breaking newsΕλλάδα

Γάζωσαν Τον Βασίλη Στεφανάκο (Photo)

Νεκρός έπεσε μετά από επίθεση με καλάζνικοφ ο βαρυποινίτης Βασίλης Στεφανάκος στην περιοχή του Χαϊδαρίου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μόλις είχε φύγει από την μάντρα αυτοκινήτων που διατηρεί στο Χαϊδάρι. Βρίσκοταν μέσα στο αυτοκίνητό του, μάρκας BMW, επί της Λεωφόρου Αθηνών, όταν δύο άτομα, που επέβαιναν σε μηχανή, τον γάζωσαν με καλάσνικοφ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες άνοιξαν την πόρτα του αυτοκινήτου και τον γάζωσαν, καθώς το όχημα ήταν θωρακισμένο.

Ο έγκλειστος βαρυποινίτης Βασίλης Στεφανάκος, ο φερόμενος «νονός των νονών», ο «αρχηγός της Greek Mafia», ο «φίλος των Πυρήνων», όπως τον έχουν χαρακτηρίσει κατά καιρούς οι διωκτικές αρχές, είχε πλούσιο «βιογραφικό».

Σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης, πριν τον συλλάβουν τελικά τον Ιανουάριο του 2008: το ένα για την ηθική αυτουργία των Κώστα Κουτελιέρη και Γιάννη Κάτσιου (26/08/2006) στο Περιστέρι και το άλλο για την απόδραση των Αλκέτ Ριζάι (φυσικού αυτουργού της δολοφονίας) και Βασίλη Παλαιοκώστα (04/06/2006) με ελικόπτερο από τον Κορυδαλλό. Παράλληλα, σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για σύσταση και συμμορία, εκβιάσεις και επικίνδυνες σωματικές βλάβες. Τελευταία καταδίκη του ήταν στις 14 Δεκεμβρίου 2006 (σε 14,5 χρόνια κάθειρξη για τη μεγάλη υπόθεση με τους 44 κατηγορούμενους για προστασία και λαθρεμπόριο που πιάστηκαν το 2002).

   

Back to top button