breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Κυβερνητικός Ιστότοπος του Ηνωμένου Βασιλείου Ομολογεί την Εκτεταμένη Απάτη των «κρουσμάτων COVID19»?

 

“Η μέθοδος RT-PCR ανιχνεύει την παρουσία ιϊκού γενετικού υλικού σε ένα δείγμα, αλλά δεν είναι σε θέση να διακρίνει εάν υπάρχει μολυσματικός ιός.” (RT-PCR detects presence of viral genetic material in a sample but is not able to distinguish whether infectious virus is present. )

Στο παρακάτω απόσπασμα του άρθρου του Ντέιβιντ Λίντεν, επισημαίνεται και συνοψίζεται το επίμαχο θέμα που τυφλώνει κρίσεις ειδικών.

Το τεστ ανίχνευσης για το οποίο , από την πρώτη στιγμή, αλλά και στη συνέχεια της κορωνικής περιόδου, πολλοί επιστήμονες, αναδεικνύουν ενστάσεις.

Το σκάρτο εργαλείο του μοριακού τεστ, που δημιουργεί την πανδημία, ομολογείται με κάθε έμμεση επισημότητα από κυβερνητική ιατρική οδηγία της Αγγλίας.

Αλλά παρόλα αυτά, το επίσημο αφήγημα συνεχίζει εκεί να αγνοεί κάθε λογική φωνή και τα συνολικά στοιχεία.

Συνεχίζει να στοχοποιεί την ζωή και την εργασία σε όλο και περισσότερους ανθρώπους που οδηγούνται στην απόχη της κυβερνητικής εξάρτησης και της μελλοντικής φτωχοχοποίησης και δουλοποίησης.

Τόσο που εκεί ξεκινούν σύντομα να κάνουν μαζικά υποχρεωτικά τεστ με στρατό στους δρόμους στο Λίβερπουλ, προϊδεάζοντας για την συνέχεια της δυστοπικής κοινωνίας μέσω στρατιωτικού νόμου στο άμεσο μέλλον των καιρών μας .

Έκθεση που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου αποκάλυψε ότι το περίφημο τεστ «PCR»  είναι άχρηστο για την ανίχνευση ενεργούς μόλυνσης.*

Δείτε το θέμα εδώ

Cycle threshold (Ct) in SARS-CoV-2 RT-PCR

Οι υπουργοί της κυβέρνησης φοβούνται πλέον οργισμένες δημόσιες αντιδράσεις  μετά την τρομερή αυτή ΟΜΟΛΟΓΙΑ της συνεχιζόμενης ΑΠΑΤΗΣ.

Απάτης του τεστ που χρησιμοποιείται για τη διάδοση ψευδών γεγονότων και παραπληροφόρησης σχετικά με τη μολυσματικότητα ενός «ιού» που μοιάζει με την γρίπη και μπορεί να είναι σοβαρό για έναν μικρό αριθμό περιπτώσεων (ακριβώς όπως και η γρίπη).

Στην ουσία αυτό που έχει συμβεί είναι το εξής:

Η δοκιμή «PCR» πραγματοποιήθηκε και πραγματοποιείται σε μεγάλο και αυξανόμενο αριθμό ατόμων.

Αυτό έχει αναπόφευκτα παράξει και συνεχίζει να παράγει έναν μεγάλο και αυξανόμενο αριθμό «θετικών κρουσμάτων».

Το τεστ με την μέθοδο  «PCR» πάσχει από μια σειρά ατελειών και είναι άκρως επιρρεπές σε σφάλματα (σημ.: εκτός του γεγονότος ότι η μέθοδος PCR είναι «βιομηχανική» και ΟΧΙ διαγνωστική, ΔΕΝ επινοήθηκε και κατασκευάσθηκε για την ..ανίχνευση ιών!!!) πολλοί επιστήμονες έχουν δριμύτατα επικρίνει την ανεύθυνη χρήση του ως δήθεν απόδειξης της «εξάπλωσης» οποιασδήποτε ασθένειας.

Ωστόσο, θα μπορούσε να επιβεβαιώσει (σημ.:  υπό αρκετές προυποθέσεις) εάν μπορεί να ανιχνεύσει την παρουσία ελαχίστων ποσοτήτων των υπολειμμάτων γενετικού υλικού από διάφορους ιούς, του ιού COVID19 ανάμεσά τους.

(σημ.: η μέθοδος PCR ΔΕΝ ανιχνεύει γενετικό υλικό, αλλά παράγει πλήθος αντιγράφων θραυσμάτων γενετικού υλικού του οποίου η ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΑ είναι εκ των προτέρων ΓΝΩΣΤΗ, δηλαδή λειτουργεί όπως ακριβώς και ένα φωτοτυπικό μηχάνημα)

Η ανίχνευση της παρουσίας αυτών των θραυσμάτων γενετικού υλικού ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ κατ’ ανάγκη ότι το άτομο έχει μολυνθεί με …έναν «ενεργό ιό».

