ΑΣ. που δεν διστάζει να μπαίνει σε σπίτια πολιτών και να τους καταστρέφει οικονομικά, έκανε τα στραβά μάτια στις παραβιάσεις του ΚΚΕ. Της ΕΛ.ΑΣ. που την 28η Οκτωβρίου είχε συλλάβει δεκάδες πολίτες που ήθελαν να τιμήσουν την εθνική μας επέτειο.

Συγκεκριμένα το πρωί της Τρίτης, μέλη του ΚΚΕ με διάθεση επαναστατικής γυμναστικής, πραγματοποίησαν πορεία προς της αμερικανική πρεσβεία.
Με πανό που έγραφε «Διεκδικούμε τα δικαιώματά μας σε ζωή, υγεία, δουλειά. Τιμάμε τον Νοέμβρη στο δρόμο του αγώνα», περίπου 80 μέλη του ΚΚΕ, φώναξαν συνθήματα έξω από την αμερικανική πρεσβεία και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο ΕΑΤ-ΕΣΑ, όπου κατέθεσαν στεφάνι. Παρών στη συγκέντρωση είναι και ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Χωρίς να πέσουν “πρόστιμα”, χωρίς να γίνουν προσαγωγές, χωρίς να ακολουθηθούν οι οποιεσδήποτε προβλεπόμενες διαδικασίες. Η πορεία λοιπόν έγινε και το μόνο που μένει είναι οι απαγορεύσεις της κυβέρνησης για τους απλούς πολίτες που μένουν κλεισμένοι στα σπίτια τους. 

Τζάμπα οι λεονταρισμοί της κυβέρνησης όλες τις τελευταίες ημέρες περί “προστασίας της δημόσιας υγείας” καθώς όλοι παρακολουθήσαμε τα μέλη του ΚΚΕ να κάνουν πορεία.

Παρά τις εξαγγελίες  του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, παρά τα λόγια του Κ. Μητσοτάκη,  το ΚΚΕ έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του τις κυβερνητικές αποφάσεις και πραγματοποίησε την πορεία που είχε προαναγγείλει.

Αναμενόμενο μεν, αποκαλυπτικό για το πώς σκέπονται στην κυβέρνηση δε. Πού είναι τώρα οι βουλευτές της κυβέρνησης που μας έλεγαν ότι “πορεία δεν θα γίνει;” Μήπως περιμένουν το non paper από το Μαξίμου, το οποίο θα τους υποχρεώνει να εξάρουν την τήρηση “υγειονομικών μέτρων” από το ΚΚΕ; Όπως είχε γίνει την πρωτομαγιά;


Πάλι καλά να λέμε που οι αστυνομικοί δεν κουβάλησαν και το πανό των στελεχών του ΚΚΕ…

 

 

 

Pronews
Back to top button