breaking newsΔιεθνή

Βίντεο-σοκ: Φορτηγάκι ξεφορτώνει μες στη νύχτα χιλιάδες κάλπικες ψήφους του Τζ.Μπάιντεν σε εκλογικό κέντρο στο Μίσιγκαν

 

 

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στις ΗΠΑ, με βίντεο και φωτογραφίες τις τελευταίες ώρες να αποδεικνύουν την εκτενέστατη νοθεία κατά του Ντ.Τραμπ που υπήρξε σε Μίσιγκαν και Ουισκόνσιν και συμβαίνει αυτή τη στιγμή σε Νεβάδα και Πενσυλβάνια.

Βίντεο από δικηγόρο δείχνει στο δημοκρατικά ελεγχόμενο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν, βαν να ξεφορτώνει χιλιάδες ψηφοδέλτια σε εκλογικό κέντρο στις 5 τα ξημερώματα. Μάλιστα το καροτσάκι που χρησιμοποιεί για να μεταφέρει τις ψήφους εντοπίστηκε από χρήστη του twitter μέσα στο εκλογικό κέντρο. 

Την ίδια στιγμή φωτογραφίες μέσα από τα εκλογικά κέντρα δείχνει ανθρώπους χωρίς διακριτικά και με καλυμμένα πρόσωπα να μεταφέρουν βαλίτσες με ψήφους!

Οι ψήφοι μεταφέρονται στα εκλογικά κέντρα μόνο από το ταχυδρομείο των ΗΠΑ και όχι από φορτηγάκια και ανθρώπους χωρίς διακριτικά.

Στο Μίσιγκαν που τραβήχτηκε το βίντεο προστέθηκαν ξαφνικά 140.000 συνεχόμενοι ψήφοι υπέρ του Μπάιντεν προχθές στις 5 τα ξημερώματα έναντι… 0 του Τραμπ και υποτίθεται ότι ψήφισε το… 90% των κατοίκων του. Το ίδιο συνέβη και στο Ουισκόνσιν.


Την ίδια στιγμή ο Ντόναλντ Τραμπ καλεί μέσω Twitter να σταματήσει η καταμέτρηση των ψήφων σε Πενσυλβάνια και Νεβάδα, καθώς υπάρχουν αποδείξεις εκτεταμένης νοθείας η οποία συνεχίζεται τη στιγμή που μιλάμε. Μάλιστα σε μία κομητεία της Πενσυλβάνια σταμάτησε η καταμέτρηση μετά από προσφυγή της εκστρατείας Τραμπ.

Επιπλέον ο πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε πως θα κινηθεί νόμικα για όλες τις πολιτείες που κέρδισε ο Μπάιντεν και υπάρχουν αποδείξεις νοθείας:

«Όλες οι πρόσφατες πολιτείες που ο Μπάιντεν ισχυρίζεται ότι νίκησε θα αμφισβητηθούν νομικά από εμάς για την απάτη των ψηφοφόρων και τη νοθεία. Πολλές αποδείξεις – απλώς ρίξτε μια ματιά στα ΜΜΕ. ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ! Αμερική πρώτη»!

Pronews
Back to top button