Μπορεί να δείξει, για παράδειγμα, ότι το άτομο θα μπορούσε στο παρελθόν να είχε μολυνθεί σε κάποιο, σε άγνωστο, βαθμό (και συχνά τόσο ήπια, σχεδόν απαρατήρητα) αφού μέρος του «ιϊκού» υλικού από την προηγούμενη λοίμωξη δεν έχει ακόμη απομακρυνθεί από τον οργανισμό του

(σημ.: βέβαια θα μπορούσαν να δοθούν ακόμα περισσότερες λογικές και βάσιμες ερμηνείες, εκτός από αυτήν της «ιϊκής θεωρίας» της Big Pharma).

Στη συνέχεια, η δοκιμή PCR επιβεβαιώνει αυτά τα υπολείμματα και παράγει ένα «θετικό κρούσμα»

(σημ.: το οποίο βεβαίως μόνον «κρούσμα» δεν είναι, δηλαδή ενεργή λοίμωξις).

Αυτά τα «θετικά» στη συνέχεια η κυβέρνηση τα βαφτίζει, ΔΟΛΙΩΣ, «κρούσματα».

Δεν είναι γνωστό σε αυτό το στάδιο το ποσοστό των «κρουσμάτων» που ΔΕΝ ήταν στην πραγματικότητα κρούσματα, αλλά θεωρείται, δεδομένης της αναξιοπιστίας του τεστ με τη μέθοδο PCR και την ανικανότητα του να ανιχνεύσει «ενεργούς ιούς», ότι είναι υψηλό.

Αυτό επέτρεψε στη συνέχεια στους υπουργούς να κινδυνολογούν ασύστολα σχετικά με τον «αριθμό των κρουσμάτων» που εμφανίζονται, και έτσι να δικαιολογούν τις διαταγές τους στους ανθρώπους για αυτοαπομόνωση, να δίνουν εντολές σε όσους έχουν έλθει σε επαφή με αυτά τα «κρούσματα» να τίθενται σε καραντίνα, να «κλειδώνουν», να εκδίδουν ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΑ (lockdown) σε ολόκληρες πόλεις, να δηλώνουν ψευδώς ότι η «ασθένεια εξαπλώνεται εκτός ελέγχου» και να επιβάλλουν σωρεία μέτρων που επιφέρουν κοινωνικό και οικονομικό χάος προκαλώντας έτσι δυστυχία στον πληθυσμό.

Απαιτείται η άμεση διεξαγωγή έρευνας για το κατά πόσον οι δόλιες αναφορές «κρουσμάτων» έχουν επίσης αυξήσει ψευδώς τα στατιστικά στοιχεία «θανάτων COVID19».

Λαμβάνοντας υπόψη τις πληροφορίες που έχουν δημοσιευτεί στον ιστότοπο της κυβέρνησης, είναι προφανές ότι οι υπουργοί γνώριζαν από την αρχή ότι ο δηλωμένος αριθμός «κρουσμάτων» ήταν δόλιος και ψευδής.

Ωστόσο, παρά την ομολογία του γεγονότος ότι το τεστ με την μέθοδο PCR είναι άχρηστο για την διάγνωση της COVID19, η κυβέρνηση εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τα «αποτελέσματα» του για να δικαιολογεί την λήψη περαιτέρω ζημιογόνων μέτρων και την καταστροφή χιλιάδων επιχειρήσεων που ευελπιστούσαν στις χριστουγεννιάτικες πωλήσεις.

Η σοβαρότητα αυτών των αποκαλύψεων μπορεί να γίνει καλύτερα κατανοητή στο πλαίσιο των δηλώσεων του Αρχιάτρου (Chief Medical Officer) του Ηνωμένου Βασιλείου από το Μάιο ότι ηCOVID 19 μπορεί να είναι επικίνδυνη μόνο για ένα πολύ μικρό αριθμό περιπτώσεων. [ 4 ] 

Αυτά τα δύο γεγονότα εγείρουν μεγάλα ερωτηματικά ως προς τον πραγματικό ρόλο της κυβέρνησης τους τελευταίους μήνες.

Μια πηγή δήλωσε στον αρθρογράφο:

«Η ανόητη εκστρατεία της κυβέρνησης και η προφανής αποφασιστικότητά της να χρησιμοποιήσει αυτήν την παραπληροφόρηση για να γκρεμίσει τη χώρα εγείρουν ερωτήματα που πρέπει να θέτει κάθε πολίτης, συγκεκριμένα ποια είναι η πραγματική ατζέντα της κυβέρνησης».

 

Πηγή

 

Το gegonotstomikroskpio  δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το, gegonotstomikroskpio ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Back to top button