breaking newsΔιεθνή

Χιλιάδες στους δρόμους της Καλιφόρνια κατά του lockdown που επέβαλε ο κυβερνήτης των Δημοκρατικών

 

Χιλιάδες ανθρώπων σε 16 πόλεις της Καλιφόρνια κατέβηκαν στους δρόμους το βράδυ του Σαββάτου για να διαμαρτυρηθούν κατά των νέων μέτρων καραντίνας του κυβερνήτη Γκάβιν Νιούσομ, που τους υποχρεώνει να κλείνονται μέσα στα σπίτια τους μετά τις 10.

Κουβαλώντας σημαίες της εκστρατείας Τράμπ, και πανώ με συνθήματα του τύπου «ανοίξτε την Καλιφόρνια» τα πλήθη άρχισαν να μαζεύονται στις 10.01 το βράδυ

«Αυτό το κίνημα αφορά το να ξεσηκωθούμε για την ελευθερία μας κατά των υπερβολικών διαταγμάτων του κυβερνήτη» είπε η Syndie Ly Σίντι Λί, με καταγωγή από το Βιετνάμ.

Αυτή είναι τυραννική υπέρβαση εξουσίας εκ μέρους των δημοκρατικών κυβερνητών, και ο αμερικάνικος λαός, όπως και οι πολίτες από άλλες χώρες πρέπει να εναντιωθούν συμπλήρωσε η Νανσι Βου-Κερρ που συμμετείχε στις διαδηλώσεις. «Οι ελευθερίες μας έιναι πραγματικά σε κίνδυνο και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δούμε την ιστορία άλλων χωρών όπως το Βιετνάμ, η Βενεζουέλα, η Κούβα, το Ιράν και άλλες».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι όλα τα γραφεία Σερίφη στην περιοχή του Λός Άντζελες έχουν προειδοποιήσει ότι δεν θα επιβάλλουν τις απαγορεύσεις.

 

Pronews
Back to top button