Διεθνή

CNN:Ο Έλον Μασκ αβαντάρει τη Ρωσία στο ουκρανικό!

CNN:Ο Έλον Μασκ αβαντάρει τη Ρωσία στο ουκρανικό!

CNN:Ο Έλον Μασκ διέταξε κρυφά τους μηχανικούς του να κλείσουν το δίκτυο δορυφορικών επικοινωνιών Starlink στα ανοικτά των ακτών της Κριμαίας πέρυσι για να αποτρέψουν μια μυστική ουκρανική επίθεση σε ρωσικό πλοίο.CNN:Ο Έλον Μασκ αβαντάρει τη Ρωσία στο ουκρανικό!

Ουκρανικά drones λειτουργούσαν μέσω του διαστημικού συστήματος Starlink, αλλά όταν πλησίασαν ένα μεταφορικό πλοίο του ρωσικού Ναυτικού, ο Elon Musk απενεργοποίησε το δίκτυο Starlink στη νότια Ουκρανία και τη Μαύρη Θάλασσα, γεγονός που οδήγησε σε απώλεια επικοινωνίας και καθοδήγησης και αποτυχία επίθεση.

Ουκρανοί αξιωματούχοι (παρακάλεσαν) τον Έλον Μασκ να χειριστεί τους δορυφόρους, αλλά εκείνος αρνήθηκε με το πρόσχημα ότι η Ρωσία δεν θα χρησιμοποιούσε πυρηνικά όπλα.

Αμερικανοί αξιωματούχοι στην κυβέρνηση Μπάιντεν γνωρίζουν ότι ο Έλον Μασκ διεξάγει συνομιλίες με Ρώσους αξιωματούχους και ότι ο Μασκ φοβάται ότι οι δορυφόροι του θα καταστραφούν από τη Ρωσία.

Ο Έλον Μασκ έχει διαδώσει ρωσική προπαγάνδα από την απόκτηση του Twitter. Έχει σημειωθεί ότι η ρωσική προπαγάνδα στο Twitter εξαπλώνεται περισσότερο από την ουκρανική και ο Μασκ έχει ξεμπλοκάρει όλους τους ρωσικούς λογαριασμούς στο Twitter, συμπεριλαμβανομένου του λογαριασμού του Μεντβέντεφ.

dimpenews.com

Back to top button